Проф. Начев: Коронавирусът е лабораторно създаден и е вид биологично оръжие

„Светът досега не се е сблъсквал с подобен вирус, който нанася толкова сериозни поражения“
28 фев 2021 10:19, Елка Василева
405
Проф. Начев: Коронавирусът е лабораторно създаден и е вид биологично оръжие
Снимка: архив, БГНЕС

Трета вълна на коронавирусната епидемия вече има и нещата винаги могат да бъдат изпуснати от контрол, отчитайки опита на другите държави. Затова се взимат много сериозни и строги мерки. Това заяви директорът на болница "Света Екатерина" проф. Генчо Начев пред БНТ.

Неговото притеснение е, че с отпускането на мерките у нас от утре и склонността на българите да не се съобразяват с наложените правила вероятността на случаите на заразените и смъртните случаи да се увеличат е голяма. Той обаче изрази надежда, че при данни за увеличаване на заразените мерките отново ще бъдат затегнати.

Още по темата

Проф. Начев посочи, че е важно да се прави баланс между икономическото развитие на една страна и баланс между здравното състояние на населението. Когато се отиде само в едната посока, това винаги е грешка.

Директорът на болница "Света Екатерина" подчерта, че коронавирусът е лабораторно създаден и е вид биологично оръжие. Има много неизвестни около този вирус - не е ясно защо при едни пациенти засяга едни органи, а при други - съвсем различни.

„Светът досега не се е сблъсквал с подобен вирус, който нанася толкова сериозни поражения. Вирусът влияе на две структури на сърцето - на самите клетки на мускула на сърцето и на проводната структура, в резултат на което се появяват ритъмни нарушения“, каза професорът.

Сърцето е първият орган след белия дроб, който търпи най-сериозни поражения, отбеляза проф. Начев.

Проф. Начев заяви, че не е нужно преболедувалите коронавирус да се ваксинират. Редно е да се проследи нивото на антителата и клетъчния имунитет и тогава да се предприема такова действие.

По думите му досега няма достатъчно информация за ваксините и в това се корени страхът на хората. Той обаче призова хората да се ваксинират, за да се предпазят от вируса и да се спре разпространението му.

 


405
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
378
2
 
0
 
! Отговори
Реалист преди 1 месец
Вече се появи един сайт, който дава 1 милион долара на този който научно сам докаже съществуването му. Автора не трябва да е анонимен и да се позовава на чужди материали.
377
0
 
4
 
! Отговори
Аньо Нименов преди 1 месец
Познавам много готини, кадърни, велики лекари, но никой от тях не заема директорско място. Най-вероятно това право е отредено за хора, които лесно могат да се откажат от обществено-приетите принципи в името на нещо друго.
376
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
да се радваме, че не сме по зле, тъй като света познава и по лоши пандемии (испанския грип)
375
3
 
4
 
! Отговори
Военен брокер преди 1 месец
Имало един нормален в елита на България.Честита Баба Марта професоре.
374
2
 
3
 
! Отговори
КОНСТАНТИНОВ преди 1 месец
КОИ ИМА РЕСУРСА ДА СЪЗДАДЕ ТОЯ ВИРУС? ТОВА Е КРАВАРСКА РАБОТА НА НАИ БОГАТИТЕ *** .ВСИЧКИ ПРАВИТЕЛСТВА СА ПОСВЕТЕНИ В ТОЗИ ПЪКЛЕН ПЛАН ЗА НАМАЛЯВАНЕ НАСЕЛЕНИЕТО НА ЗЕМЯТА.ТЕ ЗАТОВА И ДУМА НЕ ОБЕЛВАТ ЧЕ Е БИОЛОГОЧНО ОРЪЖИЕ. ЕДНИ ПРИЛЕПИ СА ГО СЪЗДАЛИ?
373
0
 
5
 
! Отговори
не вярвам преди 1 месец
Не вярвам на индивид, който изгони Чирков и обсеби рожбата му. Разпространява небива лици за да си оправдае парите и да го галят руснаците по главицата. Жалко е ....
372
1
 
