45-ото НС оставало в историята като най-контрапродуктивното

Партиите гонели само политически и корпоративни интереси
47
45-ото НС оставало в историята като най-контрапродуктивното
Снимка: архив, БГНЕС

Като най-контрапродуктивният определи този парламент депутатът от ГЕРБ Георг Георгиев.

Според него 45-ото НС е започнало работата си с антиконституционност и антизаконодателство.

Още по темата

„През времето му са внесени 2 жалби до Конституционния съд след взетите си законодателни решения“, коментира той.

Георгиев смята, че партиите в 45-ото НС са се преборили за мястото си там с една цел - лични политически, партийни и корпоративни интереси.

Според него отиващият си парламент не само, че е не произвел нищо за хората, а дори е отнел права.

Георгиев обвини новите партии, че не са готови да управляват и това се доказало от факта, че дори не били излъчили кандидатура за председател на ЦИК.

Той разкритикува и искането на ДБ за закриването на специализираните структури в съдебната власт.

„Не знам какъв ще бъде отговорът на европейските институции, но ме съмнява да бъде положителен. В момента предложението идва в разрез на всякакви европейски норми и препоръки, в разрез с онова, което самите партии, които в момента предлагат отпадането на тези специализирани структури, тръбиха токова много години назад“, обясни той.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
0
 
0
 
! Отговори
Бивш протестър преди 2 години
Доц. Чоко Боков, бихте ли ми разяснили граматическата грешка, която съм допуснал? Точката в думата е поставена с цел избягване на цензуриране. Всеки с минимална форумна култура знае това.ПП: Изреченията завършващи с "нали" са въпросителни и следва да завършват с въпросителен знак. Давам пример, за да усвоите материала:Княжевската градина я ползвахте за ходене по малка нужда, а Борисовата за ходене по голяма нужда, нали?
31
2
 
6
 
! Отговори
Гербер трансджедър преди 2 години
Верно ли, че Георг Георгиев бил позеленял от завист, като разбрал, че мис Плеймейт 2017 е взела 5000 лв за същотоХахахахаха
30
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Типичен депутатин-герберунгел - изцъклен поглед и гладка мозъчна структура!
29
1
 
9
 
! Отговори
Киро Х преди 2 години
Комсомолецът със сбърканото име е готов да го зачукa както на Бойко, така и на абсолютно всеки друг, стига да има облага от това. Макар и на детска още възраст, той много добре се ориентира как да получава облаги за себе си, плюейки по европейската раса, християнството и най-вече по българските национални герои-патриоти, за да се хареса на едни определен кръг от глобалисти. Абсолютен мазник, нагаждач и противняк, който без ден стаж и без абсолютно никакъв опит, беше спуснат с парашут. Потрес!
28
8
 
2
 
! Отговори
доц. д-р Чоко Боков преди 2 години
До Бивш протестърИзвинете, Вие сте бягал от часовете по граматика, нали. Типичен фен на бай Чекмеджан Неграмотний.
27
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
предложението идва в разрез на всякакви европейски норми и препоръки-------Този комсомолец нещо не е разбрал...
26
9
 
6
 
! Отговори
Бивш протестър преди 2 години
Мдаа, след като усвиниха центъра на София, умнокрасивите влязоха да у.*** и НС, а приетите закони даже и за тоалетна хартия не стават. Положението е кафяво и мирише още повече от лятото въпреки, че беше студено доскоро.
25
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Г-н Радев ...всички тия по затворите
24
4
 
5
 
! Отговори
От народа преди 2 години
До динозавър, приключи герб, колкото и да ти е неприятни ще плащаш данъци, няма да продаваш дрога, да крадеш и какво ли още.... На всички, ще им се потърси отгоорйост .
23
7
 
4
 
! Отговори
Професор преди 2 години
Браво на Георг! Прилича на актьор от турски сериал. Красив младеж! Това е бъдещето - младежи Герб!
22
4
 
12
 
! Отговори
Факт преди 2 години
Да и началото на края да мутрите герб...
21
7
 
25
 
! Отговори
Предприемач преди 2 години
Какво определя Георг Георгиев. Кой го слуша него и кой го бръсне за слива. Синче на комунистически мутренски богати родители- пратили го да става депутат че да го дават по телевизията. Мутри чао.
20
8
 
11
 
! Отговори
Dinosaurus преди 2 години
До от народа: Ами направи си партийка " Нови мутри вътре", спечели 121 депутатски места и прокарай такъв закон, другарю! А що и БСП да не се забрани? А ДПС? А,ти си от тия, ясно. Тя Мая затова само Герб разследва, щото преди тях нейната бивша партия беше във властта, а тя беше депутатка. Помни белия бус и как се криеха в мазето на НС, как наричаше тогавашните протестиращи "тълпа". Ама и ние помним! Ти обаче си с жълто около ч*вката и си убеден, че всичко почва от теб. Питай - имаше живот и преди
19
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Босо все си ги харесва едни такива със шантави имена: Флоров-цветната леха, Стъки-Щръки, Георг-Киборг
18
10
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"контрапродуктивно" е много изискана дума за паплачтта, която населяваше жълтите павета.Те опик.ха центъра, търкаляха се по кръстовищата и станаха отвратителни на софиянци.Ако това ще ни бъде новата политическа класа значи наистина стигнахме дъното.
17
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Няма как. И БКП не беше лесно да се свали. Всички помним скопените седесари с пуловерчета в парламента. Явно трябва повече времеза да минем 200-300 години от западната история, докато станем по-цивилизовани. Капитализъм без колонии си е жив феодализъм, но тук още се опъват бодряшки лозунги за "светлото бъдеще".
16
5
 
14
 
! Отговори
много жалък преди 2 години
Жоржи, я кажи за нещо за кюлчетата, пачките и тарифата на Мата Хари?Или ще каже, че на тях им плащат, а теб без пари си те клатят.
15
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
най-контрапродуктивният определи този парламент депутатът от ГЕРБ Георг Георгиев.----------И кое му беше контра-непродуктивното при положение, че то дори не влезе във функциите си, бе, Гергии...Кажи, бе, "продуктивно" никому неизвестен Меринджей!!!Аман, от подобни безлики "канарчета"!
14
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аре замъглявайте лицата на тези гербери де, има хора с ниска поносимост и чувствителни стомаси.Всеки път съм на косъм...
13
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Снимката е по неприятна и от "статията"