Защо американските дипломати учат български?

Посолството ни поздрави за празника
302
Защо американските дипломати учат български?
Снимка: Посолството на САЩ

Посолството на САЩ ни поздрави за празник с обръщение в социалната мрежа Facebook.

"Честит 24 май - Денят на българската просвета и култура! На този специален ден попитахме американските дипломати какво означава за тях българският език и защо го изучават. Вижте! "




 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


302
Още по темата: САЩпосолство24 май
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
250
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 249Така е!Трябва на 7-те дислайка да им липсва зрение и най вече мозък, за да не разбират казаното! А може и да са от ГЕРП-офци на които не им трябва мозък т.е.*** и ***, които стават тепърва на обет
249
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Калеко АлекоВсичко което си написал важи с пълна сила и затези които се кланят на Америка.Не е тайна, че всички важни закони се приемат с одобрението на Сащ и влиянието е много голямо, ние нямаме собствена политика а васална.При теб положението е крадеца вика дръжте крадеца, оплюваш Руското влияние а дума не обелваш за Американското такова.Българите не искат нито Русия нито Америка да ни казват какво да правим.Но понеже ти си НПО служител си пристрастен за теб парите са пред България.
248
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До дърт234 За Русия няма дипломатически етикет,към България.
247
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен233 САЩ не ни се подмазва,а се държи хуманно,приятелски и дипломатично. Така е между партньори в НАТО и между приятелски държави. Русия се проявява определено ,като враг на България,за разлика.
246
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Защо,попитайте тях,но ние българите, съдим за хората по делата им. Само варвари плюят по тези,които ги поздравяват на собствения им език.
245
13
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Защото трябва да разбират езика на слугите ,та да могат да ги разбират когато лъжат !
244
4
 
14
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 3 години
До Дядо Петър ... "Защото все още ни считат за 17-та република на СССР, а най-вече защото у нас гъмжи от руски агенти и лакеи (чак до Дондуков 2 и пл. Народно събрание) които, като чуят руски, козируват".... Освен че козируват, започват да лазят и толкова ниско че чак минават под килима ... !!!
243
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
до Калеко АлекоГовориш празни приказки само и нищо не казваш.Факт ББ е супер неграмотен и не владеещ чужди езици.Факт е че 75% от ГЕРБ са бивши комунисти начело с ББ.Факт е, че сме най бедната и корумпирана територия и сме окупиралиэвсички негативни класации.Факт е, че Румъния ни изпревари с няколко обиколки при равен старт.Комуниста ББ който до вчера целуваше ръка на бай Тошо сега "демократ" и бивша мутра сега бореща корупцията и мафията, пълен абсурд.Калеко смешен си и още по жалък.
242
3
 
13
 
! Отговори
Дядо Петър преди 3 години
По-добре питайте защо руските дипломати нито учат, нито искат да учат български език?Защото все още ни считат за 17-та република на СССР, а най-вече защото у нас гъмжи от руски агенти и лакеи (чак до Дондуков 1,2 и пл. Народно събрание) които, като чуят руски, козируват.
241
3
 
15
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 3 години
До Анонимен ... Обикновено тези които поставят диагнози на другите сами се нуждаят от лечение, а и изразите и епитетите които използваш говорят за психическото ти състояние ... Свързвам част от коментарите тук с Тошовия СОЦ, защото подобни брътвежи клеймящи САЩ и Западна Европа стояха изписани с големи червени букви на едни плакати, за да въздействат първосигнално на електората си, сега много от тук присъстващите ги повтарят едно към едно ... !!!
240
14
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
до Калеко АлекоИмаш някакви психични отклонения лекувай се, аз ти казвам какви са фактите ти ми говориш едни и същи глупости.Толупа Борисов няма как да ходи на мероприятия на друга партия.Ама самия факт, че сме най бедната страна и най бедното население говори, че ни управляват бивши кадри на БКП.Смешно и жалко човече си повтаряш едни същи мантри а не се вглещдаш кой ни управлява.Доколкото знам президента е завършил в САЩ и владее английски, а примитива ББ е глухоням от към езици СМЕШЕН си.
239
4
 
15
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 3 години
До Анонимен ... Ти можеш да живееш и на Марс, планетата която товарищ путин колонизира и от където докара тайнствените зелени човечета с които проведе референдума в Крим ... Що се отнася до руските другари и техните български товарищи, тях и сега можеш да ги видиш на яз.Копринка, където ритуално горят знамето на ЕС, една от звездите на което символизира самата България ... ББ не ходи там за разлика от другарката Импексова и беквокалиста и "Дондуков 2" ... !!!
238
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
до Калеко АлекоАло оли аз живея в чужбина бе каква желязна завеса те гони ?Истината е такава управлява ни неграмотен примитив, бивш шофьор именно на бай Тошо и с партийна книжка.Докога ще ни занимаваш с глупавите си демагогии като в момента в ГЕРБ 75% са бивши другари, партийни членове, и комунисти.Ставаш смешен с напъните си да плюеш по соца и Русия а в същото време ни управляват бивши кадри на този соц, които са се целували с Руските си другари жалък си.
237
5
 
20
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 3 години
До Анонимен ... *** са тези дето още си живеят зад желязната завеса на Тошовия СОЦ и "Нерушимата българосъвеЦка дружба" извън която целият свят ни беше ВРАГ и най вече "Загниващия американски империализъм" и лошия Западен капитализъм ... СеСеСерето отдавна изпадна в своята несъстоятелност, но травмите нанесени от неговите идеогеми дълго ще кънтят под кас.кетите на много от присъстващите тук ... !!!
236
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
до Калеко АлекоАми учат го защото знаят, че ни управлява един неграмотен примитив.Америка и уважение два противоположни полюса, учат го за да могат на Български да дават заповедите си.Защото знаят, че нашия *** за целия си живот е научил точно две думи на Английски congratulations и about затова го учат Калеко.Да всеки посланник трябва да научи поне малко от езика на страната в която пребивава, но Херо Мустафа вече говори, а нашия *** само гледа теле.Той Българския му труден на нашия.
235
12
 
5
 
! Отговори
ТЪПИ та тъпи! преди 3 години
Новини за ***!
234
3
 
8
 
! Отговори
хахааааа.... преди 3 години
До Калеко Алекомед на сърцето.....
233
9
 
19
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 3 години
Ами учат го от уважение към страната ни и мисията си тук, сещам се и за други дипломати на велики държави, които научиха приличен български докато бяха тук, един от тях беше посланика на Франция - Ксавие Лапер Дю Кабан, а също и Ема Хопкинс - посланичката на Англия ... Единствено рушкоговорящите тук продължават да ни натрапват матерния си език, без да се съобразяват че се намират в България ... !!!
232
16
 
3
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 3 години
До Истината Прав си, въпрос на интелект е. Примера ми е пред очите.Радев спокойно говори английски с дипломатите, а наш Баце знае само "конграчулейшънс". Е, и от време на време се ицзцепва, че "всички сме парле ву франсе". Въпрос на интелект е.
231
14
 
8
 
! Отговори
Иван Пешев преди 3 години
За да се подмазват, с цел по-добре да ни стъпят на врата !