Станишев зов: Не се страхувайте от: "Аз съм БСП"!

Левицата започва онлайн кампания за 125-ата си годишнина
Обновена: 18 юли 2016 18:08 | 18 юли 2016 17:35, Анисия Иванова
59
Станишев зов: Не се страхувайте от: "Аз съм БСП"!

Президентът на ПЕС Сергей Станишев и лидерът на БСП Корнелия Нинова стартират заедно кампания броени дни преди Бузлуджа. Тя ще се проведе изцяло във Facebook и е отворена за всички членове, симпатизанти и приятели на БСП. Те могат да качат свои видеа, снимки, интересни истории и случки, свързани с червената идея, съобщиха от партията.

"Кръстихме групата "Аз съм БСП", понеже вярваме, че потенциалът на тази 125-годишна партия е голям, защото хората в нея са големи. БСП не е сградата на "Позитано" или нейните политически органи. БСП са хората, за които лявата идея е кауза, емоция и живот. Правим кампанията заедно, защото така сме по-силни", категорични са бившият и настоящият лидер на столетницата.

"Замисляли ли сте се кога за последен път сте казвали: "Аз съм БСП", или "Споделям каузата на БСП". Независимо къде – пред приятели, близки на маса, пред опоненти. Не се страхувайте да заявите "Аз съм БСП!", започва видеообръщението си лидерът на ПЕС Сергей Станишев. 

"Тази година нашата партия навършва 125 години. Няма друга партия в България, която да е преживявала толкова много. Изкачвали сме стръмни върхове, падали сме в дълбоки пропасти, градили сме модерна България. Отстоявали сме своите принципи, независимо от цената. Това се е случило, защото БСП има кауза, близка до сърцата на милиони българи. БСП е споделена емоция. През годините на българския преход много думи се обезцениха. Думи като справедливост, социална държава, солидарност. Изпразнени са от съдържание заради политиката на управляващите – хората се чувстват забравени, отхвърлени от собствената си държава. БСП не иска такава държава, искаме тя да вдъхва надежда. И днес, когато идва Бузлуджа – нашият събор, наближава нашият юбилей, е време да кажем кой е БСП. БСП сме всички ние – стоцици хиляди социалисти, симпатизанти, хора, които вярват в социална България. Нека в навечерието на тази годишнина цяла България чуе нашия глас. Каква България искаме? Вярвам, че само БСП, нашата платформа, може да даде надежда на страната ни. С усърдна работа и вяра в нашата кауза!"

"Искам да подредя държавата. Искам да има правила, еднакви за всички и който ги нарушава, да бъде наказван. Искам да изчистя политиката от зависимости. Искам всеки да знае, че ще успее, не защото има дядо владика, а защото има качества. Знам, че БСП може да направи това, но имаме нужда от вас. Станете наши съмишлиници в тази кауза и ние няма да ви предадем", заяви председателят на НС на БСП Корнелия Нинова.

"Facebook групата има за цел да покаже, че БСП е партия с перспектива, с визия, с енергия и потенциал. Откъде идват енергията и потенциалът? Естествено от хората в БСП. Зад Българската Социалистическа Партия не стоят просто три букви и 125-годишна история, а истински хора, които носят каузата България в сърцето си. Нека всички в социалните мрежи видят, че в БСП вярват опитни, интелигентни и модерни хора, които имат мечти, желания и амбиции за бъдещето. Сигурни сме, че всеки от нас има какво да каже и с какво да се гордее", гласи описанието на събитието в страницата на Станишев.


59
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
0
 
1
 
! Отговори
?!? преди 5 години
Заигравката на Станишев с "аз съм шарли" перефразирал с аз съм БСП сигурно трябва под съзнателно да ни свърже с онези долни убийци, който разстреляха без защитните журналисти и избягаха страхливо,С неговото поведение съсипваки България и бягайки в Брюксел. Ей това е моето предложение за инициативата
40
1
 
