Реформаторите са различни от досегашните коалиции!

Мислете за Реформаторския блок като за Европейския съюз, зове Кунева
21 фев 2014 20:09, Анисия Иванова
34
Реформаторите са различни от досегашните коалиции!
Пресконференцията на Реформаторския блок в Стара Загора. Снимка БТА

Реформаторският блок е единен политически субект и няма нищо общо с досегашните коалиции. Това заяви в пресклуба на БТА на съвместната пресконференция на лидерите от Реформаторския блок Радан Кънев.

Според него всяка партия има свой облик и се допълват прекрасно. По думите му в Реформаторския блок обаче освен партийни членове от съответните партии членуват и много граждани, предимно интелектуалци, без да принадлежат, към която и да е от партиите, предаде БТА.

Мислете за Реформаторския блок като за Европейския съюз, допълни Меглена Кунева. Искаме хората да имат избор и затова се надяваме, че територията на нормалността ще се разширява, добави тя.

Нито Иван Костов, нито Бойко Борисов определят политиката на Реформаторския блок. Ние също искаме смяна на това управление, но знаем как и какво да постигнем, обяви Радан Кънев.

Според него на конгреса на ГЕРБ не се е случило нищо ново освен това, че Бойко Борисов иска да се върне отново във властта.

Корман Исмаилов предупреди, че ако "Европа се свива в България, по-младите ще я търсят извън страната".

Тази вечер лидерите на Реформаторския блок ще имат среща с граждани в Стара Загора.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
4
 
! Отговори
Както е модерно преди 10 години
Разсъждавам:Как стана така, че бившите ПРАВОИМАЩИ пак са ПРАВОИМАЩИ?Как стана така, че върховете в силовите структури станаха БАШ правоимащи?Как стана така, че ГОЛЕМИТЕ поборници за демокрация си взеха своето и млъкнаха като риби.Та!!!!!!!Правоимащите ще го преместят в другия джоб, докато тъпанарския народ драска по форумите, удря се по гърдите и крещи с пълно гърло: Нашите са убави, другите са маскари.А те са си едни и същи!!!Защо не сме като украинците?ЗАЩО??????
22
2
 
5
 
! Отговори
За ДЕМОКРАЦИЯТА де преди 10 години
Какво беше при Тодор Живков - ууужас.А сега......::::ДЕМОКРАЦИЯ. Завършваш висше образование и отиваш да чистиш клозетите в Лондон или Париж или Брюксел или ........СВОБОДА.
21
2
 
5
 
! Отговори
барбуха преди 10 години
Кунева е за затвора,не мога да разбера защо още се прави на лидер и на какво всъщност е такъв,след като вече никой не и вярва и измамите и лъснаха с пълна сила.
20
1
 
5
 
! Отговори
бай миал преди 10 години
Едни и същи въпроси за едни и същи решения колко години ще трябва да ги изкарвате само когато са ви в полза за предизборна кампания и после пак да ги заравяте, защото решението им не е угодно за нито един управлявал!?
19
1
 
7
 
! Отговори
ра преди 10 години
Кунева има голям грях към българите и отдавна трябваше да е аут от политиката, а не да морализаторства.
18
0
 
9
 
! Отговори
аец преди 10 години
Меглена Кунева е продала националните ни интереси за лично облагодетелстване и сега затварянето на 3-ти и 4-ти блок на АЕЦ Козлодуй се отразява негативно на сметките ни за ток, тази жена трябва да бъде подведена под съдебна отговорност и санкционирана за постъпката си.
17
0
 
10
 
! Отговори
чичка преди 10 години
Бати съюза,Касим дал,Меглена зела...........
16
2
 
9
 
! Отговори
същите са преди 10 години
Със стари к.... нов бардак.Кое ви е новото бе *** ???Пръмова която сега е новата Кунева.Как има *** да ви вярват и да гласуват за вас.
15
0
 
