ѕеевски възмутен от »нспектората, иска нов

ƒепутатът кани президента в Ќ— да не си говор€т чрез съветници
ќбновена: 13 сеп 2023 10:59 | 13 сеп 2023 10:55, ѕетър Ѕойчев
36
ѕеевски възмутен от »нспектората, иска нов
—Ќ»ћ ј Ѕ√Ќ≈—

ўе поискам още днес да стартира процедурата за избор на »нспектората на ¬——. “ова съобщи пред журналисти в парламента народни€т представител от ƒѕ— ƒел€н ѕеевски. ¬ъзмутен съм от техните действи€ спр€мо случа€ в —тара «агора, мотивира се ѕеевски. Ќеотдавна той призова за спешни мерки и проверка на магистратите, работили по бруталното нападение над ƒебора, ко€то бе нар€зана с макетен нож.

ѕолучих отговор как нищо не могат да направ€т, защото нищо не е нарушено. ¬ие как си представ€те това?!  ато вид€хте това момиче, има ли нарушени€?! ¬ъзмутително. ƒнес ще искаме старт, категоричен бе ƒел€н ѕеевски.

ѕървата, най-късно втората седмица на октомври, ще бъде първото гласуване на промените в  онституци€та, коментира още депутатът. ¬сички промени на първо четене са сигурни. ƒопълнителни поправки ще правим между първо и второ четене на проекта, уточни той.

¬ отговор на въпрос за специалните служби и президента, и днешната доста остра реакци€ на проф. јлександър ћаринов срещу иде€та разузнавателните да бъдат обединени в една, ƒел€н ѕеевски коментира: „Ќека чуем президента. «ащо говори през говорители, а не лично?!”. » после уточни, че „ѕрезидентът винаги е добре дошъл в парламента!”.

“ова се случи Dnes, за важното през ден€ ни последвайте и в Google News Showcase


36
ќще от
—понсорирано съдържание
Ќапиши коментар  оментари
23
1
 
0
 
! ќтговори
јнонимен преди 5 месеца
ƒо вчера кадрува, сега критикува.
22
0
 
2
 
! ќтговори
јнонимен преди 5 месеца
"“урските лири" ще прав€т реформи в ƒунавски вилает.  ато не щете "копейки", ще получите "турски лири". “урските лири ще ви смен€т празника и ще ви проми€т мозъка. ўе станат истински родолюбиви османци от вас, продажници.
21
0
 
3
 
! ќтговори
јнонимен преди 5 месеца
»зползват прости€ бг народ, който виси по улиците, за да прав€т чистки и да завлад€ват всички постове в нови€ фашистки режим. ѕрости€ народец по-добре да не протестира, защото ѕеевски го използва за интересите на ƒѕ— и фашистката хунта.
20
0
 
0
 
! ќтговори
ahahahah преди 5 месеца
къв е то€, то€ е маска зъд ко€то ”краина крие какво направи с цигарени€ бизнес, украинеца, какво прави украинец в български€, а после и европейски€ парламент, задмосковеца демек, заската «аско «асков като «аско-гей€
19
0
 
3
 
! ќтговори
:) преди 5 месеца
ƒо анонимен 19 «ащото ¬ие гласувахте за ЅЅ, този или не гласувахте.
18
0
 
9
 
! ќтговори
Ўопа преди 5 месеца
јз пък съм вузмутен от ѕеевски !  ак може то€ доказан бандит да е политик ??? ћагнитски - а -у ?
17
3
 
8
 
! ќтговори
анонимен преди 5 месеца
"умни" главици гласувайте отново за ѕѕ-ƒЅ получавате Ѕойко с гарнитура ћагнитски. ≈ об€снете ми "що ручахте жабетата"...
16
0
 
5
 
! ќтговори
ƒзивко преди 5 месеца
јбе умнокрасивите що мълчите, б€хте против за ѕеевски в ƒјЌ—, а то сега пише конституци€ о закон за службите, или щом шефчетата са се разбрали, може
15
0
 
16
 
! ќтговори
јнонимен преди 5 месеца
ƒокъде сме стигнали, изпечен мошеник да ни дава акъл!
14
0
 
8
 
! ќтговори
’аха ха преди 5 месеца
Ўефа на -пп , а бе по ниськ от тревата като го санкционираха
13
0
 
9
 
! ќтговори
јнонимен преди 5 месеца
√осподин ћагнитски се възмущава от ¬—— на които плаща да му вършат работа. “о€ вреден олигарх, тр€бва да се възмущава от кили€та си в ÷ентрални€ софийски, а не от първи€ ред на парламента.
12
1
 
11
 
! ќтговори
Jonsy преди 5 месеца
÷€лата ни система е прогнила, щом този ще прави промени в конституци€та. ѕром€ната колко да е пром€на като станаха инструмент ѕеевски да си реализира машинациите. „овек се чуства тотално безпомощен, дои и изборите не промениха нищо ѕеевски и Ѕорисов не просто са на свобода, а прав€т каквото си искат, ѕром€ната вместо коректив на √≈–Ѕ и ƒѕ— станаха колектив с т€х. ¬ъзраждане и »“Ќ горките са толкова не адекватни, че просто си съществуват в праламента за да попълват бройката....
11
0
 
7
 
! ќтговори
жорето преди 5 месеца
ћј«≈Ќ мохамеданин
10
2
 
4
 
! ќтговори
анонимен преди 5 месеца
с всичките критики това което казва е не само разумно но и много е закъсн€ло,защото този състав на »¬—— с тази председателка просто Ќе върши Ќ»ўќ,дава само —Џ¬≈“»
9
1
 
11
 
! ќтговори
gogo преди 5 месеца
јз потури нема да сложа, ще му ги нахлуз€ *** на то€ на главата
8
2
 
9
 
! ќтговори
јнонимен преди 5 месеца
ѕ≈≈¬— » ≈ Ѕќ… ќ Ѕќ–»—ќ¬
7
0
 
10
 
! ќтговори
ќффф преди 5 месеца
ƒо јнонимен ћай се гласи да става премиер...
6
0
 
9
 
! ќтговори
Ўиши: преди 5 месеца
¬ъзмутенј и огорченј сјм! √рYx-√рYх-√рYx- √рYx! »скам наши ора навс€къде,одобрени и съгласувани с “юркиш посолство“ќ! јферим хидроинжинерЏ,машааалааа ƒогань ефенди!
5
1
 
15
 
! ќтговори
јнонимен преди 5 месеца
“оз р€зко почна да симулира работа. »ли му е нещо лично и си разчиства.
4
12
 
6
 
! ќтговори
Ќе на копейките преди 5 месеца
 опейките тр€бва да се изринат от властта! –уското посолство вече не пее!