Двама възрастни и 6-годишно момиченце загинаха в тежка катастрофа

Трагедията е станала снощи край Симеоновград
26 юли 2021 12:42,
24
Двама възрастни и 6-годишно момиченце загинаха в тежка катастрофа
Снимка: Pixabay

Двама възрастни и шестгодишно момиченце загинаха при тежка катастрофа край симеоновградското село Пясъчево.

Ударили са се лек автомобил „Фолксваген Голф“ и самоходен мотокултиватор с прикачено към него самоделно ремарке, управляван от 59-годишен мъж.

Инцидентът е станал вчера около 21.20 часа. Пътници в мотокултиватора са били 51-годишна жена, 6-годишно момиче и 13-годишно момче. Возилото било блъснато от автомобила в задната му част. На място починал 59-годишният водач, а двамата пътници са транспортирани в болници в Гълъбово и Стара Загора.

Още по темата
51-годишната жена е издъхнала в лечебното заведение на Габрово, а 6-годишното момиченце е настанено в Стара Загора с политравми на главата и множество фрактури по тялото и изпаднало в дълбока кома. Тази сутрин и то починало. 13-годишното момче е прегледано в болницата в Гълъбово и е освободено за домашно лечение. Водачът на „Фолксваген“-а е задържан за 24 часа. Той е дал проби за алкохол и наркотици. И двете са дали отрицателни резултати.

По случая е образувано досъдебно производство. Работата по случая продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
0
 
! Отговори
Айшето преди 2 години
До АнонименСтига глупости...от нашто племе не орем и не копаем...чак и пари за мотукултиватур ши давами и римаркке ши праим...де сте видели *** нашто етнус земеделец
18
1
 
3
 
! Отговори
Щирлиц преди 2 години
Не можахте да напишете "Фреза с ремарке",а си изчекахте "мотокултиватор"
17
1
 
7
 
! Отговори
ПЕНКО преди 2 години
КАКВО ОЗНАЧАВА МЛТИКУЛТВАТОР НА СКОРОСТЕН-ПЪТ !?!?!?!? И ВОДАЧЪТ НА КУЛТИВАТОРА ТРЯБВА ДА БЪДЕ УБИТ !? КУЛТИВАТОРИТЕ ЩЕ СЕ ДВИЖАТ САМО В СЕЛАТА И ГРАДОВЕТЕ -НИКОГА НА ИЗВЪНГРАДСКИ ШОСЕТА !!!!!!!!!!!!!!!
16
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Две деца за по-малко от 24 часа. Нещо нормално в държавата на антиваксърите.
15
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Самоделно ремарке? За да си карам колата по пътя минавам преглед, купувам застраховка и трябва да отговарям на изисквания - пример да имам съответните задни светлини, регистрационен номер и прочее. И ако в тъмното застигна и блъсна самоделно нещо си ще ме арестуват. Защото за самоделката правилата не важат. Това си е дискриминация. И докато я има, ще има такива инциденти. Бог да прости хората.
14
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен Вие въобще знаете ли къде се намира с. Пясъчево? О забравих, симпатизирате на Тиквата и сте скаран със Географията... Писна ми от *** калинки!
13
2
 
16
 
! Отговори
пияница мистик преди 2 години
Мотокултиватор с прикачено самоделно ремарке. Смятай за кой етнос иде реч и дали ремаркето е имало поне един светлоотразител. За светлини изобщо не говоря. Аз като се кача да пообиколя с колелото или скутера си слагам задължително светлоотразителна жилетка, каска, на колелото имам 2 фара отпред и мигащ стоп отзад. Ако съм със скутера да изляза вечер осен фара, който има слагам и челник на главата.
12
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бахтий държавата!Оня с култиватора се движи незаконно по път а оня с голфа сигурно е карал като дивак и се е забил без да го види
11
16
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ето затова трябва да се строи Хемус възможно най-бързо, а не фигурантското правителство да спъва всичко, защото умират хора.
10
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Съболезнования на близките на загиналите, но култиваторите (особено без светло отразители) не трябва да се движат по републиканските пътища! Това е абсолютно незаконно и безразсъдно! Дано другите водачи на тези средства да си вземат поука, а органите на реда да санкционират подобни извършители!
9
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До ДокАми какво може да е преавел. Прибирали се от работата в тези жеги. Все още има дребни производители и арендатори. Да почиват в мир. Господ да ги помилва.
8
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"самоделно ремарке" Вероятно е нямало подходящи светлоотразители. Когато автомибила е наближил със 120 км/ч вече е било много късно да намали. На такива самоделни машини трябва да се монтират постоянно светещи стопове, че да се виждат отдалеч.
7
4
 
26
 
! Отговори
Вуйчо Ваньо преди 2 години
Мотокултиватор не е МПС, а селскостопанска техника... Няма място по Републиканската Пътна Мрежа, камо ли пък в тъмните часове при положение, че няма и кьорава габаритни светлина, че да го видиш отдалеч.Култиватора е инструмент, а не кола за возене.Все едно да яхнеш косачката за трева по пътя.Лека им пръст на загиналите и Бог да помага на шофьора, щото го чакат дела, адвокати, съдилища...Всеки може да е на неговото място.Просто е изкарал късата клечка.
6
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На първо място по умрели на пътя, на последно място по брой ваксинирани. Има такъв народ, но скоро ще изчезне.
5
29
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бум на катастрофите при управлението на Румен Радев. Никакъв контрол, никаква превенция!
4
18
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Заключете антиваксърите и пътната обстановка ще се нормализира.
3
4
 
25
 
! Отговори
Док преди 2 години
И какво прави на пътя тоя с мотокултиватор с ремарке в 21:20, когато е вече сумрак и е най-кофти откъм видимост? Много лошо е случилото се, но ще стъжнят живота на тоя с колата.
2
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ерол явно не знае колко път има между Гълъбово и Габрово. Прескочили сумалък болници и закарали жената чак в Габрово.
1
12
 
23
 
! Отговори
аз преди 2 години
До СМЪРТ И РАЗРУХА - Радев ли пак ти е виновен? При твоя любимец разБойко такива работи не се случваха нали. в последните няколко седмици върлува много тежка болест - избирателна амнезия. Най-често се среща при ГЕРБерастите