Радан Кънев оглави дясното обединение "Нова Република"

По думите му организацията била алтернативата на ГЕРБ
31 яну 2017 20:12, Красимир Ангелов
43
Радан Кънев оглави дясното обединение "Нова Република"
Снимка: БТА

Радан Кънев е председател на Надпартийното дясно обединение "Нова Република", обяви на пресконференция по повод учредяването на политическия субект говорителят на "Нова Република" Трайчо Трайков.

Той посочи, че обединението има високи политически амбиции, които включват и свикването на Велико Народно събрание и преизграждане на някои от институциите на републиката, съобщава БТА.

В ръководството на "Нова Република" влизат още Мартин Димитров, Петър Славов, Борис Станимиров, Атанас Атанасов, Иван Иванов, Вили Лилков, Дани Каназирева, Меглена Русинова, Виолета Панайотова, Цецка Бачкова, Господин Тонев, Ивайло Цветков и Евелин Парасков.

В обединението са партия ДСБ, партия "Съюз за Пловдив", партия "Българска демократична общност", Сдружение "Граждански блок", Асоциация на българите в Македония "РАДКО", Национален клуб на жените ДСБ.

Самият Радан Кънев заяви, че досегашният партиен модел отдавна е изчерпал доверието в него и референдумът е едно от доказателствата за това. Българските партии ще трябва да се научат да работят с личности, а не със структури, посочи Кънев.

Той определи "Нова Република" като категорична алтернатива на ГЕРБ и основен политически противник са ни БСП и ДПС.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
4
 
3
 
! Отговори
ЧИЧО преди 7 години
Този "нарцис" Раданчо за съжаление продължава политиката на мавъра-Костов, за разединение на десните. Най-големи поразии с действията си , с политиката си на неговото правителство нанеси за демократичното развитие на страната. Заради него България толкова години тъпче на място, унищожавайки " синята идея" и огромното желание на мнозинството българи за бързи промени. Ако не беше той нямаше БСП да е с вирнат нос, нямаше да се появи на политическата сцена хибрида-ГЕРБ и недоразумението-Боко!
23
5
 
2
 
! Отговори
Бай Кольо преди 7 години
Този човек упорито работи за разединението на десницата.Неговият ментор Иван Костов използваше подхода обединявай и обезличавай който водеше до същия резултат.Нищо чудно.че на хората от партията на Христо Иванов им е писнало от номерата и изцепките на Кънев и затова си създадоха своя партия.Прочети повече на: ***.bg/news/403682-%D0%BA%D1%8A%D0%BD%D0%B5%D0%B2-%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%BE%D1%87%D0%B0%D1%80%D0%BE%D0%B2%D0%B0%D0%BD-%D0%BE%D1%82-%D1%85%D1%80%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%BE-%D0%B8%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%BE%D0%B2-%D0%B0%D0%BA%D0%BE-%D0%BD%D0%B5-%D0%B2%D0%BB%D0%B5%D0%B7%D0%B5%D0%B
22
3
 
4
 
! Отговори
Циник преди 7 години
Надпартийно обединение??!! Тва пък какво жиОтно е? ДСБ ..РАДКО...СЪЮЗ ЗА ПЛОВДИВ...бе какви са тези простотии....ще изчегъртат и последния серсемин...само и само да останат на държавната хранилка! От 27 години всичките лапачи - все високи цели си поставят....и накрая едната лапаница - като за последно! Отвратително!
21
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Трудностите се увеличават,когато управленците прекаляват с наркотиците - човек просто ментално се модифицира!Скоро много имената на БГ- политици,управляващи ни след 1989г ще бъдат внесени в научната медицинска литература като клинични случаи на такива!
20
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До вчера беше демократ, сега стана баш - републиканец...
19
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не знам кяк вече 25 год хора се връзват на еени и същи схеми. Начи или се облагодетелстват от това или са крайно простти? Ако е първото значи не е проблема само в 240 политика ами в 1 милион граждани. Ако е второто пак тези 1 -2 милиона са кофти.Деуго обеснение нямам да .. Ревеш че нищо не правят тея партии и да ги вкарваш отново и отново няма логика.
18
7
 
10
 
! Отговори
БАБА БУНА преди 7 години
ТИЯ НЕ СИ НАМЕРИХА МЯСТО,ГОЛЯМ СМЯХ,И НАЙ ТЪЖНОТО Е ,ЧЕ ВСЕ ОЩЕ НЯКОЙ ИМ ВЯРВА.СБОГОМ
17
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
смях ,смях
16
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
)))))).....Намери си някоя работа, за да произвеждашБрутен ВЪТРЕШЕН. ПРОДУКТ)) Дрънканици никой не го интересуват!!
15
15
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ubejdavam se cha shte glasuvam pak za Gerb,inak pak Ivan Kostov e nachelo,a pomnim negovite podvizi
14
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да тук много добре! Сега остава да видим и реални постъпки за сплотяване на дясното! Христо Иванов не му прави чест, след подкрепата, която получи да се изнизва така от предизборно споразумение.
13
8
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не се ли замисляте, че хора които се делят на 2 на 4 на 6 ...нямат място в парламента? Това са хора борещи се за власт, а не за доброто на страната!Стига вече ги бутахте в парламента да им плащаме заплати. Една партия е достатъчно . еврофондовете работят , запада ни прие като партньор, аман от навлеци.
12
11
 
19
 
! Отговори
socialen преди 7 години
Малтинчо Димитлов се се чуди де да се набира. За 14 години смени 14 пъти СДСто.
11
9
 
19
 
! Отговори
socialen преди 7 години
СДСто се чуди какви шашми да прави и как да се преименува, за да баламоса /фане някой ***-шаран да се излъже случайно да гласува за тях.
10
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Jalko mi e che Martin vse vliza deto ne tryabva.Shte spechelite na kukovo lyato.Gerb Bsp i vsichki na kino
9
11
 
16
 
! Отговори
Кой преди 7 години
Кой ще гласува за тях .Това е въпроса КОЙ ...........
8
3
 
10
 
! Отговори
socialen преди 7 години
За Методиту нищо не пишат. Сигурно се е върнал в ПП ГЕРП, за да е сигурно влизането му в следващия парламент.
7
4
 
8
 
! Отговори
х преди 7 години
Нещо почнало около кръжеца на Дайнов обикновено свършва безидейно .
6
5
 
13
 
! Отговори
anonimen преди 7 години
УМРЯЛ КОН НЕ РИТА --И БОРИСОВ РАЗБРА ЧЕ С ПАТЕРИЦИ НЕ МОЖЕ ДА СКАЧА ВИСОК СКОК ЗАТОВА И ПОДАДЕ ОСТАВКА ИЗПОЛЗВАЍКИ ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ ИЗБОРИ ЗА ПРЕТЕКСТ
5
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
а той от кое котило е?нали кради 2 г заедно с тях,с 10 депутата правителство иска да прави,парламета ще видят през кривя макарон