Съботна ваксина: Десетки на опашки, за да се ваксинират

България продължава да е на последно място в Европа по ваксиниране
31 юли 2021 23:15, Красимир Ангелов
140

Десетки хора се наредиха на опашки пред временните имунизационни центрове в София в днешния почивен ден.

"От много време искам да се ваксинирам, но изчаках да минат приоритетните групи, защото мисля, че така е редно и сега вече, с оглед на новите варианти, като се очаква и следваща вълна, най-подходящо е преди нея да се ваксинира човек", убедена е Ася Александрова.

Още по темата
Новата вълна на коронавирус се очаква съвсем скоро, предупреждават експертите.

"Оказа се, че Делта вариантът е костелив орех. Доста бързо и широко се разпространява. Неприятното при него е, че заразява повече хора, отколкото Алфа вариантът. Относително се фокусира върху младите хора, защото възрастните са ваксинирани и се пазят повече, а младите подценяват опасността и остават непокрити. Нямат ваксина, а ако не са преболедували - нямат никакъв имунитет", заяви Ива Христова, директор на Националния център по заразни и паразитни болести.

България продължава да е на последно място в Европа по ваксиниране.

Предстоящият месец август трябва да бъде използван за имунизация на колебаещите се хора, за да може преди есента повече хора да имат защита, смятат експертите.

Вижте повече в репортажа на Тереза Кънчева и телевизия Bulgaria ON AIR


140
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
114
0
 
0
 
! Отговори
aa1830 преди 3 месеца
Българина да не се мине нещо - първо да минели приоритетните групи, после да изчака, да види, да помисли, като стане напечено отново тогава да се ваксинира. Ваксини има от три месеца, желаещи няма, чак сега тръгнали.
113
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Сам потърси, на готово няма да те открехна,истината се разкрива пред летален изход и то само за някои,времената са последни,отново за някои
112
0
 
0
 
! Отговори
До До 123 преди 3 месеца
До Анонимен 129 - Каква според теб е целта на обрязването? И какво му правят на този атласки прешлен?
111
2
 
4
 
! Отговори
Ритъм преди 3 месеца
Боц една ваксинка, кльоп една банкнота в джоба на производителя на ваксини.
110
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
будали колко щеш леко верни и наивникаквата информация им набиеш в главата и нс това ще повярват, ако от мз тапи за гъзо да сложат и това ще направят..
109
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Овце за стригане колкото си искаш в БГ :))
108
2
 
4
 
! Отговори
1-н преди 4 месеца
Опашка?Две иляди човека ваксинирани за целта съботаВерно голема опашка ще да е билоСмешници
107
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Овцете вече са в кошарата - град концлагер,като започнат да отцепват квартали и блокове с военно подкрепление и вкси-доброволци,що ще чиниш ний зимъска
106
2
 
2
 
! Отговори
Евроатлантик преди 4 месеца
Тез пък де са се разбързали,за делта корона вируса две ваксини са недостатъчно,веднага да бият трета,четвърта и тъй безкрай.
105
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Ами то,няма да има нужда нощем от осветление,всички вакси ще светят в тъмното,заредени със серума на глупостта.
104
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До 123. От много отдавна,ДНК то ни е барнато ,в качеството на здравето,дължината на живота, паметта,ментално(от какво полудяват лудите),всичко е сваляне на бариери защити,вмешателство в енергийни центрове.И освен Фарма покритието над населението(ваксини от раждането предизвикващи какво ли не)акушерите при раждане в не еврейските държави,хищнически обработват пъпна връв,атлаския прешлен,а себе си обрязват,и причината не е хигиенична...
103
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
5 човека наредили там за снимката и вече опашката станала. FOMO, брат да правим. Тестът за интелигентност на Кабал българите засега го вземат с отличен. Дай Боже да остане така. Вече откривам трайни ментални изменения във ваксинирани познати и приятели. Не са същите хора сякаш. Друго говорят, друго мислят. Другост лъха от тях. Май конспираторите са прави.
102
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Тик-так,тик-так, бързайте за последния влак!
101
18
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Добре де не искате да се ваксинирате, ама защо сте толкова истерични? Не виждам ваксинирани хора да дивият така из форумите, само антиваксъри, това за кураж ли го правите, или да убеждавате себе си и околните колко е гот да си рискова група за Ковид мутациите?
100
5
 
11
 
! Отговори
ТЕСТ преди 4 месеца
Айде де!Само един *** ли се намери да цъкне минус. Ама ние нямаме време! Провеждаме експеримент за преброяване на идиoтитe!
99
1
 
2
 
! Отговори
159 преди 4 месеца
До Анонимен 112Излиза, че няма смисъл от ваксините=============Амче точно тъй! Замисляли ли сте се колко перфектни ни е създала природата? Викат еволюция, нам какво си. Ами тя майката природа ни е дала имунитет. Естествено, някои имат силен имунитет, някои трябва да подсилват имунитета си с ваксини.
98
12
 
6
 
! Отговори
ТЕСТ преди 4 месеца
Я всички антиваксъри - пpocти пeдaли, да ми цъкнат по един минус!
97
7
 
9
 
! Отговори
Фен на СЛАВИ преди 4 месеца
Ние ще гласуваме до дупка, за да няма ваксинации за болест, която я няма. Нашият вожд, СЛАВИ!!!, само каза, че бил болен от Ковид, за да позамаже очите на другите, но си мълчи, защото сега мисли как да оправи всички ни!НЯМА ТАКАВА БОЛЕСТ! НЕ СЕ ВАКСИНИРАЙТЕ!
96
14
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Процентът на починалите с ваксина в Израел е по-голям от процента починали без ваксина. И ко прайм ся?
95
7
 
23
 
! Отговори
Хастар Зелена преди 4 месеца
Ваксинирай се народе че след Делтата идва Сигма после Гама и т.н. ще измисляме всекакви варианти и имена стига да се ваксинирате често и постоянно и да тече парата и алъш-вериша към нас.