Миков проплака: Нинова води БСП еднолично, създава напрежение

Идеята за вота на недоверие за здравеопазването била негова
Обновена: 1 окт 2018 09:10 | 1 окт 2018 09:00, Камелия Цветанова
55
Миков проплака: Нинова води БСП еднолично, създава напрежение
Снимка: Булфото, архив

След като около централата на БСП се появиха листовки с призиви за оставката на червената шефка Корнелия Нинова в събота преди националния съвет на партията, бившият лидер на левицата Михаил Миков се оплака от еднолично управлението на политическата сила.

Още по темата
"Има вътрешни напрежения в БСП, свързани с едноличния начин на ръководене на партията", коментира той пред bTV.

По думите му в партията има членове, които смятат, че националният ѝ съвет е ненужен.

"Това е едно дълбоко неразбиране на демократичното функциониране на една партия. Един Бриго Аспарухов вземете – той едва ли не се сърди защо се изказват членовете на националния съвет", коментира Миков.
 
Той е категоричен, че има еднолично управление в партията от страна на Корнелия Нинова.

"Не бива да се взимат така решенията в БСП", допълни още Миков.

Той уточни, че идеята за нов вот на недоверие на тема здравеопазване била негова, тъй като чувствителността на българските граждани е особено силна по тази тема.

"Кирил Ананиев предлага все повече и повече пари да влизат в система, в която се вижда, че отиват в частните лечебни заведения. Сега българина плаща здравната си вноска и доплаща, а в идеите на Ананиев се иска да се регламентира това плащане", допълни още Миков.

Според него здравният министър не може да осигури контрол и продължава принципът – все повече пари, все повече изтичане на парите за здраве.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
0
 
2
 
! Отговори
педера 46щжэ преди 5 години
ще ти дигне ли заплатата крушовската *** ако на всеки материал,па бил той и за английската кралица,прикачваш личността на премиерът,като го кичиш с всякакви съществителни,дето ти щъкат по селския двор?!Какво да се направи гадни времена,спряха милионите и милиардите от пирамиди,приватизации и пиратщина!Изпоналовиха ви митничарите и чиновниците дето ви прикриваха присвояването на ДДС и митническите далавери с цигари,алкохол,горива,бежанци!Уви умря далавер бизнесът в БГто,ха,ха,ха?!
46
1
 
2
 
! Отговори
Jo6 преди 5 години
Вземи се крий бе
45
1
 
1
 
! Отговори
Гробокопач преди 5 години
До До 41-ГробокопачНе познавам въпросният Даскалов;))) Да, не ми обяснявай за тъпотата, за да не засвидетелствуваш собствената си посредственост. Тя ти е не втора, а първа природа, рожденна. Иначе, виждам, че имаш някакъв опосредствен кураж да се опиташ да ме апострофираш, но нещо не ти се получава, поради горното;)))
44
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Миков, след безличното ти лидерство всяко друго, дори еднолично, е за предпочитане! В комбинация със Станишев сте най-силното средство за съсипване на БСП! Управляващите разчитат на вас и днес, за да останат на власт!
43
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Свършиха кинтите за пиячка и Миков нададе вой с надеждата да му подхвърлят парче от партийната баница или поне някоя бутьйлочка. Не че по принцип не е прав за Нинова, ама защо чак сега се сети?!
42
1
 
5
 
! Отговори
До 41-Гробокопач преди 5 години
Браво слагаш Ст.Ц.Даскалов във джоба.Когато някой е действително Т.Ъ.П.1това няма как да му бъде обяснено.Ти не си виновен,тя природата..............ама има и хапчета бе,опитай!
41
10
 
7
 
! Отговори
Гробокопач преди 5 години
До Стар човекОня ден тъщата, яко пенсионерка, чула как детену рука: Боку Барбароку, Боку Барбароку, и ломоти на дощерата си:"***, кажи на оня непрокосапник, дан учи детето, да лопа тъй. Щял да чуе някой и да ни прати полицията на Бойко. За пореден път де. То те пътека напрайха за това, че съм налопал един гербер с подобаващият му се товар от характеристики. ГЕРБ управлява чрез Страхът, а Страхът има своят брат-близнак - Терора!
40
6
 
