За "Борисов 3" е задължителен четиригодишния мандат

Всички големи проблеми са наследени от БСП, заяви Антон Тодоров
137
За "Борисов 3" е задължителен четиригодишния мандат
Кадър: Bulgaria ON AIR

Нужни са години упорита работа, нови политики и последователни решения, за да може България да се справи с проблема с корупцията. В момента контрабанда на територията на страната ни няма. Това заяви в студиото на "България сутрин" по Bulgaria ON AIR Антон Тодоров от ГЕРБ.

"Четиригодишният мандат е задължителен, ако искаме да изпълним волята на избирателите, които ни подкрепиха на парламентарните избори. Такъв мандат не е изкарван от периода 2005-2009 година. Но това само по себе си не може да бъде цел. По-важни са резултатите, които ще бъдат на лице след него, действията, които ще предприемем през тези 4 години", подчерта Тодоров.

По думите му трябва да бъде надградено направеното по време на двата недовършени мандата на ГЕРБ и някои от по-специално да бъде обърнато внимание на решенията, приети по време на управлението на тройната коалиция в някои сфери.

"Например във финансовата, няма да пипаме плоския данък", категоричен бе Антон Тодоров.

Той уточни, че пенсионерите, които искат да се подобри положението им, трябва да осъзнаят кой е виновникът за сегашното състояние, в което се намират.

"Няма нито един гигантски проблем в държавата, който не е наследен от БСП и БКП", каза Тодоров.

Антон Тодоров заяви в студиото на "България сутрин", че очаква в края на мандата на "Борисов 3" очаква България да бъде едно по-приятно място за живеене, в което справедливостта и свободата ще продължават да бъдат издигани в култ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


137
Още по темата: ГЕРБАнтон Тодоров
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
114
1
 
5
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 6 години
На този плондер как му остана език от толкова Герберски ***? Но има едно нещо за което човекът е прав. Това правителство и повече години да изкара е по-добре от предишното , щото ги няма ДОСТ, Деформатори и АБВ в парламента. Иначе отново Москов и Кунева щяха да бъдат министри. Кунева и за земеделието да и предложат винаги е съгласна.
113
1
 
6
 
! Отговори
Гошо преди 6 години
............. маринкин.Дрънкало.
112
1
 
11
 
! Отговори
Тошо преди 6 години
До Naco:Броенето на агентите да започне веднага и първия в списъка е този -след него са Митодито и тоя от пещерата прави свободата. Е,жалко ,че последните не са в парламента ,но те си имат трибуна и всекидневно тровят живота на хората.
111
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ТОЗИ Е ДЕПУТАТ ОТ ЗАДНИТЕ РЕДИЦИ, НИЩО НЕ ЗАВИСИ ОТ НЕГО
110
1
 
13
 
! Отговори
за България преди 6 години
На този свят няма нищо задължително. Дори не бих си направил труда да чета тази статия.Ако бих искал нещо да е задължително , то е ГЕРБ да напуснат завинаги политиката и да отидат в историята. Не съм пророк, но скоро и това ще се случи.
109
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
koi ti kaza ve?DRUG PYT CQL MANDAT
108
3
 
20
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
Никой никога не е обичал предателите.Те остават чужди и за своите и за враговете си.Един човек предал някого винаги може да предаде всеки.Тоя ще го разбере,както и да се мъчи сега да възхвалява новите си "приятели".но всеки си заслужава съдбата -предателите най вече.Иначе защо го живеем този живот -нали за да умрем един ден с поне мъничко достойнство.
107
3
 
19
 
! Отговори
Naco преди 6 години
И "САНИРАНЕТО" ли,и ЕДНОРЕДОВАТА "ограда "ли,и ...........................,ДРУГАРЮ Тодоров? Между другото ДРУГАРЮ Тодоров,колко АГЕНТИ на ДС има в момента в "парламента"? НАРОДЕ????
106
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хахаха,е не ....каква мисъл хахаха колкото да управлява герб, пак БСП виновна.И след това управление няма да има корупция, е не хахаха спрете се ей пияндури .Държавата съсипана от Герб ама яко.Пеевски печели държавни поръчки.И пак пак....няма край идиотизма и наглостта.След 50 г.пак БСП ще е виновна.И това го казва писателя който нарече бойко-мутра.
105
3
 
17
 
! Отговори
А бе преди 6 години
Бая трудно ще стане тая работа с пълния мандат!Две до три години ако изкарат,пак бива.Щото много докачлив премиера,все нещо му пречи.В един момент ще реши,че може и без Патриотите и айдя-бързо бягство от Дондуков.Ама стомната на третия път се чупи,както си знаем.
104
3
 
29
 
! Отговори
българска работа преди 6 години
Продажен предател!
103
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако някой иска да разбере какво е да лижеш там,където си ссрал,нека попита Антон Тодоров.Той знае най-добре.
102
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако някой иска да разбере какво е да лижеш там,където си ссрал,нека попита Антон Тодоров.Той знае най-добре.
101
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Няма да изкарат пълен мандат. Няма начин. И докога все друг ще е виновен за гербаджийската импотентност?
100
26
 
7
 
! Отговори
янина преди 6 години
Заливам се от смях от квиченето на *** в този форум. Хахахахаха, квичете, квичете ***, ровете се в помията и живейте скапания си, нещастен животец. Срещу Тодоров да бягате не може да го стигнете, маймуни миризливи. Хахахахаха!
99
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
7 години имаха ГЕРБ и нищоправене. Даже Дянков и Борисов фалираха държавата и КТБ.
98
3
 
29
 
! Отговори
4 преди 6 години
ТОЗИ Е НАЙ-ГОЛЯМАТА ***..САМО КАТО ГО ВИДИШ И ЗНАЕШ КАКВО ЩЕ КАЖЕ...ВЕЧНА СЛУГА
97
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя торен червей до преди няколко месеца плюеше Тиквата и го наричаше престъпник,а сега с наслада му лиже усрания гуз.Ето такива говнювци роди тоя преход.Само че глуппакът никога няма да стане умник.Качилн се е пумиярът Тодоров този път на пробитата лодка.И само гледайте след няколко месеца като почне да потъва как отново ще започне да плюе Мутрата.
96
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хипотези Манипулация и Дезинформация е всичко това 4 годишен мандат , дано да е Минало след 1 година
95
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя откъде се пръкна?! Пенсионерите сами да осъзнаели защо било положението им тежко. Защото господа крадци не актуализирахте пенсиите на хора с 35 г труд за вас да можете да си крадете. Приватизацията беше една тъпня която даде възможност на наглеци да забогатеят, хора без един ар земя сега имат хиляди декари и получават пари от моите данъци защото аз ги връщам на ЕС. Я вземете оправете тия доходи на българите че на хората им дотегна.