"Чичо Манчо! Чичо Манчо!"... Двойник на Парцалев – сервитьор на морето

"Моят дядо е братовчед на великия комик", обяснява Николай Вълчев
30 юли 2018 12:45,
13

Двойникът на големия български актьор Георги Парцалев живее край морето и работи като сервитьор в местна кръчма в бургаски квартал.

Всъщност приликата на Николай Вълчев с комика не е случайна, защото имат родствена връзка.

Туристите често подвикват след него "Чичо Манчо! Чичо Манчо!". А преди почти 10 години режисьорът Андрей Слабаков го снима в рекламния клип в образа на прословутия чичо Манчо от филма "С деца на море".

"Разбрах, че приличам на Парцалев от самия него. Имал съм честта да му сервирам в заведението, в което работех. Сходството между нас не е случайно, тъй като моят дядо е братовчед на великия комик", сподели пред Bulgaria ON AIR Николай Вълчев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
1
 
9
 
! Отговори
:) преди 5 години
Не спирам да се усмихвам. Големият Парцалев и този негов роднина със същите топли и засмяни очи. Благодаря за позитивния материал, днес. бг
10
7
 
3
 
! Отговори
Явор преди 5 години
Какъв ти двойник... тройник е тоз. Четворник и петорник даже....
9
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абсолютно нищо общо.
8
5
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 7"Парцалев е *** така че не ми го хвалете."---Не се изказвай неподготвен. Парцалев нито "е", защото почина 1989-та, нито е "***", "***" казваме на сегашните участници в гей паради, и мъже и жени наглед. ПАРЦАЛЕВ НЕ ПАРАДИРАШЕ! Парцалев просто харесваше момчета и всички знаехме.Ние не затова го уважавахме, а за таланта и умението му да общува с хората.
7
86
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Парцалев е *** така че не ми го хвалете
6
22
 
23
 
! Отговори
бай Тъпчо преди 5 години
Еееее откъде пък им дойде на акъла, че тоз човек мяза Парцалев бе? Изобщо не прилича и който го мисли, значи не е виждал Парцалето
5
7
 
51
 
! Отговори
Мнение преди 5 години
До Гошо...*** 2 Великия Парцалев и Тодор Колев са най големите български артисти.Вечно мрънкащия Калоянчев и Данаилав са далеч от тези титани.
4
20
 
14
 
! Отговори
Така е преди 5 години
Не знам доколко си приличат , но през 70 и някоя гадина пътувах с влак от София за Пловдив.Вратата на купето се отвори и се показал кондуктор потресаващо приличащ на Парцалем.Всички билети за проверка ,моля...Гласът ме беше още по поразяващ. Бях абсолютно сигурен че се снима филм и това е Парцалев.Оказа се че човека наистина си е кондуктор.Между другота когато се срещнат двама еднакви хора , единия задължително умира.
3
9
 
29
 
! Отговори
Театрал преди 5 години
Ама той направо му е одрал кожата!
2
6
 
52
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 5 години
Векият Парцалев е...неповторим;ни на визия,ни на глас.Възможна е бледа...прилика и ако още го...докара човека ще му се увеличи клиентелата в заведението.Парцалев не е шега работа;Тодор Колев и той,са неповторими и уникални таланти.
1
3
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Браво!