ГЕРБ скочиха: Привиквали директори на училища и детски градини на разпити

Питали ги за кого са гласували и дали са агитирали
29 юли 2021 15:09,
204
ГЕРБ скочиха: Привиквали директори на училища и детски градини на разпити
Снимка: БГНЕС

„Днес ми сигнализираха директори на училища и детски градини за това, че са привиквани в полицейските управления да дават обяснения за кого са гласували и дали са агитирали да се гласува за определена политическа партия“. Това обяви на брифинг областният координатор на ГЕРБ в София Николина Ангелкова.

„Получавам десетки сигнали от притеснени хора от района, които и в момента са подложени на политическа репресия от служебния вътрешен министър Бойко Рашков, независимо, че изборите приключиха.  Извинявайте, но къде е тайната на вота? Хората се страхуват. В София област има 97 директори на училища и 73 на детски градини. Всички те ли ще бъдат привиквани, за да дават обяснения?”, попита тя.

„Става въпрос за български учители, а не някакви купувачи на гласове. Повтарям, това са учители, а не престъпници. Не знам кой от вас би си представил как директорка на детска градина организира купуване на гласове. Това може да се роди в главата само на човек като Бойко Рашков. Човек който се държи като социалистически милиционер, който следи, слухти и търси анонимни доносници, с които да преследва български преподаватели. Това не се случва само в София-област. Би било добре час по-скоро началникът му Румен Радев да го озапти и изолира, където той да не разиграва лудостите си на гърба на едни обикновени български граждани", каза Тома Биков.

Към момента има данни за около 25-има преподаватели от Самоков, Ихтиман и Костинброд, предаде Нова тв.

„Никой не го е страх от човек, станал случайно министър на вътрешните работи", заяви Биков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


204
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
164
0
 
1
 
! Отговори
Васил преди 2 години
Какви директори.Искам да се прибирам.Раше действай де. Взе парата а още чакам.Сега какво правим?На Мая ли пак да чакам?
163
2
 
0
 
! Отговори
Сата НАТО преди 2 години
Естествено, че ще ги привикват ако са агитирали в училищата или в градините.
162
4
 
1
 
! Отговори
мхм преди 2 години
Да проверят и Червен Кръст. Във всеки офис и териториален център, където се раздават помощи има голям плакат на Бойко Борисов! За какво говорим!
161
7
 
6
 
! Отговори
kontrol_dyrgava преди 2 години
тази партия герб, със смешно име, се опитва отново да влезе във властта, въпреки че почти съсдадоха престъпна държава, под формата на опасна симбиоза с национални медии, прокуратура и партия- контролираща всички държавни механизми, с цел източване на обществен ресурс и обслужване интересите на една малка клика, страната е в тотален застой, само в последните месеци, благодарение на активността на младите хора се случва нещо изключително позитивно за хората
160
3
 
6
 
! Отговори
ала бала преди 2 години
това животно с дългата коса го бяха поскрили малко-животното отговорно за доскапването на Бг туризъм през последните 4-5 год,злоупотребите на животното и не на последно място факта 4е до онзи ден Боко и ба6тата на животното строиха заедно пътища та така посвиха едни мазни милиони.На животното му лъсна крадливия г.з с един до скоро спряган строеж по 4ерноморието,а ако запо4нем да ровим колко не6та още ще излязат един бог знае.Та това ми ти дългокосместо животно пак изплува а Ге6ев къде е бре>
159
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 177,Ако невежеството се култивира,страданието ще е повсеместно и за дълго,баста с луци-буда и другите подобни импулсни просветители СВЕТЛОНОСЦИ,а всъщност ЗАБЛУДИТЕЛИ.
158
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До ГРОБ МНОГО СИ ПРАВ- ЗА ТОВА СЛАВИ НЕ СЕ ПОЯВЯВА НИКАКЪВ- НЯКОЙ ДА ГО Е ВИЖДАЛ?
157
11
 
9
 
! Отговори
ГЕРБ-БКП преди 2 години
До Щерю Червените бунаци -ГЕРБ ,посегнаха да крадат от насъщният на Българският народ ,посегнаха на историята ,на паметта българска,първи разрешиха гей парадите ,,плакаха за джендърската конвенция . Долна червена ....смина ,наречена ГЕРБ !
156
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Във всяка държава има цялата палитра от обществени слоеве. Управлението на държавата или може или не може да контролира тези слоеве. Много се извинявам на НЕВЕЖИТЕ си съграждани, че са прос-ти, но тяхната прос-тотия се превърна в обществен проблем. Един от постулатите на Будизма гласи: всяко страдание произлиза от невежеството. Лично аз нямам нищо против да страдате дори това да не е вашият избор, но вие ми причинявате дискомфорт, което ВИ превръща в мой проблем.
155
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Управлението на държавата е управление на средата и субектите в нея в целия им спектър от подземния свят, през сенчестия бизнес, през трафикантите на оръжие, дрога, стоки, хора, през мигрантите, затворниците, бизнеса, училищата, администрацията и т н.: всички прояви и субекти на обществения живот.ГЕРБ се справяха с контрола на средата,останалите- не!
154
2
 
7
 
! Отговори
ДО КОЙЧО преди 2 години
ЗАЩОТО В ГЕРБ НЯМА ПО - КРАСИВИ
153
7
 
11
 
! Отговори
стрес преди 2 години
Ангелкова много остаряла ми се вижда. Бикова и тя! Така е, падаш от власт и започват обратни процеси!
152
13
 
12
 
! Отговори
Умерен преди 2 години
Много се оплакват от Рашков ***. Това означава, че постъпва правилно. Добре ще бъде да остане министър на вътрешните работи и в новото правителство. Както е казвал Катон Стари, Картаген/ГЕРБ/ трябва да се ликвидира.
151
3
 
7
 
! Отговори
izh преди 2 години
Toлкова могат , толкова правят. Все пак създаването на нещо е къде къде по трудоемко от развалянето. Пък и вече са си получили генната модификация. Останал им е само инстинктът за крадене и лапане
150
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да бе да. Все някой ви виновен, все някой ви настъпил. Една жена казала, две жени казали, един кон на снимката (който обяви масивен басейн за преместваема конструкция) дава интервюта. Смех, смех....
149
13
 
14
 
! Отговори
Щерю преди 2 години
Червените милиционери хукнаха през глава да въздават "правосъдие". Червени бу наци - да посегнат на учителите, лекарите и юристите...
148
4
 
11
 
! Отговори
ГРОБ преди 2 години
Мутри, сър.
147
8
 
18
 
! Отговори
ГРОБ преди 2 години
никой не иска да ви види, нито чуе мутри
146
12
 
25
 
! Отговори
данчо преди 2 години
Герб е доказано престъпна организация и трябва яко чегъртане.На страната е нужна справедливост и катарзис.Браво на служебното правителство.
145
8
 
17
 
! Отговори
Ели преди 2 години
Притеснителното е, че много хора смятат, че е нормално. Партизаните, които мислят, че трябва има народни съдилища и някой им е длъжен да им предоставя всичко на тепсия са се активирали.