Радев назначи Пламен Тончев за шеф на ДАНС

Президентът освободи досегашния председател Димитър Георгиев
Обновена: 26 май 2021 20:27 | 26 май 2021 20:26, Веселина Йорданова
336
Радев назначи Пламен Тончев за шеф на ДАНС
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Държавният глава Румен Радев подписа указ по предложение на Министерския съвет за освобождаването на Димитър Георгиев от поста председател на Държавна агенция "Национална сигурност" (ДАНС).

Още по темата


С друг указ президентът назначава за председател на ДАНС Пламен Тончев, съобщиха от прессекретариата на държавния глава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


336
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
213
0
 
0
 
! Отговори
водач на МПС преди 2 години
...В същото време ежедневно " превантивно" се подслушват разговорите на стотици хиляди "заподозрени", охранителни камери, в това число влиза и сателитното наблюдение, следят всяка пресечка и всеки изход на града, микрофони по улиците подслушват буквално всеки метър , хиляди ченгета от тайната политическа полиция в градовете денонощно следят кой какво прави или говори!!! Сакън, да не би да изпуснат Властта от ръцете си и тя да попадне в неподходящи хора !
212
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Израел от създаването си оцелява сред врагове, но ... всички уважават Израел, защото защитава интересите си без значение от нищо. Разберете, че друг начин няма !!! А македонците ако искат войнa - ще я получат!
211
1
 
4
 
! Отговори
Признай си Радев преди 2 години
Какво престъпление си извършил и защо толкова много те е страх?
210
1
 
4
 
! Отговори
Радев е заподозрян преди 2 години
Бойко Рашков е с отнет имунитет за нерегламентирано ровене в СРС материали.Интересно че Румен Радев го назначи точно на това място.Той е отстранен през 2019 г от Народното Събрание ...Дали някой ден ще научим кои материали е искал да затрие?
209
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
По-принцип бях за Герб и против Радев, но ... като видях тези пловдивски мутри с пагони и си промених мнението. А и позицията на Радев за македония ми харесва, твърд е, няма да каже да току така. Давай, Радев - с теб сме !!!
208
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Педиатър избухна: На този ден преди година Бойко излъга, че ще прави нова детска клиника 30 млн. потънаха във фирма на хунтата, болница няма!
207
3
 
2
 
! Отговори
Пак по Борисовски 1 преди 2 години
Уж махнаха Бооклук Борисов, а пак продължаваме по Борисовски, да носим АРАБСКИ маски..Тия Ид.и.оти да вземат да си сложи- вълнен КОЖУХ, Вълнена ШАПКА и ШАЛ на главата. И накрая може да им сложим и една ЖЕЛЯЗНА маска, хваната с винтове... Както на някакъв затворник му сложили ЖЕЛЯЗНА маска, да не му гледат лицето , преди 700 години.
206
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
I hope this situation is critical.
205
0
 
3
 
! Отговори
ах-ах-ах преди 2 години
До ха-ха-ха За протокола: не ми пука за ГЕРБ! Но, такива като теб, не виждат по -далеч отантигерберастията си!
204
0
 
3
 
! Отговори
някой преди 2 години
До Анонимен 253Ти и много други си мислят, че подобни назначения са патент на бате ти Бойко, нали?За жалост не!Винаги е било така! Сигурно от 1878г. Особено в София!Ако трябва наистина да се "мете", трябва да оставите четвърт София без работа!Дори и да "изчегъртате" ГЕРБ пак ще е същото!Ще си бъдем същите, може би с други нарицателни имена, / което е без значение/ но пак оплетени в мрежите на шуробаджанащината, връзкарството и т.н.Що ли?
203
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Другаря Тодор Живков каза че социализма е едно недоносче едно нищо 50+30 на вятъра опита с Българския народ е Неуспешен, нищо ще опитаме пак
202
2
 
12
 
! Отговори
хаха преди 2 години
Радеf към Стефан Янев: КОЙ ми ака в гащите? Янев: и аз като теб не знам, но ще наредя на Бойко Рашков да открие злосторника.
201
2
 
19
 
! Отговори
алса преди 2 години
боже пази българия че става страшно
200
17
 
11
 
! Отговори
митко преди 2 години
Трябва яко чистене.И арести.Само заради скандала с Банката за развитие днес трябваше да има масови арести на гербаджийски калинки.Гешев се прави на луд,но скоро ще трябва пак да излизаме по площадите.Тази престъпна съдебна система трябва да бъде пометена.И ще бъде.Народа иска справедливост,съд и затвор.
199
3
 
12
 
! Отговори
краварката от л.ъгъл преди 2 години
той/ Радев/ знае ли,че има страшни очи ...
198
16
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да пожелаем успех и спокойна и дълга служба на новия председател на ДАНС, г-н Пламен тончев.
197
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Има една поговорка : "Когато атовете се ритат, магаретата патят". Тя важи за специалните служби към МВР. И още една: "Покрай сухото гори суровото". Двама си взеха 4-месечни отпуски, подписани от Пожарникаря от Банкя. Досега уволнените шефове на национални служби към МВР са трима...
196
8
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
преврата върви с пълна сила
195
10
 
26
 
! Отговори
+++ преди 2 години
Радев,спри се най после.Престани да ни набутваш разходи защото ние ще плащаме обещетенията на неправомерно уволнените от теб.Ти да не мислиш че ще те оставят на мира след поразиите които правиш ежедневно.Лъжеш се.
194
7
 
23
 
! Отговори
Дедо преди 2 години
Аз другарю Радев ще гласувам с банкнота, вместо бюлетина ще пусна в урната 5 лв. за да подпомогна следващите избори. Изборният маратон др.Радев ще е до 2037г. защото на финала на клетата си демокрацийка народа ще се разбунтува и правителствата ще са много кратки. В голям бълвоч ни вкарахте,дано историята Ви пожали ама на дали.