4828 нови болни от коронавирус, положителните тестове са 41%

131 от смъртните случаи за последното денонощие
257
4828 нови болни от коронавирус, положителните тестове са 41%
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Отново ръст на новите случаи на коронавирус, показват данните в Националната информационна система.

4828 са новодиагностицираните с коронавирусна инфекция лица през изминалите 24 часа.

Още по темата


Така общият брой на потвърдените случаи става 106 598, от които активни са 72 649.

За последното денонощие са направени общо 11 611 PCR теста.

Това означава, че 41% от тестваните са дали положителен резултат.

Починалите за денонощието са 131.  

1219 са излекуваните, а общият им брой е 31 536.

Хоспитализираните са 5 463, от които 303 се намират в интензивното отделение.

Починалите лица с доказана коронавирусна инфекция са общо 2 413.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


257
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
214
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А сега никое професорче и докторче не говори за пика !че до сега не сме ли ,как се увеличават,явно сега пика ще е 7 месеца )
213
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нинова работи ли вече като санитарка.Ще вземе да приватизира скафандрите Каквато е крадлива
212
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Фигуранта се скри в хралупата си.,,На Шипка все спокойно.,,Докладвали генералите,докато войската на русите търпяла загуби.В края на краищата ген. Радецки и опълченците спасяват положението.Оттогава изразът ,,на Шипка всичко е спокойно,, е нарицателен за безхаберие.Радев трябваше да го е учил във Военната академия.
211
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мангърът не се явява на екрана.Стадния му имунитет не се получи.
210
1
 
1
 
! Отговори
хвалби преди 3 години
бацанюга се хвалеше ,че лично ТОЙ се справял най-добре в целия свят с корона кризата.
209
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен Българина не е като немците като му обяснят да разбере и да спазва някакви мерки.Те западните страни цъфнали и вързали и те в локдауни да видим като спазваха и до сега защо пак са в локдауни и защо нямат подобрение нито на йота. Ние да си гледаме нашата страна не ми давай за пример западните страни , нито източните ние сме в златната среда така да знаеш още си зелен макар че не си млад щом даваш акъл да се следват предписанията отгоре, демек като в соца, ми и ти не си поумнял нито нито на йота.
208
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен "Затворете моловете там е заровено кучето. Да останат само операторите на мобилни услуги, плащането на сметки и данъци, хранителните стоки и аптеките и банките и застрахователите но станалите магазини да почват да работят онлаин до края на кризата."
207
0
 
2
 
! Отговори
консерв. преди 3 години
До Живот или смърт, това е манипулативно защото аз не искам мутрите да бъдат заменяни от други мутри, аз искам оставка на сегашните мутри и смяна на системата повтарям на системата тоест премахване на либералната демокрация като система която се опитва да въведе нещо средно като комунизъм и фашизъм взети заедно, нещо като комунална държава, това не искаме, искаме нормална модерна демокрация но не либерална, а консервативна основана на традиционните ценности на обществото.
206
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Няма никъв вирус!!Земята е плоска!!Австралия не съществува!!Луната е холограма излъчвана от НАСА!!
205
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До славянин Поздравявам те за последния ти коментар във форума, съвсем правилен.
204
2
 
5
 
! Отговори
Зоро преди 3 години
Инат човек тоя бибитко излезе и окото му не мига че хората *** и по лошо ше става. Пак ученици та ученици пуска да сеят ковид, че малко е 130 трупа. До колко ще стигне гадаа!
203
4
 
9
 
! Отговори
Емо преди 3 години
"Като се обърне каруцата, пътища много." е казал народът. Ще дойде време и ще се убедят повечето, че вирус има и е опасен. Но това няма да върне хората, които ще загубим. Ако светът беше справедлив, щяха да се заразяват само тези, които не спазват мерки, но уви не е така.
202
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А колко души са под карантина? Ако на ден имаме по 4000 и те имат поне 5 контактни това са 20 000 на ден и 200 000 за 10 дни. Май угодно не се следят, че няма да им излезе сметката, то няма и кой да ги проверява. Изтървана работа отвсякъде.
201
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Защо не са 99% случаите от тестове още ли има луди да ходят да се тестват без симптоми на тези опашки?
200
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 209-ти,ако си ***, то си е твой проблем... Човек, който обижда сънародниците си по този начин трябва да бъде завинаги изгонен от България!!!Не ти е мястото в тази държава. Отивай там, където ще те приемат за голяма работа, за каквато се имаш.Успех!...
199
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ген. Мутафчийски още март-април каза какво ще се случи, ако не се спазват трите Д.Как трябва да се опазят медиците, възрастните роднини.То не бяха подигравки и нападки към него и щаба.А сега рев, че били закъснели мерките.Мерките ви ги казаха още пролетта.На народа му беше много важно да се отворят заведенията, да се отиде на бал, да има чака-рака.Сега ще си носим кръста.
198
12
 
3
 
! Отговори
Абе ей преди 3 години
Още ли се коментира тая смешна настинка ? Не ви ли писна, да всявате страх у овцете !?! Всички разбраха, че няма смисъл от напрежение, но само в БГ се създава презадоволително !!!
197
9
 
6
 
! Отговори
Напълно анонимен преди 3 години
Имам приятел собственик на сравнително голяма фирма за хранителни стоки в Турция.Периодично се чуваме по Skype.Освен собственик,той е и приятел с бивши и настоящи членове на партията АКП.Преди седмица се чухме и случайно го питах дали не знаят нещо повече приятелите му от партията за ковида.Каза ми че един от тях го е оповестил,да си подготви фирмата за още 10 години корона криза.Тъ така вие любители на мерките,ще издържите ли тази тирания и психоза още 10 години?
196
4
 
10
 
! Отговори
Бибо преди 3 години
ТОВА LOKDAWNA ГО КАЗАХ ПРЕДИ 2 СЕДМИЦИ. КАЗАХ ЗАКРИВАЙ КАКТО ВЪВ ГЪРЦИЯ ИТАЛИЯ. НЯКОИ МИ СЕ СМЯХА. КАЗАХ, ЧЕ ТОВА ЩЕ СТАНЕ, НО СЛЕД ДЪЖД КАЧУЛКА. ПАК СЕ ДЪНЯТ. СЛУШАМ ОТ БИБИТКО, ЧЕ ПАК СМЕ СЪС НАЙ ДОБРИ ПОКАЗАТЕЛИ ОТ ВСИЧКИ НАЙ ДОБРЕ СМЕ СЕ СПРАВЯЛИ. 136 ПОЧ. НА 4900 ЗАРАЗЕНИ. ИСПАНИЯ 90 000 000 22 ХИЛ ЗАРАЗ.ПОЧ. 135.ТРОЙНО ПО МАЛЪК %ОТ НАС НАЙ ДОБРЕ СПРАВЯЛИ СЕ. ПОПУЛИЗЪМ- ТОВА Е ВЕРОЮТО НА БИБИТКО..
195
1
 
11
 
! Отговори
Гербавите тролове преди 3 години
Как се разпознават ГЕРБАВИТЕ *** има два типа едните тип ТОНКАТА който най вероятно го прави от убеждения или е изкопан от някоя калинка :)И втория тип професионалиста трудно отличим от масата, спазва опорната линия като подвежда мнението в нужната посока, примери / какво повече може да се направи , никой не спазва нищо, виновни са тези който гориха маски, справяме се добре скоро стаден имунитет/ като винаги така е насочен коментара, че да не се свързва със ГЕРП, и резултат ОДОБРЕНИЕ.