7
 
! Отговори
Що се пъните ? преди 10 години
След толкова години КОМУНИСТИЧЕСКО робство, сега сме демократична държава.Може да ни грабят. Може да ни доят. Може да ни убиват........Но.ИМАМЕ ПРАВО демократично да блеем.Бееееееее.
14
1
 
11
 
! Отговори
Quaresma преди 10 години
По-скоро мисля за вас като за поредните ***.
13
1
 
9
 
! Отговори
манго преди 10 години
новите крадци ,старата песен ,ние знаем как и какво да постигнем казва Кунчето,че нали та видяхме още не можем та забравим,Корман му взе лъжичката бай Доган и остана гладен хоп реформатор ,за Радан питайте Цецко и Боцко той техен матриал.
12
1
 
6
 
! Отговори
ала бала преди 10 години
Поредните гладни лапачи,които искат да се докопат до политиката с цел да се облагодетелстват.Защо никой не се натиска да работи,да произведе нещо,да построи нещо,а всички искат да ни управляват.Всички тия политици искат да ни накарат да мислим ,като тях ,а са отбор ***.Като тоя грозен плешо Р.Кънев,който няма и висше даже.
11
2
 
12
 
! Отговори
МУНЧО преди 10 години
КОЕ ВИ Е ПО РАЗЛИЧНОТО ОТ ОНЯ ГЛАВОЧ ,ДЕТО ЛИКВИДИРА ДЪРЖАВАТА БЕ ,РАДАНЧО ? НАЛИ ,ТИ СИ НЕГОВАТА МАША ЗАДКУЛИСНА ! РЕФОРМАТОРИ ЗА БЪЛГАРИТЕ ОЗНАЧАВА ТОЧНО ,КАТО ЛИКВИДАТОРИ , А ТОВА ЗНАЧИ СДС , ДСБ , КУНЕВА , МИХАЙЛОВА / НЕЙНСКИ / И ДРУГИ ИЗМИСЛЕНИ НЕДОРАЗУМЕНИЯ ЗА ЗАБЛУДА НА БЪЛГАРИТЕ !
10
1
 
10
 
! Отговори
Пак плагиатство! преди 10 години
"Мислете за мен като за огън!", рече преди повече от 30 години една жена, която парадираше с преклонението си пред древната история и култура на българите, но, Бог знае защо, носеше ***!Днес Кунева префасонира същото изречение, за да ни призове как да мислим за измъдрения от нея съюз! След толкова години в университета, а после - все в елитни среди, не се ли научи тази женица поне да мисли самостоятелно и да не ползва такива модели, заради които червените баби ще й кажат "Браво!"
9
1
 
11
 
! Отговори
яна преди 10 години
кунева , още ли те спонсорират от плевенската фирма ?
8
0
 
13
 
! Отговори
Винету преди 10 години
"Бойко Борисов иска да се върне на власт". Супер нелепо изявление. Ами какво да иска? Кой от другите не иска властта? Има ли по-нормално нещо за една партия и нейният лидер освен това?
7
3
 
10
 
! Отговори
ха-ха-ха преди 10 години
Естествено, че са различни - турци, комунисти и пишман демократи накуп. Преди поне турци нямаше.
6
1
 
13
 
! Отговори
до 4 преди 10 години
пич, вече 20 години живея в "коичнката", която именно тия от снимката създадоха, вместо китната градина, заради която ги избирахме навремето да построят! повече няма да помиришат власт!
5
1
 
4
 
! Отговори
ДО 4 тъпако , гледай преди 10 години
алоу, тролско ***! ти ще ми кажеш къде да седя! гиди говнарино ***!
4
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ето ги, изпрегладнели, унили, виснали са бърните и клепнали, като гладни мулета на празна ясла /маса/! и чакат някой да ги избере за да се налапат! "ах, само да ни изберете, пък вижте ни тогаз, как се кокал ***"!