Родилка обиколи 4 болници в 3 града, за да роди детето си

Жената тръгнала от Ямбол, стигнала до Стара Загора, накрая родила в Бургас
16 дек 2020 09:23,
61
Родилка обиколи 4 болници в 3 града, за да роди детето си
Снимка: Pixabey

Родилка обиколи четири болници в три града, за да роди детето си.

"На 10 декември снаха ни имаше болки за раждане. Болницата "Св. Пантелеймон" в Ямбол се оказа затворена през нощта заради заразени лекари, затова се наложи да тръгнем за Стара Загора", сподели пред bTV свекървата на жената.

"Доста се лутахме, докато намерим отделението в Стара Загора. Лекарката, която я прегледа през нощта, отказа да я приеме, защото нямали места. Отидохме във втора болница - "Тракия". От охраната казаха, че не приемат през нощта, трябвало да дойдем през деня", разказва свекърът. Оттам пътуват 200 км до болница "Дева Мария" в Бургас, където жената ражда момиченце.

Ангажимент на личните лекари било да информират бременните, че отделението не работи, казаха от ямболската болница. От болницата в Стара Загора пък, че не приемат хора от Ямбол, освен ако състоянието им не е спешно. А от болница "Тракия", че са шокирани и започват незабавна проверка.

"Няма да търсим отговорност от болниците, но те трябва да си променят ритъма на работа", допълни още свекървата на младата жена.

    

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
87
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Къде са били героите в бяло
86
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоест тази нощ и в Стара Загора не е имало къде да се ражда нали? Или някой е оскал от хората "приемна такса"?
85
1
 
3
 
! Отговори
не е за първи път преди 3 години
Тези в Тракия се имат за голямата работа, а са издънка след издънка. И с коронавирус и без коронавирус са кръгла нула. Обаче на претенции са по-големи от Токуда!
84
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ИлиевТо ти и твоята партия я натикаха там.
83
5
 
8
 
! Отговори
Илиев преди 3 години
Да натикаш държавата си в помийната европейска яма от където няма излизане и да искаш отново да я яхнеш,ето това е дебелоочие,дебелокожие,демагогия и т.н. *** народ сме и някак не ми пука за другите. Ако умрат двама евреи на болничните стъпала търсейки помощ,улиците ще почернеят от народ,искайки смъртта на Натаняху.У нас,хората по селата *** като мухи.Едни пълнят гробищата,други си пълнят банк. сметки,ние сме публика,която не е на себе си.
82
1
 
12
 
! Отговори
1 преди 3 години
До Alex2Алексчо, раждането е спешен случай, в цяла Европа важат нашите ниски осигуровки, нищо че там струва много на болницата! Но да се гаврят с родилка.... само тук...
81
1
 
15
 
! Отговори
До Баба ти преди 3 години
До Баба тиРаждали са в къщи, и на нивата, и са умирали като кучета млади жени.... Пази Боже! ЕС 2020 г., ама на ужким...
80
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Аз съм тояСестра ти да не е раждала през 1918 г. на нивата?
79
1
 
8
 
! Отговори
ДО 85 преди 3 години
До До 82И ДА УМРЕШ ПРИ УСЛОЖНЕИЯ?? Я ДАЙ ПАК ЗА ПРИРОДОСЪОБРАЗНИЯ НАЧИН НА ЖИВОТ И НЕТА...
78
1
 
9
 
! Отговори
333333333 преди 3 години
До Alex2Осигуровките са платени - дори от държавата да е - на всички бременни. Раждането е уж безплатно, ако не можеш да си позволиш глезотии. Уж... Върнахме се в 1943 г.
77
13
 
2
 
! Отговори
До 82 преди 3 години
Покрай модерните технологии - хората се завръщат към природата искат еко и чист въздух почват да търсят селския начин на живот. Напълно съвместимо е да имаш интеренет и да живееш на село с градинка животни и да раждаш вкъщи и да живееш природосъобразен начин на живот.
76
15
 
2
 
! Отговори
Аз съм тоя преди 3 години
До СЕЛЯНИН СЪМРоден съм на село на полето, както и моята сестра. Всички в родата сме много здрави и силни хора като спартанци. Наложи ми се да работя в града и видях пълен ужас градски жени за нищо не стават слаби болнави едни лигли и захаросани кифли. Сестра ми роди второ си дете преди месец вкъщи здраво и силно дете.
75
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Селска щеркаСелска щерке - вервам че си на 50+ хахаха.Днешните девойчета от село са същите като тия в града. Аз поне само такива познавам. А тия дето ги споменаваш ако ги има са по-стари от баща ми.
74
3
 
8
 
! Отговори
До 80 - Баба ти преди 3 години
Разбира се, че не престъпление да родиш в къщи. Ако е по собствено желание-защо не!Както не е престъпление и да живееш без ток и течаща вода по собствено желание, а не поради някакви обстоятелства.Но не - ще сме модерни - ток, вода, компютър, интернет, но ще раждаме като бабите си!!! Не се връзва нещо. Не става!!!!!
73
6
 
6
 
! Отговори
Селска щерка преди 3 години
До Бай СтавриМай не си забравил или не си виждал истинска жена от село. Здрави хубави селски моми можещи всичко за разлика от градските лигли и кифли, които за нищо не стават дори в секса не ги бива, а за останалото да не говорим.
72
0
 
18
 
! Отговори
СЕЛЯНИН СЪМ преди 3 години
ИСКАМ ТОЯ ДЕТО СЕ НАПЪВА С ГОЛЕМИТЕ БУКВИ ДА РОДИ ТОЙ НА ПОЛЕТО И ПОСЛЕ ДА СЕ ИЗКАЗВА.
71
5
 
2
 
! Отговори
Баба ти преди 3 години
До РодилкаНЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ДА РОДИШ ВКЪЩИ. Преди как са раждали когато не е имало болници? Болниците са за болни хора.
70
3
 
8
 
! Отговори
Бай Ставри преди 3 години
До КАЛПАВО НАСЕЛЕНИЕТи май си роден много насила В болница, защото ако трябваше да се включи естествения подбор, такива като тебе не трябва да се раждат! Пълен психопат. Съжалявам хората около теб.
69
12
 
2
 
! Отговори
Мома от Село преди 3 години
От незапомнени времена та чак до днес (тоалетните) нужниците са външни. Селските жени пикаят изправени и разкрачени. Раждат децата на чист въздух сред природата. Което ще е хубаво и здраво чедо то ще живее, а дефектните ще природата ще си ги взима.В днешно време все по-малко са истинските жени. Поколението се извращава от градовете и болниците. За жалост все повече от женския пол не стават нито за жени нито за майки.
68
9
 
4
 
! Отговори
КАЛПАВО НАСЕЛЕНИЕ преди 3 години
КАК да не може да се ражда без болница ?? Може разбира се и това е естествения подбор на качествено здраво поколение. А не по болниците да подкрепят болнаво и слабо поколение и импотентни двойки които природата е си казала думата че не трябва да имат деца но НЕ с държавните пари и нашите данъци ще вървят срещу природата и създават непълноценно потомство. Това е безобразие.