9
 
! Отговори
Края на дните... преди 1 месец
Вируса не излезе толкова "качествен" колкото очакваха теа дето го поръчаха. Човешкия вид излезе корав.Сага ще пробват с трета световна или див фашизо-комунизъм като изземат имотите на хората.Почва се -чстните съдии могат да ви вземат имота ако имате дълг и не знаете за него без проблем още от сега.Викате нямам дългове ?Имате, имате -технически паспорт имате ли ....
371
1
 
6
 
! Отговори
ДДРОнег преди 1 месец
И на тоз' звездите му говорят !!!
Въз основа на какви доводи заявява, че вирусът е създаден в лаборатирия - че бил сложен - "Има много неизвестни около този вирус - не е ясно защо при едни пациенти засяга едни органи, а при други - съвсем различни."

С подобни доводи през средновековието са изгаряли хора, които не разбират !!!
370
4
 
2
 
! Отговори
пияница мистик преди 1 месец
До ***

Сега чакаме да напишеш чиповете във ваксината на Бил Гейтс с какво се захранват, с кой модел на Windows работят, както и за кемтрейлс, Рептилите, Масоните, Илюминатите и напоследък забравеното от вас, слаб0умниците оръжие HAARP с което американците промениха климата и предизвикват земетръси :))) Оххххх, леле майко, ще умра от смях
369
0
 
7
 
! Отговори
пияница мистик преди 1 месец
Леле, вярна излезе приказката: "Като се гледам какъв съм инженер, по-добре да не ходя на лекар" :)))
368
1
 
7
 
! Отговори
Дядо Петър преди 1 месец
Ако все още съществуваше ВАК (Висша атестационна комисия) на тоя би трябвало да му отнемат професоратурата.
367
4
 
5
 
! Отговори
тулуп преди 1 месец
всички знаем, че е лабораторно създаден. лаботарорията в ухан е на бил гейтс. ваксината едната пак негова..............и к,во сега?
366
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Защо всички гнусари са в ГЕРБ ?
365
1
 
7
 
! Отговори
фОКС мЪЛДЪР преди 1 месец
Не само че е изкуствено създаден, ама май му помагат да се разпространява, знам за семейство в голям наш град, които бяха много наплашени от пандемията от месеци не са излизали от къщата си, нямат контакти, от вкъщи си работят, фанатично дезинфекцират всичко от външният свят и накрая пак ги пипна вируса, изкараха си го и сега са добре, по важното е че съм чувал и за други подобни случаи. Нямам идея как става това, може би трябва да погледнем към небето. Истината е някъде там !
364
2
 
5
 
! Отговори
Правилно преди 1 месец
Аз го създадох. Ма то взе че излезе извън контрол. Големи некадърници са в това СЗО.
363
2
 
5
 
! Отговори
Анонимeн преди 1 месец
До OMG_Lucker
И как точно очакваш да контролират един непознат вирус, от който на докторите им настръхнаха косите, че не реагира адекватно на лечението или мерките, както останалите вируси ? Много ясно. че ще е с малки стъпки и натрупване на опит. Няма да ги оставят като в Китай да се натръшкат, а после рязко да изчезнат.
362
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ААА, сетила се Мара да се побара след година и половина чак, ние това от кога го повтаряме, а този си е чесъл мъдите през това време
361
5
 
10
 
! Отговори
OMG_Lucker преди 1 месец
Тва, че корона вируса е създаден лабораторно (или поне модифициран) го предполагаме. Не можем да знаем от кого, а да го докажем пък- съвсем.
Въпросът е другаде- как този вирус беше и е използван по много удобен за тях начин от политиците, от диригентите в сянка, които искат и успяват да си прокарат и осъществят пъклените планове. Каквото си поискат- това правят, изброявам основните: онлайн обучения, никакво щъкане насам натам, затваряне на бизнеси, СТРАХ, приемане на удобно законодателство и т.н
360
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Флекс

ами кандидатирай се ти за неговата позиция бе каскет щом си толкоз умен.
359
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Кой кво иска да верва и да му се внушава.
Заблудата винаги е ходела по хората, по животните - никога.