Целта на НАТО била да ни превърне във фронтова линия срещу Русия

Русия ляла кръв за нас, а сега искали да ни превърнат в инструмент за поразяването й
Обновена: 3 мар 2019 18:51 | 3 мар 2019 18:35, Нели Христова
692
Целта на НАТО била да ни превърне във фронтова линия срещу Русия
Снимка: Атака

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров се надява, че някой ден всички политици ще  бъдат патриоти и националисти, за които България е основният интерес.

Според него всички останали "блокове, съюзи и принадлежности са нещо, което минава и отминава".

Още по темата
Той дори заподозря, че целта на НАТО е да ни направи фронтова линия срещу Русия.

В речта си пред Паметника на Цар Освободител в София Сидеров подчерта, че на Трети март националистите от "Атака" отбелязват датата не като исторически архив или прашна страница от чекмеджето на историята, а като жива дата.

"Темата за Освобождението на България от турско робство я приемаме като жива и актуална тема, по-важна от кворума в Народното събрание. Ако нямаше Освобождение, нямаше да има Народно събрание. Неслучайно този паметник е тук. Император Александър II гледа към сградата на парламента, за да помним кой е подписал манифеста за обявяване война на Турция, за освобождаване на угнетените християнски народи", заяви пред симпатизантите си Сидеров.

Според него  и днес има безумци, които се опитват да омаловажават Освобождението на България.

"Опитваха се да омаловажават жертвите на руските офицери и войници, на българските опълченци. Поклон и вечна слава на загиналите за България", отсече той.

Националистът постави и въпроса за обучението на българските ученици, защото "в момента имаме учебници, в които нашите деца учат, че българи и турци живеели заедно, пеели, танцували и се черпели с баклава по време на празниците".

"Ще минат няколко години и сигурно ще пише, че едва ли не сме процъфтявали по време на Османската империя. Цинизъм! Отвратителен цинизъм, който обаче се преподава на българските деца", заяви Сидеров.

По думите му днешните т. нар. наши евроатлантически приятели, на които се кланят ден и нощ, са били тези, които са поддържали Османската империя.

Сидеров подчерта, че Западът поддържаше Османската империя, а прадядовците на Меркел, Тереза Мей, Юнкер и т. н. казаха да нарежат България на парчета в Берлин.

"Затова ви казвам, че днешната дата е жива и тя трябва да ни даде поуки. Какво става в днешния ден? Идва другарят Столтенберг и се среща на 4 очи с министър-председателя. Какво си говориха, за какво го е убеждавал? Аз ще задавам тези въпроси. Дали ще науча истината, е друга работа. За какво го е убеждавал ли? Мога да ви кажа, тъй като много години вече се занимавам с анализи и мога да преценя, че генералният секретар на НАТО е идвал тук, за да превърне България във фронтова линия срещу същата тази
Русия, която ни освободи", каза още лидерът на "Атака“

Той попита какво получаваме от членството ни в НАТО.

"Нима ставаме по-силни военно? Нима сме по-сигурни и защитени? Не! Именно тези, които ни вкараха в НАТО, ни накараха да си нарежем всички тактически оръжия, които ги имахме подарък от Русия, макар в нейния съветски вид. Да, тя премина през много трансформации, но Русия си остана центърът на Православието. Ние принадлежим на Православието, не на англосаксонския свят", категоричен бе Сидеров.

Според него България е важна и точно затова тук идват генералните секретари на военните блокове, за да ни направят отново фронт, за да ни превърнат отново в инструмент за поразяване на тези, които ни освободиха, които проливаха кръв за нашето Освобождение.


692
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
513
0
 
0
 
! Отговори
До 514 преди 2 месеца
Ти си луд
512
6
 
4
 
! Отговори
привет от Германия преди 2 месеца
Този рубладжийски гьотверен може ли да обясни защо "братушките" чакаха 500 г. преди да се решат да "освобождават" България ?! През тези 500 г. докато българите робуваха на турците ,руснаците имаха 10 спечелени войни над Османската империя и нито един път не поставиха условие пред турците да освободят българските земи! Това ли са вашите братушки ?! Освобождават ви когато имат интерес ! А голяма част от територията на България братушките я дадоха на Румъния ,Сърбия , Гърция и Македония !
511
2
 
1
 
! Отговори
привет от Германия преди 2 месеца
Националистът постави и въпроса за обучението на българските ученици, защото "в момента имаме учебници, в които нашите деца учат, че българи и турци живеели заедно, пеели, танцували и се черпели с баклава по време на празниците".
............

