Цароизменникът

Борисов: Сам напуснах царя и коалиция с него няма да правя
3 юни 2008 08:14,
104
Цароизменникът
Снимка: Булфото

"Аз отдавана напуснах царя и не станах депутат от неговата партия. Моят път съм си го извървял сам и съм си го определил. Аз коалиция с царя няма да правя, така че няма да се налага да ми задавате този въпрос", казва Бойко Борисов в интервю за "Труд".

По повод на твърденията на политолога Стефан Гамизов, че той и президентът Георги Първанов са от едната страна, а от другата - премиерът Станишев, чийто живот е застрашен, кметът на София отговаря:

“Това е черен ПР, сега научих тази думичка, но ви казвам - огромни финансови средства са заделени за изборите.

По думите му това че с президента поддържа нормални отношения е така, защото трябва.

"Станишев бил от другия лагер! Че кой го направи Станишев премиер - същият този Първанов, дето го броят за политически пенсионер.

Що за безобразие е това да ми се приписва, че като се ръкувам с президента, съм в един отбор с него. А човекът, посочен от него за лидер на БСП и за премиер - в друг...

Какъв е този Гамизов, дето широко му отварят врати медиите?”, пита Борисов чрез вестника.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


104
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
103
0
 
2
 
! Отговори
нора преди 15 години
знаеш ли какво е *** вземи си почини малко.
102
0
 
2
 
! Отговори
Ало Донев или който преди 15 години
Мислиш ли, че хората желаят да те срещат .То наистина е трудно човек да се отърве от твоите простотии. Където и да погледнеш ,все твоето име и все някакви обяснения към него. Човече, направи си собствен сайт и там обяснявай, кой си и какво искаш ,как се пише името ти и всичко друго.
101
0
 
2
 
! Отговори
български език преди 15 години
момчета и момичета, така и така статиите ви са пълни глупости, да не говорим за заглавията, поне си проверявайте правописа.
100
0
 
2
 
! Отговори
Доню Донев преди 15 години
За да престана, трябва да започна. Но след като разни мекерета използват името ми за да пишат елементарни объркани тъпотии и дивотии ще им се озъбвам от време на време, когато имам възможност. Написах веднъж по принуждение и сега се налага да повторя - не си въобразявайте, че тотално и окончателно сте се справили с репресираните от комунизма.Е хайде, със здраве и до нови срещи!
99
0
 
2
 
! Отговори
сава преди 15 години
волен сидеров се спонсорира от доган ндсв на предните избори го викнаха да бъде депутат от тях но му искаха 40 000марки но той тогава ги нямаше смятайте за какво става дума дястата му ръка сега гонзо от ямбол върти бизнес с турчин какво правим сега и за кого ще гласуваме......
98
0
 
2
 
! Отговори
Ало Донев или който преди 15 години
Престани да заплашваш хората и да ги занимаваш със своите глупости .Ти явно си параноик, след като си мислиш ,че всички се занимават само с тебе.Ставаш не вече смешен сас своите писания,ами и жалък.
97
0
 
2
 
! Отговори
Доню Донев преди 15 години
Е ми прочети по-долу какво съм писал и дано разбереш какво става и в какво заблуждение си, волно или неволно. И ако пак не разбереш, съжалявам...
96
0
 
2
 
! Отговори
Доню Донев преди 15 години
Уточни с кой спориш и кого заплашваш. С мен, Доню Донев, или с някое от ***, които използват моето име за да пишат елементарни тъпотии и дивотии. Прочети отново 81 и ако и тоя път не разбереш за какво става дума, явно си безнадежден случай. И дано разбереш, че нито съм се захващал с тебе, нито имам такова намерение. Засега се очертава, хайде да кажем по неопределени причини, ти да се захващаш с мене. Е, ако имаш такава фикс идея - моля, няма да си оставя магарето в калта.
95
0
 
