На конгреса: Каракачанов бе преизбран за лидер на ВМРО

"Успехите са общи, постигнахме ги заедно", каза той
Обновена: 23 мар 2019 17:16 | 23 мар 2019 17:16, Василия Пейчева
36
На конгреса: Каракачанов бе преизбран за лидер на ВМРО
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

На днешния Седми редовен конгрес на ПП "ВМРО - Българско национално движение" Красимир Каракачанов беше преизбран за председател на партията с 516 гласа, съобщиха от ВМРО.

Още по темата

Един лидер е толкова силен, колкото са силни и имат доверие в него хората, които го следват, е казал в словото си след избора Каракачанов.

"Успехите са общи, постигнахме ги заедно. Аз съм на този пост благодарение на Вас. Не защото съм най-великият или най-красивият, а защото всички в ръководството успяхме да обединим и мотивираме нашите членове, че има смисъл да се бориш. Когато всички ние си повярвахме, започнаха да ни вярват и други, и постигнахме успехи. И изборите го показват. Един човек е велик според това какво ще се каже за него след като приключи политическата му кариера. Без труд и усилия, без жертва на лично време, всички знаем, че няма как да се постигне успех", е добавил Каракачанов, цитиран от пресцентъра на ВМРО.

По думите му най-великият за него лидер на ВМРО Тодор Александров е казал: "Едно дело побеждава тогава, когато за него се води борба". "Ние продължаваме да водим борба за отстояване на българския национален идеал", е добавил Красимир Каракачанов.

Делегатите на конгреса на ВМРО са преизбрали досегашните членове на националното ръководство - заместник-председатели Ангел Джамбазки, Искрен Веселинов, Милен Михов, Атанас Стоянов; организационен секретар - Юлиан Ангелов; членове - Александър Сиди, Антон Андонов, Борис Вангелов, Васил Христов, Георги Дракалиев, Красимир Богданов, Султанка Петрова.

Конгресът е разширил състава на Националния изпълнителен комитет с трима души. Новите попълнения - членове на НИК, са депутатите Йордан Йорданов от Добрич и д-р Калин Поповски от Плевен. За член на НИК е бил избран и председателят на политическата група "Патриоти за София" в Столичния общински съвет Карлос Контрера, се посочва в съобщението.


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
1
 
0
 
! Отговори
Димитър преди 2 години
ВМРО има силна позиции,както в българският политически живот,така и в ЕП.Там например,Джамбазки през изминаващият мандат според статистиките е бил на влиятелният български политик.Факт достатъчен да спечели нов мандат за него.А за лидер на партията е нормално да бъде преизбран мин. Каракачанов,който е стожер в политиката вече доста години.
24
0
 
6
 
! Отговори
Loyko преди 2 години
Родолюбието е истинско чувство,но Патриотизма е заробващо.Такива партий само манипулират и не дотам умния Български народ.Неможе да си измисляме непрекъснато история и да лъжем себе си...Всяко ченге партия..това беше девиза при падането на комунизма.Резултата е на лице...
23
5
 
3
 
! Отговори
Милен Илиев Минков преди 2 години
Най-добрйят, генерал,...За, времето,...След, полковник Дрангов,....Пазете- го, зада-ви-пази,...
22
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ТОЗИ Е ЗАТВОРА,ТОЯ ПРОДАДЕ И МАЙКА СИ ЗА ПАРИ
21
5
 
13
 
! Отговори
БГ гражданин преди 2 години
Машала бе шкембе войводо!!
20
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тия са АБСОЛЮТЕН СРАМ за името ВМРО. По-скоро трябва да се прекръстят на ШЕСТИ ОТДЕЛ НА ДС.....
19
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ей минахте бай Тошо бе ! На конгреса нещо на даваното българско гражданство и кое е отговорен и кой взе парите имаше ли?
18
5
 
18
 
! Отговори
eve1 преди 2 години
Тези крадци само петнят името на славната организация ВМРО
17
4
 
17
 
! Отговори
бунтар преди 2 години
До АГЕНТ ИВАН АМИ ВМРО Е --АНТИ КОНСТИТУЦИОННА БАНДА КАКТО И ДПС НЕОБХОДИМОСТА ОТ ТЯХНОТО ЗАКРИВАНЕ А ЛИДЕРИТЕ--В ЗАТВОРА ВСЯКО ЗАБАВЯНЕ ЩЕ НАНЕСЕ ОЩЕ НЕПОПРАВИМИ БЕДИ НА БЪЛГАРИЯ
16
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
тези са болни всичките,всичко е на дъното ....самолети няма. Достойнство няма ли?всичко напуска земята си ...
15
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Я по-точно..........та КАКВИ СА "УСПЕХИТЕ" ИМ????? Моля...списъка....едно...две...три..... защото аз НИЩО НЕ СЪМ ВИДЯЛ!!!! И моля, по-конкретно........общи приказки не се приемат!!! Нито лозунги!!
14
4
 
15
 
! Отговори
House M.D. преди 2 години
Редно е Иван да почерпи от името на цялото МВРО.Откога Сиди стана българска фамилия?
13
2
 
12
 
! Отговори
ундарталец преди 2 години
Политически *** на башибозушкия български преход,олицетворение и творение на манталитета и културата, и интелекта на своите избиратели
12
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кво бил казал Краси Стоте кюфтета ?
11
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако критерий за успехите е размера на шкембето...
10
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Успехите на ВМРО не са успехи за България и за българите.
9
3
 
22
 
! Отговори
АГЕНТ ИВАН преди 2 години
НА ТОЗИ ПОСТ ГО ПОСТАВИ ОЩЕ АНДРЕЙ ЛУКАНОВ В 1991 Г.
8
3
 
29
 
! Отговори
33 преди 2 години
Посочи поне един успех ! Ние ставаме все по-бедни !
7
26
 
6
 
! Отговори
Независим наблюдател преди 2 години
Патриотите се оказаха добър коректив на ГЕРБ, спирайки Рабатския и Истанбулскси конвенции. Не би било лошо пострадалите от ромеизацията да гласуват за тях, и в никакъв случай за Раданчовци, Мартинчовци и особено Бойкикевци и Прошковци.
6
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Само двама са от началото на прехода - Доган и Кракочан! Скачените съдове на ДС!