Каракачанов: Трябва да има смъртно наказание у нас

Но това е невъзможно, докато сме част от ЕС
Обновена: 2 сеп 2019 11:02 | 1 сеп 2019 20:13,
158
Каракачанов: Трябва да има смъртно наказание у нас
Снимка: BulFoto архив

Смъртно наказание, особено за тежки престъпления, като убийства на възрастни хора и на деца, трябва да има. Мнението е на министъра на отбраната Красимир Каракачанов. Той обаче смята, че такава драстична промяна в българското законодателство на този етап е невъзможна, съобщава NOVA.

Още по темата


“Докато България е член на ЕС и той е против смъртното наказание, няма как да стане реалност. Пак ще влезнем в един дебат, от който трудно има излизане. Аз лично съм привърженик на смъртното наказание, особено когато става въпрос за изнасилване и убийство на деца или изнасилване и убийство на възрастни хора. Аз съм категорично привърженик на тази идея, но нека бъдем реалисти – това няма как да мине в българския парламент, забелязвате, че българският парламент в тази посока е доста предпазлив”, коментира Каракачанов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


158
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
116
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
No parvo karaka4ana na besilkata. Za6toto izvar6i nacionalno predatelstvo sas samoletite
115
0
 
4
 
! Отговори
Абориген преди 4 години
Недейте да дрънкате глуупости , дето никога няма да станат . Знаете много добре, че Брюксел ще откаже момента в който поискате възстановяване на смъртната присъда . ВЪВЕДЕТЕ ТЕЖКИЯ ФИЗИЧЕСКИ ТРУД КАТО СРЕДСТВО ЗА ПРЕВЪЗПИТАНИЕ и основен източник на финансиране храната на затворниците . GPS гривни има отдавна . Рудници , открити мини,изоставени заводи....Колко му е да ги оградите с бодлива тел и да възстановите производството .Не превръщайте затворите в 5* хотели на държавна издръжка.
114
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ще трябва да се научим да живеем позитивно.Такива "войводи" насаждат само негативизъм в нацията ни, който и без това ни е в повече.
113
0
 
4
 
! Отговори
ГНЕВЕН преди 4 години
Прав е Шкембето.Трябва смъртно наказание , и то най-напред за държавна измяна.И първия който я заслужава е именно дебелия македонец от русенските села-агент Иван ,т. е самия Шкембе войводата.Идва Коледа и за него.Тлъстия слуга на Тиквата следва да бъде публично провесен от незаконната му тераса от над 400 кв м.
112
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Трябва да има смъртно наказание у нас.......Трябва като се почне от БКП-тата, тоест всички бг оправници, бивши и настоящи!
111
0
 
2
 
! Отговори
зъб за зъб! преди 4 години
око за око!
110
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Голям хамалеон е войводата.
109
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Шкембе войвода:да върнем всичко назад и да живеем по социалистически!Тогава се крадеше най-добре.
108
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ех мамин сладък издържан с наши и европари неблагодарен ту.луб бивш доносник на ДС и изнизал се по тая линия ит Ада казарма, знаем че мечтата ти е фашистка диктатура по модела на Ердоган и Тръмп и знаем, че и ти, като тях си мечтаеш за смъртно наказание, че да се оъевеш бързо и лесно от всеки опонент, а той преди да има възможност да се защити, вече да е разстрелян, а пък и в прокуратурата твой хора ще сложиш, който ще гарантират, че няма да има различна от смъртна присъда.Ех сладки мечти.
107
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
предизборна пропаганда много добре знаят че като член на ес идеята им не може да стане но явно сега това са решили да използват за събиране на гласоподатели.който стане патерица на управляващите залязва.
106
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На Шкембе войвода най-сладко му е забраненото.
105
1
 
4
 
! Отговори
Доктор преди 4 години
Някой не е чел хартата на основните права на европейския съюз!
104
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Като трябва поправете наказателния кодекс и въведете смъртното наказание. Защо са нужни толкова приказки и никакво действие? Във властта сте, имате всички възможности да направите това, което смятате че трябва. Ако има някаква пречка, която не ви позволява да вършите това, което смятате за правилно, оттегляте се от коалицията - толкова е просто.
103
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
По-добре доживотен при строг режим, да копае в мините, че да си плаща издръжката, а не семействата на жертвите да го издържат чрез данъците си. От тези пари да се плаща и кръвнина.
102
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Каракачанов смятал, че трябва смъртно наказание за изнасилване или убийство на деца или възрастни. Това значи ли, че според него изнасилването или убийството на хора в други възрастови граници е по-приемливо?
101
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И как точно го искат на практика - със слугуване на ГЕРБ?
100
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И за това ли са във властта, за да ни разтягат лакардии "ние искаме, ама е невъзможно". Вече почти цял мандат. Такова разочарование са т. нар. "патриоти" - просто си живуркат, крепейки ГЕРБ и нищо друго не са направили досега, освен да говорят, че искали едно или друго. От кого го искат - те управляват.
99
0
 
5
 
! Отговори
fwihfw преди 4 години
А кога ще върнеш наборната казарма, за която рева като *** преди да станеш министърка ?
98
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
защо трябва да го отървеш от мъките по добре до живот без право на замяна и да копа в някой рудник или да дялка павета до като издържи
97
1
 
3
 
! Отговори
Да ама... преди 4 години
Кой ще го върне смъртното бе каиш Кара-арабе-качанов? Ти ли? Тиквата слуга на дегенератите ли? Джамбаз-ага калъфа и той реве за кастрации и други лу*мпенщини, дето и на сън няма как да станат и си го знаят и двамата психари. Ама нали ще ги дъвчат по разни телевизийки и новинки да паднеш просто от смях. Най-рационалното е доживотен без право на замяна и тежък физически труд до пръсване, другото са розови сънища, Господ е българин и тн.