7
 
! Отговори
Гробокопач преди 5 години
До АнонименНе е важно за какво се мисли Корнелия, важното е да свърши работата, за която и отреждам едноличното лидерство. Едноличното лидерство е необходимо, за да може да проведе определени идеи, за които болшевишкият състав на останалата част от тази партия, нито има ниво за тях, нито пък ще ги приеме, някога. Както съм писал, много пъти, БСП с Корнелия е една различна партия, то БСП-то със Сатанишев и безличният и бездарен Миков. Тя се бе запътила да прави компания на ОП-то с 27 дупетата.
39
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всички до стената и огън, болшевишки башибозук!
38
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сетихте се!!! Та то от самото начало си личеше, че има такива намерения.Да води партията еднолично и да стигне до там докъдето иска, а именно да стане премиер.Не го ли видяхте преди да я изберете, че това е нейната заветна мечта.Имам чувството, че тя се мисли за Меркел или Тачер.Само където те са много над нея в интелектуално и морално отношение. Тя иска да е премиер на всяка цена, без значение как точно ще го постигне. Дали ще лъже, дали ще си преиначава информация.Важното е да е в нейна изгода
37
8
 
11
 
! Отговори
месара преди 5 години
другари, бсп_то тепърва ше плаче!
36
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Браво, Миков!
35
2
 
15
 
! Отговори
До 31-Помним и ние преди 5 години
Станишев УСПЕШЕН ??????. Шестият съветски гражданин -наш министър председател -първа професия! На колко си годинки и къде си живял?Защо изпускаш Доган и Симеон.Това беше ,,успешната " комбинация ,която поради успешност/непоследователно управление и огромна корупция,спрени еврофондове/ доведе до тежка загуба на изборите.Другарюю,другарю разберете и вРусия го разбраха -социализмът е НЕДОНОСЧЕ.Всичките съпартийци на Станишев а и той са супербогати капиталисти,а на електората завещаха 200лв.пенсии!
34
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
По добре еднолично, отколкото двулично!
33
8
 
9
 
! Отговори
ник преди 5 години
Половинат от писачите тук си нямат хабер какво значи еднолично у-не и затова сравняват Борисов със седесарката.
32
10
 
5
 
! Отговори
Стар човек преди 5 години
Едно е ясно,сайтът ДНЕС.bg e трибуна на червените така наречени т.р.о.л.о.ве.Моето поколение не се вписва във вашите определения и плювни.Ние просто сме съвременници на много повече неща от живота в НРБ и РБ и всеки нормален не облажил се от оная власт си има мнение което няма нищо общо с вашето т.р.о.л.е.не,каруцарски обиди и пълна безнаказана слободия на речта./Тиква,ГРОБ,***, и т.н.За такива думи тези на които сега служите вкарваха на Московска 5 и в затвора.А от там излизането беше.....?
31
5
 
1
 
! Отговори
...... преди 5 години
До АЗ ПОМНЯИди ш 5 клас да научиш малко граматика и тогава пиши
30
3
 
15
 
! Отговори
АЗ ПОМНЯ преди 5 години
До истината е.`Най успешния мандат на Станишев`,завършва с оценка 3+,заплата 160 лева,заменки,които ощетиха държавата с 6 милиарда евро,два гйола,от които никога няма да има печалба от добив на енергия на стойност 4 милиарда лева,цунки с ДПС по разни мостове,пак заради мръсни зделки с олигарси и обръчи.Конфликт на интереси с батко и братко,със жена му,не приет закон за лустрация,който засяга откраднатите от баща му по време на прехода милиони долари и още куп комунистически далавери...........
29
6
 
6
 
! Отговори
46щжэ преди 5 години
До #24Не важно дали сте красиви и умни, внушавате, че сте. А че Тиквата стана десен благодарение на вашите гласове е повече от сигурно
28
3
 
21
 
! Отговори
vlady преди 5 години
Михаил Миков е достоен лидер с алкохолна подготовка на професионално ниво и сериозни успехи с чашката, макар и да отстъпва сериозно на покойния колос Елцин и неговите достойни украински ученици и последователи. България има нужда от такива лидери, добре би било да се кандидатира за президент.