Борисов се поклони на Божи гроб

Премиерът пусна снимки във Facebook от поклонението
25 фев 2016 14:08, Красимир Ангелов
61

Снимка: Facebook

Премиерът Бойко Борисов, който е на двудневно официално посещение в Израел, се поклони на Божи гроб в Йерусалим. Министър-председателят публикува снимки от събитието в своя официален профил в социалната мрежа Facebook.

Още по темата
Борисов посети святото място часове след като се срещна с българската общност в Израел. На нея стана ясно, че Българската православна църква ще бъде подложена за Нобелова награда за мир за спасяването на българските евреи от Холокоста.

"България е уникална, защото години наред работи добре с палестинската общност, и същевременно е в братски отношения с Израел и с българската общност. Израел е може би единствената страна, където отношението на всички към нашата страна е еднакво, без значение дали са десни, леви или от други партии - България я обичат всички", каза по време на срещата Борисов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
1
 
1
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
ТОЯ ***, няма ли поне малко ДОСТОИНСТВО, жалък пудел.Прави са като казват .боико е ЕВРЕИН. ТОЧКА продажник
34
1
 
1
 
! Отговори
Гневен българин преди 8 години
До ВинетуНе е важно аз колко и дали съм умен,защото не аз завличам цял един народ и не го затривам,нали?Аз дори помагам ,защото от заплатата,която получавам се взимат всеки месец поне 300 лева,които отиват за пенсионери и надявам се български майки.Правиш ли разлика между мен и Бойко?Другото нещо е,че не завиждам,а казвам истината.Всеки нормален българин мисли същото като мен за Борисов.Ти ще излезеш някакъв мазен,който за 20-30 стинки пише коментари и го възхлвалява.
33
0
 
2
 
! Отговори
Винету преди 8 години
До гневен НЕбългарин. А как реши, че ти си "умен"? А това, че простото селянче (за разлика от теб, завистнико), посещава толкова места и почти навсякъде е добре приет, не ти ли говори нещо? А?
32
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
3 папи са го галили по тиквата !Молил се е на господ народа да не прогледне и да види ,че царя е гол.
31
4
 
9
 
! Отговори
Jesus преди 8 години
Аз си помислих , че Господ се е поклонил на ББ.
30
4
 
9
 
! Отговори
Гневен българин преди 8 години
Как едно просто,лъжливо,крадливо и нагло селянче,което след това се превръща в каратистче,а по-късно в пожарникарче и охранителче може да обиколи цял свят и да посети различни места?Като глупавото население на България го направи министър-председател.Ето как.
29
0
 
1
 
! Отговори
първо преди 8 години
Исус е Божи син ,Илия...........
28
4
 
10
 
! Отговори
Въпрос преди 8 години
Истината е, че въобще не ми пука на кого ще целува краката, гробовете, кой ще го гали по *** или главундрището, докато министърката му на вътрешните органи, така де работи, мънка в ефир и вади графики и статистики за това, колко била ефективна бъгъ...бъгнатата й система! Уникален резил за тази госпожа, вчера я гледах с листята, а в същото време хората си търсят откраднатите коли чрез фейсбук, търсят престъпници със записи от телефони и камери през НОВИНИТЕ на телевизии!!! МОЛЯ?!
27
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
КАКЪВ БОЖИ ГРОБ В ИЗРАЕЛ? ИСУС НЕ Е ЕВРЕИН. ТОВА СА СИ ГО ИЗМИСЛИ ЛИ ЕВРЕЙЧЕТАТА. ИСУС Е ОТ СИРИЯ ТЕЗИ ЗЕМИ КОИТО ИЗРАЕЛЦИТЕ СИ ГИ ПРИСВОИХА СА СИРИЙСКИ. СИРИЯ Е БИЛА С ГРАНИЦИ ДО ЕГИПЕТ И ПОЛОВИН ТУРЦИЯ. ИСУС ХРИСТОС Е ГОВОРИЛ НА АРАМЕЙСКИ ЕЗИК КОЙТО И В МОМЕНТА В НЯКОИ ОБЛАСТИ НА СИРИЯ ВСЕ ОЩЕ СЕ ГОВОРИ. А ЕВРЕИТЕ МРАЗЯТ ИСУС ХРИСТОС И ВСИЧКИ ХРИСТИЯНИ. НО НАШАТА УМНА ТИКВА СЕ ПОКЛАНЯ НА НЕ СЪЩЕСТВУВАЩ ГРОБ. ЧЕТИ БЕ ДРУГАРЮ ПОЖАР ДА СЕ ОБРАЗОВАШ. ИЛИ ВИКАШ ВИНЕТУ МИ СТИГА ЗА ОБРАЗОВАНИЕТО.
26
3
 
4
 
! Отговори
ех ,ех преди 8 години
И Исус да слезе при нас БКП вече изби всички християни.А БПЦ (комунисти)следи да не си появи ново поколение христови хора. Помагат БНТ и всички медии . Погубена страна ,бъдеща провинция на Анкара.
25
4
 
13
 
! Отговори
Въпрос преди 8 години
Някой пусна ли му на Борисов клипчето от околовръстното... да се порадва малко на своите си приятелчета и колеги от охранителната фирма....
24
7
 
14
 
! Отговори
sis преди 8 години
Народа плаща лихвите по новите заеми, а Бочко ходи на екскурзийки в чужбина.
23
8
 
9
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
Вие освен простотии,не знаете ли да пишете друго.Човекът е християнин по-вече от вас,и за това се е поклонил на Божи гроб.Вие,като не искате не ходете там,какъв ви е проблема?Турците,като ходят да хвърлят камъни в Мека,да не им се подиграва някой?
22
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
хаджи Боко - Тиквоний
21
1
 
6
 
! Отговори
коректор преди 8 години
БПЦ няма да е "подложена",а предложена за Нобелова награда за мир.
20
5
 
14
 
! Отговори
любопитен преди 8 години
А някой равин дали го е погалил по Тиквето?
19
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
хаджи генерал лейтенант доктор Бойко Борисов
18
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тоя на снимка 6 е от МОСАД.
17
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Е га ти двуличника....
16
3
 
9
 
! Отговори
Дими преди 8 години
Е ха честито звание "Хаджи" на Бойко Борисов .