БСП искат комисия "Лиляна" – за строежа на магистралите

Можем да се гордеем с постигнатото, отсече обаче Павлова
28 апр 2017 13:37,
47
БСП искат комисия "Лиляна" – за строежа на магистралите
Снимка: архив, Bulphoto

БСП поиска парламентът да създаде нова временна комисия, която да установи пропуските при изграждането на магистралите в България. 

Соцдепутатът Кирил Добрев припомни, че през последните дни е станало ясно, че за строежа на магистрали у нас неправомерно са били изразходвани 50 млн. лв. Според социалиста Лиляна Павлова е знаела за това.

Още по темата

"Лазар Лазаров, ако е виновен, ще понесе наказателна отговорност, но кой ще понесе политическата отговорност? Да не стане така, че Лиляна Павлова ще проверява Лиляна Павлова", каза Добрев и допълни: "Масово се е отводнявало и уплътнявало и това са ключовите думи за източване на европейски средства".

Добрев иронизира, че излиза, че България е Холандия и е под морското ниво, заради което е задължително да се прави масово отводняване. 

"Магистралите са гордостта на управленията на Борисов, искаме комисия, която да установи каква е цената, която българският народ плаща за тая гордост", каза още Кирил Добрев. 

Социалистите настояват комисията да бъда на паритетен принцип с представители на всички парламентарни групи. 

"Аз винаги съм казвала и още веднъж ще го кажа - умея и мога да нося отговорност за своята работа. Компетентните органи са тези, които могат и трябва да разследват, ако има съмнения за нарушения", отвърна Лиляна Павлова. 

Според нея има опит за дискредитиране на нея и на постигнатото от правителството на Бойко Борисов в реализацията на големите инфраструктурни обекти.

"Можем да се гордеем с постигнатото, защото в България има изградени нови над 400 км нови пътища", каза тя.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
1
 
4
 
! Отговори
ognyanz преди 6 години
Лияна Павлова наистина може да се гордее с постигнатото. 40 милиона за "отводняване" не се дават без сериозен рушвет. Сега Бойко ще си избърше ръцете с нея (стана неудобна) но ако работата изобщо стигне до съд, осъдени няма да има. Както е известно, при управлението на ГЕРБ корупция има, но корумпирани няма.
41
2
 
2
 
! Отговори
ivo преди 6 години
edna komisiq emalko sled vsichki porazii koito natvori taq debela lentorezachka
40
2
 
13
 
! Отговори
Затвор преди 6 години
Съд и доживотен затвор за крадливите,корумпираните,некомпетентни КАЛИНКИИИИИИИИИ от славния Асвалтови отбор начело с капитана им картонени генерал Асвалт паша........Никога повече ГЕНОЦИД и ХУНТА от ГЕРБ ЕООД Комерс
39
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе асфалтова афера, като гледам грима на Лиляна Павлова е по дебела от полагащия се асфалт. Такив път трайност може ли да има? Къде се топят тези пари вече и последният пенсионер знае, понеже само те останаха на доизживяване та затуй....
38
2
 
18
 
! Отговори
Васил преди 6 години
Я стига сте ровили и пипали цирея на ГЕРБ. Те именно от магистралите си изкарват "бакшиша". За какво мислите, че е тази свирепа борба за власт. Ту оставка, ту избори ту националисти, ту патриоти значи....Тука има тука няма за тях все ще има за народа топки.
37
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Северната тангента струва 250 000 000?!?!?! 10 километра. В Германия един км. магистрала излиза около 3 000 000 евра.Какво става бе...къде са парите?
36
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ДРУГАРКО ПАВЛОВА НЕ НИ ЗАБЛУЖДАВАЙ ,ЧЕ ИМА С КАКВО ДА СЕ ПОХВАЛИШ ? НИМА СЛЕД ВСЕКИ РЕМОНТ НА ВТОРАТА ГОДИНА НЕ СЕ ЗАПОЧВА НОВ ЗАРАДИ МНОГО "КАЧЕСТВЕНИЯ" И СЪДИРАЩ КОЖИТЕ НА БЪЛГАРИНА С МИЛОНИ ПАРИ ХВЪРЛЕНИ НА ВЯТЪРА ИЛИ ВЛЕЗЛИ НО НАПРАВЛЕНИЕ ПО ДЪЛБОКИТЕ ДЖОБОВЕ НА НЯКОГО ?
35
1
 
18
 
! Отговори
Вввв преди 6 години
От откраднатите пари си купиха изборите ФАКТ не успорим.
34
0
 
14
 
! Отговори
u4en преди 6 години
Кире - контрабандиста ще бори корупцията - е няма такава държава ! Кире....куфарчето с $ празно ли е вече ! Кире ...ще ти простим. ако изкараш вс . от маг. Струма- фирма Аг....Пътища - София от времето на Божков...Хаджиянков...Иванов. А иначе мин. пенсия в Словения стана 500? !
33
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Властта им позволява да бъдат нагли и безскрупулни.Срамуваме се от вас.Магистрали пропадат,други са накъдрени,тунели са в плачевно състояние,непрекъснато се правят ремонти на ремонтите,потршиха стотици милиони за некадърно строителство,а колко откраднаха,само те си знаят.И след всичко това се гордеят.Не само ще се гордеят,а ще продължават в същия дух.И няма кой да им потърси сметка.
32
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да върнат Лазар отново на АПИ. Явно е чаровник, знае как да комбинира чар със строителство. Колко Пътя на любовта ще направи не см думи!! От една страна кметичките ще са доволни, хем оправени, хем и път прекаран. От друга, Свинкята ще грухти от кеф защото ще прибира парички, а ще ги носи Лазар. Тя ще носи нагоре за да се пълни касичката за следващите избори. Може и са е скоро, като гледаме кво става в съседите, може още през Декември. Лазар е добър кадър на ГЕРБ, многофункционален.
31
0
 
22
 
! Отговори
ОТ ГЕРБ МНОГО КРАДАТ преди 6 години
МНОГО И БЕЗСРАМНО
30
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
*** Е РУСКА ДУМА, КЪДЕ Я УСВОИ БЕ ЧОВЕК?
29
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 18За метрото би било много хубаво, заедно с тази за Хитрино, че парите дето бяха за ЖП отидоха в метрото.
28
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Магистрала може да се отводни и уплътни,но черната рексона на Дебелата Берта-никога
27
17
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А комисия за *** дето подари панаира в Пловдив на Гергов, КОГА?
26
18
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Цялата позитанска своолоч, на Решетников солташациите са тук.
25
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ГАБРОВСКАТА КМЕТИЦА ДА ВЗЕМЕ ДА НАПРАВИ ЕДИН ТУНЕЛ НА ЛЮБОВТА ПОД ШИПКА.
24
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А МАГИСТРАЛАТА ЗА БАНКЯ КОГА?да си сложат една кметица-хубавица и ще стане шестлентов път на любовта
23
1
 
33
 
! Отговори
ОТ ГЕРБ МНОГО КРАДАТ преди 6 години
БОРИСОВ НИШО НЕ СТРОИ.СТРОИ ЕВРОСЪЮЗЪТ.КОЙТО ДАВА ПАРИТЕ, ТОЙ Е СТРОИТЕЛЯТ, ДРУГОТО Е САМО РЯЗАНЕ НА ЛЕНТИ.