БСП развалила горския рахат на ДПС

Целият зор на БСП беше да вземат горите от ДПС и да ги дадат на хора, които ще ги финансират, заяви столичният кмет
13 май 2008 10:56,
12
БСП развалила горския рахат на ДПС
Снимка: БГНЕС

Целият зор на БСП беше да вземат горите от ДПС и да ги дадат на хора, които ще ги финансират по време на изборите, заяви столичният кмет и неформален лидер на ГЕРБ Бойко Борисов.

Според Борисов цялата схема с направените промени в закона за горите в края на април е мафиотска.

Той изрази надоумение каке възможно на 29 април да бъде гласувана промяната в закона и ден по-късно тя да излезе в Държавен вестник и даде пример с регистрацията на общинските бордове, гласувани от Столичния общински съвет в началото на годината, които все още не могат дабъдат регистрирани и обявени в ДВ.

Борисов ще разговаря с вицепремиера по еврофондовете Меглена Плугчиева и по въпроса със замените на горите на атрактивни и апетитни места с такива на зони, които не представляват инвеститорски интерес.

Според него мнението на Плугчиева ще бъде тест за отношението й към някои от схемите за финансиране на изборите, които са ясни от сега.

Столичният кмет коментира и опитите за реформа и законодателни промени в МВР. Борисов заяви: "Винаги съм бил
склонен на службите да се даде кредит на доверие, който след това ще се върне. Те трябва да бъдат оставени на спокойствие, зада си вършат работата".

Той даде пример с европейските служби, които за разлика от нашите правят много по-малко акции в годината, но всяка една от тях бива издържана, за разлика от българските служби, които постоянно биват натискани да правят
акции, но те не издържат пред съдебните органи.

Според Борисов в момента правителството с "шеги и закачки" управлява държавата.


12
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
0
 
! Отговори
ххаха преди 13 години
Гласувайте за ПАРИТЯТА НА БЪЛГАРСКИТЕ ОНАНИСТИ!!! Ние сме за чист и свободен държавен онанизъм!! Онанизъм за всеки, независимо от пол, възраст, раса, етнос и т.н. Само с онанизъм ще станем истинска европейска страна!!!
10
0
 
0
 
! Отговори
преди 13 години
ATAKA!!!
9
0
 
0
 
! Отговори
Az преди 13 години
Гласувайте за АТАКА за да могат да се коалират с Бойко а не Бойко с ДПС !
8
0
 
0
 
! Отговори
norm преди 13 години
На следващите избори няма да сбъркаме само ако гласуваме за този,срещу когото БСП започне най-много да лае и ругае.
7
0
 
0
 
! Отговори
ataka преди 13 години
Стига сте плюли по бат Бойко. Преди гласувах за БНДС СДС за царчето а сега за Бойко той единствената надежда както и атака. Досега всички ги видяхме какви яца снесоха.Бойко ви е като трън в пета.
6
0
 
0
 
! Отговори
преди 13 години
Абе тоя нема ли най-накрая да обърне внимание на София, вместо да празнослови по медиите? Аман от анализатори на стари истини! Само ръси мозък, а града западнал и мръсен и всичко си 'бало ***'ата.... Аман от тъпанарщина!
5
0
 
0
 
! Отговори
преди 13 години
Най-накрая Бойко, хванал инструмента, който най-много му приляга и работещ това, което най-добре умее! Запазете я тази снимка, щото т'ва втори път нема го видите!
4
0
 
0
 
! Отговори
преди 13 години
Новиат министър на МВР да си признае без бой какви са му връзките с дървената мафия!
3
0
 
0
 
! Отговори
един човечец преди 13 години
ДА бе!Развалила...Семки за наивници...
2
0
 
0
 
! Отговори
jmi4ko преди 13 години
прав е ба'т БОЙКО ,абсолюютно прав !!!
1
0
 
0
 
! Отговори
преди 13 години
Ако все още има и един политик с мозък в главата трябва да проумеят ,че следващото правителство трябва вече да е Българско.. Никакви коалиции с ДПС вече!! Заради премиерските амбиции на Царя се получи тая коалиция с ДПС дано Борисов да промени това.. Дано да спрът дрязгите и да се обединят Българските партии .. Дано,Дано.. Че не останаха гори в България ,навсякъде Турците секът до голо.. Егати турската пастмина..