Темида решава съдбата на съюза "Костов-Димитров"

Ако съдът не регистрира лидера, начело на СДС, Пламен Юруков ще реди листите за изборите
27 мар 2009 07:33,
40
Темида решава съдбата на съюза "Костов-Димитров"
Снимка: БГНЕС

Съдбата на синята коалиция ще се реши в понеделник, когато в Софийски градски съд ще гледа делото за регистрацията на Мартин Димитров начело на партията.

Битката пред Темида на практика ще определи дали общите предизборни листи с ДСБ ще станат факт.

Командира решава кой да влезе в тях, той си прокарва старите методи чрез малкия Мартинчо, бунтуват се противниците на съюза с Костов.

Няма да се прави второ СДС, категорични са обаче те, съобщава "Стандарт".

Ако съдът не регистрира Димитров, листите трябва да бъдат подписани от бившия лидер Пламен Юруков или ексглавния секретар Пламен Радонов.

Те обаче настояват да се приложи уставното изискване и в списъците да попаднат само спечелилите подкрепа на вътрешните сини избори по места.

В сряда вечерта изтече срокът за подаване на заявления от мераклиите да участват в депутатската надпревара, вотът в столицата ще е на 11 април.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Темида имаше да решава друго нащо за Костов, но явно не е сляпа (безпристрастна) вече.
38
0
 
0
 
! Отговори
boristodorov56.blog. преди 15 години
Куманизките номера - край нямат.Тепърва ще започнат.
37
0
 
0
 
! Отговори
алилуя преди 15 години
Боже шопкиньо, ти ме разчуства, къде са ми кърпичките? Чак и отдолу се подмокрих.Свят човек, свят. Защо му е потрябвало да се занимава с политика, *** работа. Трябва да го предпазим да не се омърси. За това, нека не гласуваме за него. Добро да сторим на човека. Па и на нас добро.
36
0
 
0
 
! Отговори
shopa преди 15 години
Иван Костов се срещна с дъщерите си тази събота в Търси се по БТВ.Екатерина Михайлова предизвика политика да реши Судоку за майстори.Водещите Меги и *** надникнаха в личния му живот,за да разберат от най-близките му хора какъв човек е той.Екипът на предаването пътува до Милано, където живее по-голямата дъщеря Яна.Вечно липсващият баща - така го определиха Мина и Яна.Два са били трудните моменти пред баща им, когато Яна е била болна и когато е починала майката на Иван Костов, лятото на 2005 г.Йосиф Сърчаджиев изрази благодарността си към Иван Костов,заради грижите, положени за актьора по време на най-трудния му период,в който получава тежък инсулт.Екатерина Михайлова сподели, че първите асоциации, които прави с неговото име са телефонните обаждания по всяко време на денонощието. Той е голям работохолик.Иван Костов е известен с изключително здравословния си начин на живот.Аз съм пълен вегетарианец, не ям дори риба, споделя той в Търси се... Единственият му здравословен проблем е дископатията.Иван Костов е политик с мисия за България.Умен и високоорганизиран, Всъщност, ние живеем, за да работим твърди той.Желязна логика, високо ерудиран, единственият български политик,който говори ясно, разбираемо и компетентно.Затова е мразен от политическите джуджета, пустословещия празнодумец Меди Доганов, царя на мълчанието испанското недоразумение, а сергейчо откровено скача в съня си при образа на титана на мисълта и морала , държавника Иван Костов.Ще събере ли кураж сергей да излезе на диспут с Иван Костов?4-5 години се е чувствал смазан, след като червената мафия не можа да му прости въвеждането на ред в държавата и докара от Испания шарлатанина Симеон Борисов, за да заформят антибългарската и мафиотизирина структура на БСП-ДПС-НДСВ.Как живее Иван Костов?Спортувам и се поддържам, обича много да ходи, често ходи до Черни връх, плува много, с километри, ...чета много бързо и лятото, когато му е любимият сезон събира много книги и чете.Това, което му тежи, че го обвиняват в користно използване на участието си в политиката Сякаш ще го взема и ще го занеса в мазето в Драгалевци.Има подпрепата и любовта на здраво и силно семейство.Силно обичан от своите внучета, любим дядо.Иван Костов, политикът с мисия зъ България.В едно беше право испанското недоразумение, когато приемаше управлението от държавника Иван Костов: летвата е вдигната много високо.
35
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
костов закри Демокрация когато имаше пари и власт, що ли не се връзва с "дясната" му ориентация
34
0
 