Абе този иззрод от Марс ли пада бе ?! Аз винаги съм празнувал празници заедно с българи ,турци ,роми ,винаги сме си честитили празниците! Чувам ,че бил голям скандалджия , жалко че нямам късмет пред мен да вдигне скандал ,че да му забия 2 крошета в тиквата
510
1
 
4
 
! Отговори
привет от Германия преди 2 месеца
Тези рубладжии руски *** ,които избиха над 30 000 невинни българи по заповед на Кремъл и измъчиха милиони българи по лагерите и затворите да си вдигат чукалата и да заминават в руската *** ! Мръсни национални предатели ,изменници на родината !
509
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До 514. След като сме живели по турско по-добре и сме учили в Сорбоната най-добре ще е вместо да се пазарим с руснаците за газ, да се примолим на Ердоган да ни прибере отново. Ще имаме къщи, ще учим във Франция. Така ние ще си носим ***, а какво ще правят руснаците след Путин направо не ми се мисли.
508
0
 
1
 
! Отговори
324 преди 2 месеца
Това не е числото "Пи" , а цената на свободата - в стотици килограми злато- платена от България за безвъзмезната освободителна война на император Александър
507
3
 
4
 
! Отговори
жаль преди 2 месеца
Явно положението в Русия е много тежко. Виждаме от нямането си руснаците са отделили за да платят на няколко сидеровчета за тази акция. И като знаем колко са несериозни, можем лесно да предположим че някои са взели парите и без да изчакат днимките бързо бързо са си намерили работа.
506
3
 
4
 
! Отговори
Тъй де преди 2 месеца
Александър ІІ е отменил крепостното право в Русия и затова е наречен освободител.
Той не е освобождавал българите, защото те са били свободни по това време. Имали са земя, къщи. Учили са в Сорбоната.
А руските мужици оставени на свобода са му се молели на колене да върне крепостничеството защото не са знаели как да ползват свободата си.
Това положение се е запазило и до днес в Русия. Ако умре Путин ще останат като малки сирачета. Затова рейтинга му е толкова голям.
505
3
 
4
 
! Отговори
Евреино Мерзък !!! преди 2 месеца
Всички видяха , чуха и разбраха , че Волен лъже най-нагло.
Затова не е събрал никаква публика.
Българите не му вярват.
504
1
 
2
 
! Отговори
защо? преди 2 месеца
Драги съфорумци:
Прави ли ви впечатление ча трият русофил истия, а русофили оставят.
503
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Сидеров що е на свобода , като е престъпник
502
4
 
3
 
! Отговори
Евреино Мерзък !!! преди 2 месеца
"Аз нямам притеснения да съм на фронтовата линия с флагмана на световния фашизъм - Просия."

кой те спира бе твар безродна - заминавай за Украйна и се запиши доброволец в някоя от бандите на Порошенко

евреина Борис 3-ти и той си мислеше че ще изпрати Българите срещу Русия - остана с пръст отзад, и новия ви световен ред ще си останете с пръст отзад !
501
2
 
5
 
! Отговори
пито платено преди 2 месеца
Русия придобива свое право на вземане по чл. 8 от Санстефанския договор, узаконено по чл. 22 от Берлинския договор. Така възниква българският окупацинен дълг. Русофилите така и не са обяснили и до днес защо дългът ни е окупационен в руските и международните документи, а не освободителен например.
Или в мерни единици 32,4 тона злато.
500
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Аз нямам притеснения да съм на фронтовата линия с флагмана на световния фашизъм - Просия.
499
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Волене,ами като мислиш така защо още крепиш това правителство.Вече не ти вярваме,Волене.
498
1
 
3
 
! Отговори
Евреино Мерзък !!! преди 2 месеца
До ЕВРОАТЛАНТИК

какво си проектирал бе пицоносецо жалък
седиш тук и торлявиш за 20-30 Сороски шекела на ден

жалка безродна твар - това си ти !
497
1
 
2
 
! Отговори
Волен -президент преди 2 месеца
на Крим.
Най-много го обичат в Кремъл, но не и в България.
Събрал колектива на политбюрото на атака пред паметника и прави агитация за Путин.
Няма подкрепа от Българите.
496
4
 
1
 
! Отговори
ЕВРОАТЛАНТИК преди 2 месеца
491 ЕЙ НА ТВА МУ СЕ ВИКА КОМУНИСТ
ДРУГАРЮ ТИ ПО ТИЯ ОБЕКТИ НЕ СТЪПВАЛ
А АЗ СЪМ ГИ ПРЕ-ПРОЕКТИРАЛ ВСИЧКИТЕ БЕЗ АЕЦ-а И КРЕМИКОВЦИ,
КОЙТО НЯМАШЕ ЕДИН РУСКИ БОЛТ В НЕГО(НЕГО САМО ЧАСТИЧНО МУ ОПРАВЯХ БАТАКА, КОЙТО СЕ ОКАЗА НЕПОПРАВИМ) И БЕШЕ ЕДИН ОТ НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ЗАМЪРСИТЕЛИ НА ПЛАНЕТАТА !
И НЕДЕЙ ДА ЛЪЖЕШ ЗА ДА НЕ РАЗБЕРЕШ КОЙ СЪМ....
495
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Не ми трябва 120 000 армия с цената на изходни визи, ангария по бригади и насилствени манифестации.

Вече 30 години армията е на 1/4, ракети няма и с комшиите сме в нормални отношения.
494
2
 
5
 
! Отговори
Евреино Мерзък !!! преди 2 месеца
До ЕВРОАТЛАНТИК

"Русия ляла кръв за БЪЛГАРСКО ЗЛАТО"

а вайс-президента от JP Morgan (еврейска инвестиционна банка) Милен Велчев изнесе 120 тона Българско злато в Англия от където никога повече няма да го видим !!!

по време на лошия комунизъм Българското злато беше в БНБ а не в Москва !!!

СМЪРТ НА САЩ - СВОБОДА СА БЪЛГАРИЯ