5
 
! Отговори
Мунчо преди 5 години
Ти Станишев не си БСП а си ХАМСТЕР
39
3
 
6
 
! Отговори
Х преди 5 години
Абе що за народ сте ВИЕ,статията за представянето на нашите деца по математика има 6 коментара,сиреч никой не го е грижа,а тука ми се правите всички на политици и разбирачи!Стига с тия парии БСП,СДС,гербове мербове...само това ли ВИ интересува бе българи,една шепа народ останахме в тази малка наша родина,а само се делим и мразим!Сами ще си разцепим държавата,Бог да пази България!
38
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Станишев, не се срамувай - кажи си "Аз съм *** (долeн ляв ***)
37
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Защото сме социалисти!Гадна проруска изметт!
36
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Историята на народите от всички краища на Божия свят, от най-дълбока древност и до днес, не помни такова анти-християнско сатанинско дело!Днес за смъртта на стотиците невинни напомня само една плоча на стената на храма.За разлика от стотиците паметници на Червената армия, без да е убит НИТО ЕДИН солдат у нас!
35
0
 
27
 
! Отговори
Социалист преди 5 години
Не знам защо другарите не му отнемат партийната книжка на този. Не стига че отиде в европарламента чрез изнудване на законно избрания човек ами има и наглостта да се показва.
34
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
БЪЛГАРСКИТЕ КОМУНИСТИ-НАЙ ГОЛЕМИ ДЖИХАДИСТИ!На 16.04.1925г. в катедралата Св.Неделя в София е извършен най-кървавият терористичен атентат.Ранените са над 500,жертвите надхвърлят 200.Сред тях са част от елита на нацията-столичният кмет Паскалев,министри,военни,,политици ,общественици,обикновени граждани и много невинни жени и деца.Сред убитите са 13 генерали-ПОВЕЧЕ ОТКОЛКОТО ВЪВ ВСИЧКИ ВОЙНИ,които България е водила,13 полковници,6 подполковници, много офицери.Историята на народите от всички
33
4
 
12
 
! Отговори
Ицо преди 5 години
Ех Станишка, чудесна идея. Колко жалко обаче, яр "Аз съм БСП" не умеят и не използват Интернет :)
32
0
 
21
 
! Отговори
пес преди 5 години
Двама просяци си говорят:-Знаеш ли какво се е случило със Станишев?-Не,какво?-Започнал е работа.Станал е шеф на ПЕС.-На песове?Винаги съм подозирал, че за пари е готов на всичко.
31
0
 
23
 
! Отговори
Гецов преди 5 години
Жив и здрав да сте другарю Сергей, благодареение на вас, БСП падна от 40 на 10 % гласове. Това постижение от 400 % намаление е достйно за уважение. Надявам се другарката Нинова обаче да подобри рекорда ви и да остане в историята като лидера който изкара БСП от парламента.
30
0
 
11
 
! Отговори
naco преди 5 години
Вие Сте БСП,колкото ЦСКА е ЦСКА ли другарю Станишев?!
29
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Една от причините англичаните да напуснат ЕС е унизителното положение да седят на една скамейка с комунистически бетонни глави от бившия източен блок.
28
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
станишев не се страхувай да кажеш че си гей
27
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А защо Сатанишев избяга в Европарламента, а не в руската Дума ?!
26
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Станишев зов: Не се страхувайте от ПЕС !
25
2
 
21
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 5 години
За да има какъвто и да е шанс Курнелия, трябва категорично да се разграничи от Плъха. Хората не могат да го гледат, той кампания ще прави. Че и с присъщата червена наглост: "Няма друга партия в България, която да е преживявала толкова много". Това е така основно, защото вашата партия е ликвидирала физически останалите бе, алоу!
24
2
 
21
 
! Отговори
Балтов преди 5 години
Да видим сега кое как е.При бай Тошо:Всички имаха работа и пенсия. Образование и лечение 100% безплатно. Престъпност близка до нула.При БСП( а и не само при тях, но тъй като в случая става въпрос за тях):Работа който намери, намери,но осигуровки никой не ти плаща. Лечение и образование само ако имаш пари. Сиганската и битова престъпност набра най-голяма скоротст именно при тях, заради масовите корупционни практики на всички нива.Е другари от БСП, за какво сте ми вие питам аз?
23
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Социалисти без директива са като бълхи без куче.
22
0
 
20
 
! Отговори
Аз съм БСП преди 5 години
Не че се страхувам, но доста се срамувам.