2
 
! Отговори
Headman преди 15 години
Abe istinata e che niama za koi da se glasuva. Vsichkite sa si v kupa, piat i iadat zaedno a pred prostia narod si praviat shouto. No az shte glasuvam tazi godina, zashtoto ne iskam Bulgaria da se prevarne v Mutrandia. Boiko e iaka mutra i koito ne go razbira tozi fakt e mnogo zle. Nali vsichkite pishtite che vi e strah ot mutrite? Kvo she glasuvate za Boiko? Taka she ni opravi tazi mutra che niama da moje da se izleze ot vkashti. A i drugo si pomislete. Kostov, Tzaria ta i malkoto evreiche Stanishev prilichat na normalni shto gode intelegentni (ako schitame che v BG ima intelegentni politici) hora. A Boiko prosto e tolkova tap neshtastnia che ne moje da varje dve dumi na krast. Shte sedi i shte miga s ochite. Picha sega razbral kakvo e cheren PR za kakvo si govorime.
94
0
 
2
 
! Отговори
до 92 преди 15 години
Волен Сидеров е ченге от ДС....!!!??? ГЛАСУВАЙ СИ...
93
0
 
2
 
! Отговори
??? преди 15 години
Волен Сидеров е ченге от ДС....!!!??? ГЛАСУВАЙ СИ...
92
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
Номер 91 - както казваш - Костов не е бил на власт през последните години - тоест скоро не е грабил....Затова съм склонен да гласувам за някой който наистина не е бил на власт досега, не е компроментиран и не е крал като Костов и останалите.Това е - Волен Сидеров!
91
0
 
2
 
! Отговори
polezen преди 15 години
Ако Костов имаше ДОКАЗАНА ДАЛАВЕРА - отдавна да беше на "топло" - какви ли не проверки му правиха - в т.ч. и на семейството му ! Така, че стига с Костов - той не е на власт през последните години!!! Как е Царчето и имотите му ? Как е "социалното" правителство и президент? "Сараите" на Доган ? За тях пишете - Костов е политик в опозиция !!
90
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
Айде стига сте рекламирали този Костов с ***-конската физиономия? Малко ли ви беше че продаде авиокомпания Балкан на цената на един апартамент и то на евреин с името Гад? А колко пари са потънали във фондацията на жена му?
89
0
 
2
 
! Отговори
демократ преди 15 години
Ще изрита мафозите от властта.Ще гласувам за този добър и честен политик!
88
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
Прав е Бойко тоя Гамизов се пръкна от никъде и всички медии се надпреварват да го интервюират ми що не тръгнат да вземат интервюта от мене и аз съм в нищото в момента.Тоя не е случаен а подставен *** да ръси простотии изпълняващ политическа поръчка на партията хранилка БСП.
87
0
 
2
 
! Отговори
аз преди 15 години
Костов трябва да е в затвора,а някои хора го сънуват във власта...просто..нямам думиББ пък.."няма да правя коалиция с ДПС","няма да правя коалиция с НДСВ","не подкрепям методите на Атака","не бих се коалирал с БСП"...еее,добре де...Герб мнозинство няма да има,така,че....тоя човек..май нещо вече сам се бърка
86
0
 
2
 
! Отговори
славчо преди 15 години
Тоя Бойко нещо не ми харесва. Като кмет щял да вдига билета на 1лв. за 10 спирки=10км. Смях. Аз от Кюстендил до София плащам 7лв. за 100км. и се возим 40човека. Тук в София градските автобуси са препълнени. Аз на това му викам чисто ограбване. Никой не може да ме убеди, че в Столичния градски транспорт не се краде и не се източва компанията. Виж за Костов бих гласувал. Виждам, че всеки говори за него, значи е направил много за България.
85
0
 
2
 
! Отговори
жорж преди 15 години
ти найстина се пълен комик с твоя бб и вълчев дето оправил учителите искат си правата хората не са мекерета като теб........
84
0
 
2
 
! Отговори
не се захващай с ф.с преди 15 години
Ти за какъв се вземаш че мислиш за това как твоето мнение влияе на хората