На кого му хрумна? НДСВ: Национално движение за стабилност и възход

Конгресът преизбра единодушно Симеон Сакскобургготски за лидер и 19 души политически съвет
18 окт 2008 18:30,
54
На кого му хрумна? НДСВ: Национално движение за стабилност и възход
Снимка: БГНЕС

Името на партията на Симеон Сакскобурготски вече ще е Национално движение за стабилност и възход. Решението бе взето от делегатите на 4-тия конгрес на жълтата партия в Габрово.

Конгресът преизбра единодушно Симеон Сакскобургготски за лидер на НДСВ.

Политическият съвет на НДСВ ще бъде съставен от 19 души. Делегатите одобриха предложените от лидера членове на новия Политически съвет на партията.

Лично от Симеон Сакскобургготски за негови членове бяха предложени и утвърдени Нина Чилова, Илия Лингорски, Антонио Георгиев, Христина Христова, Милен Велчев, Апостол Апостолов, Верка Божкова, Огнян Герджиков, Марина Дикова, Деница Димитрова, Олимпи Кътев.

Лидерът на партията и председателят на парламентарната група влизат по право в състава на Политическия съвет.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


54
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Време е Милен Велчев да отива В БСП ,то и без това не им отстъпва по кражби..
52
0
 
0
 
! Отговори
Валентин преди 15 години
тоя смещник симеон да вземе да си отидва в испания ще се *** до ушите .да памни един ден за всичко се плаща и рано или къстно ще плаща и то много скъпо вече и децата му почнаха да му плащат греховете.Лълен МАЛУУМН ИК внимавай царю че ще ми стан иш само на цар ХАХАХА *** ПЪЛЕН
51
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
След седем години интелектуални напъни, жълтите партийци измислиха някакво смешно значение на НДСВ не че преди това имаше някакво смислено значение, но поне името по точно отговаряше на тази безсмислена партия.
50
0
 
0
 
! Отговори
rumen221 преди 15 години
възприемам новото име само като типичното чувство за хумор на Г-н Сакскобуркготски....
49
0
 
0
 
! Отговори
Ник преди 15 години
Как на кого? Ами че това, което те наричат партия, е едно сборище от хитреци и крадци, начело естествено с "пре-мъдрия" си тартор, който даже не е и БЪЛГАРИН (ни дядо му и баба му, ни баща му и майка му, ни ... абе изобщо никой до 150 коляно)! Ама глупаците сме си ние, че допуснахме това нещо, наречено "Цар на България" (!?) да ни лъже толкова време! Повлякохме се по акъла на разни изкуфели старци, кариеристи, политически опортюнисти и го избрахме да ни ръководи! И за 800 дни така хубаво ни "оправи", че още ни болят !
48
0
 
0
 
! Отговори
chiva преди 15 години
Как ли не я обръщаха и все се получава. Да им е честито новото име!!!
47
0
 
0
 
! Отговори
име преди 15 години
Ашколсун! Ще стана ЧЛЕН на тази формация ;)
46
0
 
0
 
! Отговори
maqgeorgieva преди 15 години
жалки опити да се възроди нещо, което е със замиращи функции..
45
0
 
0
 
! Отговори
Сандокан преди 15 години
НДСВ=Нова Данъчна Секира за Верващите
44
0
 
0
 
! Отговори
az преди 15 години
Не си струва писането за една партийка със затихващи функции и електорат равен на броя на присъсващите на конгреса без един. Техният лидер не е член на НДСВ
43
0
 
0
 
! Отговори
дедо ви преди 15 години
Национално движение сулю яха пулю
42
0
 
0
 
! Отговори
казино преди 15 години
До 38 . Лидер на партия и премиер не означава цар.Защо му трябваше сам себе си да понижава,като стана премиер и оглави партия-при това с лакомия и лъжи?
41
0
 
0
 
! Отговори
Дедо преди 15 години
Национално Движение *** Яхнал Пульо:)
40
0
 
0
 
! Отговори
Граматиков преди 15 години
Тъй като стабилността е предусловие да възход, а от своя страна възходът е немислим без стабилност-получава се вид тафталогия-експресивно натоварване на формата.Вижда се,че абривиатурата е съставена изкуствено за да се запазят първите букви от предишното помпозно и неадекватно име на партията носеща името на своя лидер.Освен липсатата на съдържание и лъжата,че Симеон Сакскобурготски ще оправи България за 800 дни, името НДСВ подразбираше недемократичност и клонеше към абсолютизъм/?! 21 век/. Не стига всичко това,ами от партия събрала *** от села и паланки, и аутсайдери,като Чилова,Христина Христова и подобни,е пример за Сергей Дмитриевич Станишев,който вчера заяви,че непрекъснато се учи от екзотичния и лидер Симеон Сакссобурготски.Дано не му хрумне и той да оправи България за 800 дни,или до си "върне" българските гори...
39
0
 
0
 
! Отговори
Доню Донев преди 15 години
Най добрият политик това е царят Благодарение на него сме в Европейския съюз Само той може да ни изведе от кризата
38
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
KOGATO PISHETE KOMENTARI, NE ZABRAVQJTE, CHE KOMENTIRATE ZARQ ? ZA ZARQ, ILI DOBRO, ILI NISHTO !!!! AKO OBICHATE. ZARQ TRQBVA DA IZLEZE S DOSTOINSTVO OT DVERITE NA ADA......NE E RABOTA NA ZARQ DA SE BORI SRESHTU MAFIOTSKITE KLANOVE I PRINADLEGASHTITE IM LIDERI, TOVA E VSE EDNO DA SE NADBQGVASH S VQTARA. DARGAVATA TRQBVA DA PLASHTA IZDRAGKA NA ZARQ, I ZARQ TRQBVA DA GIVEE KATO ZAR ! IMA KOI DA GONI PRESTAPNIZITE, ZASHTOTO V BG OSHTE NE SE E STIGNALO DO UPRAVLENIE I TAKOVA NQMA DA IMA DOKATO NE IZCHEZNAT VSICHKI OTREPKI SAZDAVASHTI PRESTAPNI ORGANIZAZII.
37
0
 
0
 
! Отговори
дедо ви поп преди 15 години
ама нетрий модерният да не те анатемосам НДСВ-*** ДУПЕТА САКАТ ВЕСТНИК
36
0
 
0
 
! Отговори
Петко Петков преди 15 години
О-х!Царю Честити-какво пише във Ада-Надежда всякаква оставете!!!!!
35
0
 
0
 
! Отговори
бай Пешо преди 15 години
НДСВ: Национално движение за стабилност и възход НАДОЛЕ
34
0
 
0
 
! Отговори
дед преди 15 години
Ей има хора които немат срам!Такъв тапигьозлук!И Кобурга и партията му са едно мръсно образование.Хора с най-долни мисли и действия.Те просно ме ОТВРЪЩАВАТ!