0
 
! Отговори
Никола Гешев преди 15 години
. . ... ДО ВЛАСТТА , ТОЛКОВА ПО ЗЛИ ЩЕ СТАВАТ ЧЕРВЕНИТЕ ВАМПИРИ ! А И ТУК ГИ ИМА ! ВЯРВАМ В ИВАН КОСТОВ , ЧЕ ЩЕ УСПЕЕ И ТОВА МИ НОСИ НЕВЕРОЯТНА УТЕХА ЗА ДУШАТА ! 8 ГОДИНИ ОГРАБВАНЕ СТИГАТ Г- ДА КРАДЛИВИ КОМУНИФАШИСТИ ! ОГЛОЗГАХТЕ ОТНОВО ДЪРЖАВАТА И СЪСИПАХТЕ ИСТРАДАЛИЯТ БЪЛГАРСКИ НАРОД , - СЕГА КЪШШШШ !
33
0
 
0
 
! Отговори
предприемач преди 15 години
излъгал те е строителния предприемач.Сега и държавата нищо не строи,а от частните предприемачи- много малко и то с чуждо участие или си довършват обектите.А държавните поръчки стават с търгове и те се обжалват.Така,че твоят предприемач е "гладна кокошка просо сънува"
32
0
 
0
 
! Отговори
liktor преди 15 години
В момента се краде най-много !!!!Строителен предприемач ми каза ,че в момента се дават държавни договори от действащи министри на "наши хора " ,обвързват се с големи неустойки ,за да не се ревизират от следващото правителство !!Значи и самите комунистически министри вече НЕ ВЯРВАТ ,че ще спечелят изборите !Да подкрепим десните !!!
31
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ами тогава това се отнася и за Вучков човече.:))Нали все го плюете ама е най-свестния от всички.
30
0
 
0
 
! Отговори
историк преди 15 години
ми няма как да стане сравнение със Стамболов, щот той няма как да окраде съсипе и ПРЕДАДЕ толкова
29
0
 
0
 
! Отговори
Питагор преди 15 години
Щом всички в БГ-то реват срещу Костов, значи той е човекът! Просто и ясно. Елементарна логика - "У нас свестните считат за луди."
28
0
 
0
 
! Отговори
nemam nervi преди 15 години
Не ми е ясно какво толкова ви боли за обединението ,или ви е страх,че повече няма да може да ограбвате българския народ,който надявам се вече е разбрал кой е виновника за сегашното му положение.Дори така наречения премиер каза,че сме бедна държава
27
0
 
0
 
! Отговори
КГБ преди 15 години
Умрял кон не рита.
26
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Gurnaliata-slugi na 4ervenia gospodar-stiga ste vsiavali panika.Stava vapros za rutinna sadebna registrazia.Ste mine-vervaite mi.
25
0
 
0
 
! Отговори
Оня, дето помни преди 15 години
И н ай-много плюнки по Костов се изсипаха заради мъните на Чорни, а накрая се оказа, че мъните не били на Чорни, а оная cвиня Батков фалшифицирал документи за да ги изкара негови. Е, за успешно проведеното активно мероприятие свинята си получи орден "Стара планина" от агжен та Гоце, а от Чпорни - Левски и един вестник да си бърше големия поcpaн ... сещате си какво.
24
0
 
0
 
! Отговори
Tina преди 15 години
Защото само обединени политици ще поведат България напред.
23
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Добре след като вашият лидер Костов е толкова харизматична личност защо се обединява с ЦЯЛОТО дясно да се яви сам на изборите да видим дават му най-добрия вариянт 2.2 % електорат.Някои Костовист ще ми отдовори ли !!!
22
0
 
0
 
! Отговори
Марс преди 15 години
Браво на 22-ри! А колкото дали са на изчезване и коя е по-голямата партия ето и отговора - в момента членовете на СДС са 9 971, а на ДСБ - 23 000! Според вас кой трябва да е водач на общите листи??
21
0
 
0
 
! Отговори
Бъдещ костовист преди 15 години
Започвам да си мисля, че Костов е голяма работа. Не съм костовист, но съм на път да стана. Каквото и да стане в това подобие на държава, някой реве - Костов е виновен ! Толкова ги е страха слугите на КГБ от него, че са пуснали цялата си машина за лъжи да работи срещу него.Навремето най-големия протест срещу Костов беше за едно убито дете, направиха го тъпите бакшиши. После се оказа, че ненормалната му майка го убила.И до ден днешен е така. Каквото и да стане - за всичко ви е виновен Костов.
20
0
 
0
 
! Отговори
скараBIRA преди 15 години
Лостофф няма как да стане мин. председател - само се скара с руснаците, е верно продаде им Нефтохима, но Лос-тофф е МИНАЛО.Ооо Минало НеПовтовимо.Ооо, емигрантски Бъднини!