Кунева с нова стъпка към партия, напуска НДСВ

"България на гражданите" може да прерасне в партия, призна бившият еврокомисар
Обновена: 11 мар 2012 11:00 | 11 мар 2012 11:00, Красимир Ангелов
276
Кунева с нова стъпка към партия, напуска НДСВ
Кунева е подала заявление за напускане на НДСВ. Снимка: Impact Press Group

Меглена Кунева е подала заявление за напускане на НДСВ, призна самата тя по време не пресконференция тази сутрин.

Бившият еврокомисар благодари на всички от партията, с които са се борили "за европейска и евроатлантическа България", както и на симпатизантите на НДСВ.

Кунева обясни раздялата си с НДСВ като посочи, че хората, които се чувстват представени от нея сега, са различни от подкрепящите партията. Тя добави, че това е станало ясно от резултатите на президентските избори.

Кунева обаче бе категорична, че излизането й от царската партия не значи, че напуска политиката.

Още по темата

Тя поясни, че сдружението "България за гражданите" може да прерасне в партия, но едва ако има нужда от това.

Над 10 000 души са подали заявления за членуванев движението, посочи Кунева.

По думите й това е алтернатива, защото нараства усещането, че държавата е абдикирала от своите основни функции.

Бившият еврокомисар определи управляващите и опозицията като "една и съща монета" и заяви, че няма да влиза в картели с политически партии.

"Не заставам срещу партиите, а срещу тъмните сделки между тях", отбеляза Кунева.

Тя добави, че ако партиите не представляват интереса на хората, а на определени олигарси, ще продължи да бъде против тях.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


276
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
225
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ПАРТИЯТА НА ДР. КУНЕВА ЩЕ Я ИМА, АКО ИМА ДОСТАТЪЧНО БАЛАМИ ДА И ПОВЯРВАТ. ЗАСЕГА ТЯ КАЗВА : НЯМА ДОСТАТЪЧНО БАЛАМИ - НЯМА ДА ПРАВЯ ПАРТИЯ !
224
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
taia darjava e polna s pomiari ,loshto che im davat da qdat ................
223
2
 
3
 
! Отговори
Smurf преди 12 години
Щом носи очила , значи чете книги аууу враг гад *** , ами на всичкото отгоре е учила в университете говори и пише на чужди езици и има познати в Европа , аууу още по-голям гад , възпитана , интелигентна , не обижда , не псува , значи е супер гад. Само смърт за такива. Я по-добре да си изберем пак селския неграмотен , тарикат крадец и бияч , че когато погледнем че сме бедни и болни да можем да го псуваме на воля и да се се кефим че сме по-умни от управника си.
222
0
 
1
 
! Отговори
Томас преди 12 години
мунева с нова стъпка към пенсия
221
3
 
7
 
! Отговори
до 267 преди 12 години
Прав ти път тогава.Изчезвай и ни освободи от 1 хленчесто същество като тебе,дето все не е доволно от нещо си.За 22 години що не се изнесе бе........!!!!!!
220
0
 
9
 
! Отговори
сс преди 12 години
Имах глупоста да гласувам за Кунева за евродепутат атя ни предаде и отстъпи мястото си на антония първанова.Излезе че тя ни подведе да гласуваме за един бушон.Тя ни измами и сега ще се опита да ни измами отново.Тя е достоен член на фамилията Пръмови.
219
0
 
4
 
! Отговори
Луд Гидия преди 12 години
Простотията не ходи по гората, а по българите. НИЕ СЕЛЯНИТЕ ЩЕ СИ ПРАВИМ ПАРТИЯ "БЪЛГАРИЯ НА СЕЛЯНИТЕ", а пък гражданите да ядат яйца по 67 стотинки. Кунева пък да ми яде
218
0
 
5
 
! Отговори
kris преди 12 години
тази комунистка се възползва при комунизма в като снаха на големец-комунист от всички привилегии.Успя да се увърти и при полуграмотния крадец Симеон.Сега при тази политическа *** отиват само *** и еничари като Даниел Вълчев.
217
0
 
6
 
! Отговори
наблюдател преди 12 години
Охооо, Кунева си имала и поддръжници... Няма лошо, ама на коя земя живеят?! Всъщност всеки си носи кръста по удобен за него начин. Щом са лековерни и са повярвали в утопиите лансирани от Мисис Йес , значи че някой или им е обещал пари за да правят имидж във форумите или им е обещал офис в новата партия... /Втората опция от обещанията винаги не се сбъдва по 'независещи' от обещаващия причини/.
216
0
 
6
 
! Отговори
az esm преди 12 години
Моля да ме извините за първосигналния рефлекс,но защо ли ми иде да и се изплюя на очилата !!!
215
0
 
2
 
! Отговори
T.N.T. преди 12 години
A KAK SAMO 4ESTNO I PO KOMUNISTI4ESKIW NA4ALOTO NI LAJE6E,4E PARTIQ NQMA DA PRAVI.NQKOI DA E 4UVAL ZA 4ESTEN KOMUNIST?
214
1
 
7
 
! Отговори
един въпрос преди 12 години
Госпожо Кунева, Вие 'Троянския кон' на Царя в новата политика ли ще бъдете?Само питам от любознателност, но за протокола ще спомена , че тоя път Царя се е прецакал...
213
1
 
4
 
! Отговори
Малко инфо преди 12 години
Тази уфсъ Барозу я изгони ,като разбра ,че е на хранилка в борда на Пари Ба. В Триперистан обаче, нито дума за това понеже ''медиите'' бълват чалга и контролирана кремлинска пропаганда........
212
1
 
8
 
! Отговори
Mr. YES ;-) преди 12 години
Ама тази жена= Mrs.Yes- Пръмова - Кунева не разбра ли,че никой ама наистина НИКОЙ няма да гласува за нея нито за партията й.Ако ще и цирк да отвори, никой няма да й обърне внимание. Интересно ми е, преди да влезе в такава 'агресивна' кампания, дали е наела някои анализатори за да проучат общественото мнение свързано с нея и чак тогава да инвестира в партия... Освен ако не се перат нЕкви пари... Нали?
211
0
 
9
 
! Отговори
Научен работник преди 12 години
Госпожо, ще приемате ли граждани в сдружението, пардон, партията, с ниски заплати, без участия в чужди банки и без апартаменти в Брюксел?
210
2
 
8
 
! Отговори
Гражданко,огледай се преди 12 години
Не си струва да я вземаме насериозно! Ако беше достатъчно умна, за каквато очевидно се счита, щеше да знае, че може да предизвика само присмех. По-добре да не дразни българите, че вече са достатъчно гладни и боси!
209
2
 
6
 
! Отговори
Терминал 2 преди 12 години
И сега какъв номер се готвиш да извъртиш, Мегленче? Отиваш на избори, отмъкваш отново гласовете на абдалите, остава някакво крехко мнозинство и България пак в блатото на нищетата и скудоумието? Ама наистина, да вземем да ви оставим само лакомите политици и *** в тази нещастна държава. Сами / защото *** са нежни души, не трябва да се уморяват/ да си орете, сеете, да добивате руда, да строите заводи и магистрали, да отглеждате щастливи кокошки.
208
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не пей ми таз песен отровна!
207
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Пръмоваааа...Пръмова! Га ти е изгодно си в партия ,га не -си вън! Поредната политическа ...а може би не само!
206
3
 
9
 
! Отговори
бат Тони преди 12 години
тази нали беше безпартийна?нещо май се подиграва с хората