Депутатите-лекари от БСП заминават за болниците в Свищов и Шумен

Ще помогнат на остро нуждаещите се отделения
52
Депутатите-лекари от БСП заминават за болниците в Свищов и Шумен
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Депутатите-лекари от БСП заминават за болниците в Свищов и Шумен. Това съобщи председателят на българските социалисти Корнелия Нинова в пост във Фейсбук.  

По думите й стана ясно, веднага след като от парламентарната група на левицата са разбрали, че в болницата в Свищов няма нито един лекар в ковид отделението, са решили да помогнат.

„Проведохме разговор с тримата наши депутати-лекари: проф. Михайлов, Тимчев и Тасков. Те изявиха желание да заминат за там и да се включат в помощ на хората“ уточнява Нинова. „Обадих се на министъра на здравеопазването да даде съгласие да бъдат допуснати да лекуват в болницата. От него разбрах, че остра нужда от лекари изпитва и болницата в Шумен. Разговаряхме да разделим нашите депутати - единият в болницата в Шумен и двама в Свищов. Утре заминават. Благодаря на колегите-лекари. На всички българи кураж. Знам, че ще се справим“ написа лидерът на БСП в поста ди.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
1
 
0
 
! Отговори
Пак по опорката? преди 3 години
До АМИ , ПРАВИЛНО!: Забравил си да изключиш Caps Lock на клавиатурата си.А комунисти в България отдавна няма, освен в някой пенсионерски клуб. По време на правителството на Станишев и БСП влязохме в ЕС. А вече трети мандат на бат'ти Бойко (бивш член на БКП) сме все *** опашката на ЕС.
41
4
 
1
 
! Отговори
АМИ , ПРАВИЛНО! преди 3 години
БСП ---ИЗОБЩО НЕ УЧАСТВАТ И НЕ СЕ РЕГИСТРИРАТ В НС!РЕДНО Е ПОНЕ ДА СВЪРШАТ НЕЩО ПОЛЕЗНО ЗА ТИЯ "ДЕПУТАТСКИ ЗАПЛАТИ"--НЕКА ЗАМИНАТ , КАТО САНИТАРИ В БОЛНИЦИТЕ , ЗА К-19....НА ПОЛЗУ РОДУ...!АМАН ОТ НЕРАБОТЕЩИ КОМУНИСТИ !ПРОЛЕТТА --2-МЕСЕЦА , СИ ДАДОХА ОТПУСК ....В ЗНАК НА "ТЕАТРАЛНИ ПРОТЕСТИ"!АЙДЕ СТИГА МУФТИ ...ПО КОМУНИСТИЧЕСКИ!!!
40
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Дари ли плазма бай..Да вземе да отрови някого! Айде няма нужда! Съмнявам се, че може да дари ***, ти за плазма говориш!Негов е галфоонския повик за даряване на плазма. И прокуратурата с плам го поде! Тъъпи хора, ами ако тази плазма съдържа лекарства, противопоказани на реципиента? И му навреди, наместо да помогне!Аз кръв не давам по причини, че кръвта ми е пълна с илачи! Преди много години отказаха да ми вземат кръв за операцията на един добър човек, защото съм приемал едно лекарство.
39
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е,и?Нормално е Лекарите сега трябва да лекуват.Сега ще ги видим тия.2 часа ще поработятПосле 20 часа ще ходят из телевизиите да се хвалят
38
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 42Редно е да напускат парламента.....И защо? Поясни! Боко, дето работи каране на жипка и "вся остальная ***" дето се мота там и в разни държавни институции и се храни от моите данъци, защо не си ходят?Мечтая за една MG-42, извадена от някой склад и две сандъчета...
37
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В ковидотделенията?Като редови лекари или като бай Мангъров да плюят по меркитеРедно е да напускат парламента
36
3
 
4
 
! Отговори
До 22 преди 3 години
Рафаел??Тия евреи ли са?Ясно
35
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До29Правилно Нинова- санитарка!Щом саботираше мерките,да отива да си изпълни дълга към обществото.И без друго не влиза в парламентарната зала
34
3
 
6
 
! Отговори
До 36 преди 3 години
Плазма може да даряват само хора,които имат антитела.Нинова дали е дарила?!!Или змийската кръв не е подходяща?
33
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Отдавна трябваше да отидат.Сега там ще разправят ли,че нЕма вирОз.Закъсняха много.Саботираха мерките.оспорваха маските. Събираха хората да се заразяватСега ще се ,, включват,,Ли це ме ри
32
4
 
6
 
! Отговори
Лъчко мозъка преди 3 години
А Лъчко МОЗЪКА ще ходи да изражда вируси.....ами професия!
31
5
 
8
 
! Отговори
Дари ли плазма бай.. преди 3 години
А народа се пита ТУЛУПА дари ли плазма???!!!Тая ШМЕНТА КАПЕЛА нали УЖКИМ е преболедувал КОВИДА по документ, каза го и по ТВ и фейсбука ....въпроса е дали е дарил плазма или докторята от катили не вземат!!!!А дали въобще е бил болен след като се знае, че е СЪДЕБНО ДОКАЗАН ЛЪЖЕЦ!!!
30
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До въпросчетаХората отиват да вършат работа, но това за лаjненцата и от това се дразнят!Ти що не отидеш някъде санитар на санитарска заплата, ама си негоден страхливец!Боколуче смачкано!gosho, shte vliazat i shte rabotiat muzhki, zashtoto sa moralni hora!
29
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
26Трябва да ти кажа, че никак не е лесно да спасяваш хора и сгради при пожар. Това е мъжка професия.
28
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Браво, изпълняват своя дълг. От този към столетницата, полза няма.
27
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Браво!
26
7
 
14
 
! Отговори
въпросчета преди 3 години
ама като доброволци и без заплати ли , или депутатската ше върви ? импексова що и тя не отиде като санитарка или да дава съвети на лекарите как да се справят с ковид ?
25
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ДАНО да им дойде УМ в главата! Нацията е в опасност и да спрем да се делим! СТИГА!НАШИТЕ деца боледуват, НАШИТЕ ДЕЦА УМИРАТ! НАСКАЧАХМЕ се!Нека си свирим и сложим тези МАСКИ, помагат, не помагат, ДОКАТО СПОРИМ -ЛЕКАРИТЕ УМИРАТ! ТОВА СА НАШИТЕ ПРИЯТЕЛИ, БЛИЗКИ И НАШИТЕ ДЕЦА!
24
7
 
8
 
! Отговори
ШЕ СЕ ЗАПИШЕ БЕ 26 преди 3 години
ШЕ ТЕ ЛУКУВА С НЕГОВИЯ МАРКУЧ....!!!ЩЕШ ЛИ...??!
23
12
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Д-р на пожарникарските науки Боко Борисов няма ли да се запише доброволец? Или го е шубе?