Валери Симеонов – изкупителна жертва ли е?

Социолог: Висока оценка за Каракачанов може да разпадне Патриотите
6
Валери Симеонов – изкупителна жертва ли е?
Снимка: Bulgaria ON AIR

Бойко Борисов си е сложил една чиста салфетка, дори не е бушон, в лицето на Валери Симеонов. Той е подготвен за първата жертва на някой голям политически скандал. Чрез неговата жертва Борисов ще излезе начисто. Това казаха социологът Михаил Мирчев и политологът Христо Панчугов.

"Лесното мина, видяхме кои ще са министрите, сега предстои правенето на политика. По-важният въпрос е кои ще са експертите, кой ще е под министрите. Назначаването на хора, които не са свързани с Патриотите или е нежелание да се следват политиките, повдигнати от "Обединени патриоти", или липса на какъвто и да е политически потенциал", посочи Панчугов пред Bulgaria ON AIR.

Той добави още, че Валери Симеонов най-вероятно ще използва позицията си за политически шантаж.

Според Мирчев предстоят много съдбовни решения на военното министерство. Действия, които могат да изкачат Красимир Каракачанов високо в общественото мнение, ако бъдат оценени като полезни.

"Много съдбоносни действия предстоят на военното министерство. Ако тези действия се оценят като полезни, Каракачанов няма да има нужда от Симеонов, защото ще се е изкачил в общественото мнение. И тогава може Патриотичният фронт да се разпадне", заяви социологът.


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
3
 
! Отговори
Моше Даян преди 1 година
Валери Симеонов е син на фатмак от армията ! Всички знаем колко акъл имат фатмаците !!! И тоя не се различава много от дъртият фатмак...
5
0
 
2
 
! Отговори
Додо преди 1 година
Звездичките долу са за "И3MET".
4
0
 
3
 
! Отговори
Додо преди 1 година
Сега ще ги видим Волен Уpycпията, Плондира Каракачан от Русе с македонски наклонности и новия Мавър Симеонов аджеба, какви патриоти са! Ако не затворят границите за неконтролираната ислямска миграция, не затворят ислямските гета, позиращи за бежански центрове в Овча Купел, Военна Рампа, Враждебна и Харманли и не депортират токсичната *** от района на Лъвов Мост, едно ще е ясно колко струват, ще им лъснат задницитe пред целокупния български народ!
3
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И Каракачанов,и Винкела са мръсници и крадци.Каракачанката прави милиони от далаверите с български паспорти.Освен това преди 4 години беше заснет със скрита камера в Етрополе да организира купуването на гласове в полза на ГЕРБ.Винкелът пък го спипаха навремето да краде готова продукция от Дебелт,откъдето дойде и прякорът му.Сега негови фирми крадат милиони от оградата с Турция,а полицаи и военни са принудени да спят в хотела му.Сидеров пък си е една класическа политическа мурва.Ето ги патриотите
2
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Каракачанов ще се изкачи в общественото мнение до нивото на продажна руска подметка. Жалкото е, че ЕС ще ни изтрие от картата си.
1
0
 
8
 
! Отговори
ре преди 1 година
Каракачанов получи най-много депутати с най-малко гласове.И ако това е демокрация?