Линия "Здраве" - Яна Данаилова със съвети за здравето и храната

Гледайте всяка неделя по Bulgaria ON AIR
Обновена: 1 окт 2021 11:06 | 27 сеп 2021 09:39, Анисия Иванова
0

Bulgaria ON AIR и нутриционистът Яна Данаилова ще са в услуга на зрителите с "Линия "Здраве" всяка неделя.

Как да съхраним здравето си в съвременния свят на високи технологии, индустриализирана храна, замърсени въздух, почви, води и непрестанен стрес? Отговорите на тези важни за физическото и психологическото ни здраве въпроси очакват зрителите в новото тематично здравно предаване "Линия "Здраве", което стартира в ефира на Bulgaria ON AIR.

"В предаването представяме знанията и постиженията на конвенционалната медицина - с топ специалисти ще коментираме ключови заболявания, каква е тяхната превенция и модерните методи за лечение. Ще допълваме с холистично алтернативния подход, със съветите от стари времена как да лекуваме и съхраняваме здравето си чрез билки, със силата на добрата храна. Целта ни е не да противопоставяме, а обединяваме двата подхода", каза авторът и водещ на "Линия "Здраве" Яна Данаилова в студиото на "България сутрин".

Нутриционистът подчерта, че хората трябва да полагат грижи не само за физическото си здраве.

"Здравето не е само физическо състояние. То засяга нашата психика, емоционалното ни състояние. Физическото благосъстояние се поддържа с добра храна и физическа активност. Но перманентното състояние на стрес ни гнети, пречи ни да живеем пълноценно. Това може да разболее човек. За да сме здрави, имаме нужда от активна почивка", уточни Яна Данаилова.

Авторът на предаването "Линия "Здраве" подчерта, че ще запознава зрителите с добрите медицински практики, които показват как човешкият живот може да бъде спасен и удължен.

В първото предаване в неделя от 9:30 часа основна тема ще бъде раждането, тенденцията все повече жени да стават майки на по-късна възраст. Гост в студиото ще бъде проф. Костов - ръководител на "Майчин дом".


0
Още от Коронавирус
Богдан Кирилов: При малко хора не се получава имунен отговор
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари