Чолаков: Борисов е водач, приемете го най-после

Според него разбирателство между ГЕРБ и ПП не може да има
26 юни 2022 11:35, Йоана Цонева
219
Чолаков: Борисов е водач, приемете го най-после
Снимка: БГНЕС

След обвиненията на Настимир Ананиев, че ГЕРБ влизат в изолация, депутатът от ГЕРБ-СДС Радомир Чолаков коментира пред БНТ, че "винаги успешен вот на недоверие и то за първи път в новата история, е успех за опозицията".

Истината е, че нашите избиратели от първия ден на това правителство, особено след ареста на г-н Бойко Борисов, непрекъснато ни бомбардираха с въпроса кога ще внесем вот на недоверие, заяви той.

"Избирателите на ГЕРБ, а и не само те, бяха възмутени от действията на това правителство и те наистина стенеха и казваха - тези кога ще си ходят, допълни депутатът. Според него обаче, не вотът, правителството само се е свалило от власт. Арогантността и убеждението за елит, и начинът на поведение към опозицията и коалиционните партньори, са довели до краха му", категоричен е Чолаков.

При въпрос дали ГЕРБ ще се опита да избегне предсрочни избори депутатът заяви, че според него партията няма възможност да направи нещо в момента и ако получи втори мандат, биха се върнали на момента.

"Не иска избори този, който се страхува. Аз лично искам избори. Колко месеца ние сме обект на атаки и обиди - айде да си премерим силите! Знаете ли кой се страхува от избори? Този, който се страхува от служебно правителство, защото може би този път служебното правителство ще намери нещо за редовното на Кирил Петков, което не е за показване. Тези хора се сблъскаха челно със собствената си морална претенция", заяви той.

Едно ново правителство винаги отваря старите сметки и ги проверява и това е в реда на нещата. Бившото вече правителство на Кирил Петков има много сериозно основание да се притеснява, че като бъдат отворени старите сметки, като се видят газовите посредници, сделките в енергетиката... не знам дали техните поддръжници ще бъдат много удовлетворени от това, което ще научат, смята Чолаков.

Още по темата

Борисов е водач - приемете го най-после, категоричен е депутатът. Той даде пример с позицията на лидера на ГЕРБ за френското предложение за Северна Македония.

Разбирателство между ГЕРБ и "Продължаваме промяната" не може да има, категоричен е Чолаков.

За твърдението, че лидерът на ГЕРБ трябва да се оттегли и да отиде на някой остров, депутатът заяви, че за тях в България има само един остров и това е Белене.

Арестът на Борисов няма да бъде забравен, разберете, подчерта Чолаков. Тези хора наистина имат опасно за демокрацията мислене, допълни той.

Този парламент има още 2-3 седмици, айде 4, така че някакси може да изкара с този състав. Избори на председател на парламента би бил някакво знаково действие, смята Чолаков.

Той е категоричен, че ако ГЕРБ е бил на власт, бензинът е нямало да струва 3,50 лв, нито цената на тока да е такава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


219
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
148
2
 
3
 
! Отговори
гостенка преди 1 година
Просто Киролена и Василев опоскаха България! Борисов им остави достатъчно пари! Къде са 9 млр от миналата година??? Колко заем изтеглихте досега? Около 12 не станаха ли? Кой ще ги връща обикновения народ! Всички гласували за ПП и децата им и внуците им! И тези които не са гласували за Г-р-о-з-н-и-т-е Киролена
147
3
 
7
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
ТАКЪВ ВОДАЧ Е, ЧЕ ЗАКОПА БЪЛГАРИЯ И ОБРЕЧЕ НАСЕЛЕНИЕТО НА МИЗЕРИЯ И ГЛАД ЗА СМЕТКА НА НЯКОЛКО СЪМНИТЕЛНО БОГАТИ БЪЛГАРСКИ МИЛИАРДЕРИ. БАЙ ТОШО НАВРЕМЕТО КАЗА СЛЕД 20 ГОДИНИ ПРЕСТЪПНИЦИТЕ ЩЕ КОВАТ ЗАКОНИ А НЯКОЛКО ОЛИГАРСИ ЩЕ УПРАВЛЯВАТ БЪЛГАРИЯ. Е ИЗЛЕЗЕ ПРАВ.
146
3
 
8
 
! Отговори
Xax преди 1 година
Б. Б. е овчар, и вие сте овцете около него. Кухи гайди.
145
1
 
10
 
! Отговори
Абре Чолаков! преди 1 година
Бойко Борисов е топ мафиот, който е на върха на една срутила се финансова пирамида! Повече няма да се върне на власт, защото няма повече откъде да краде! Вие всички сте кандидати за затвора! Приеми го най-после бе, Чолаков!
144
3
 
4
 
! Отговори
иван преди 1 година
това го приемаме. обяснете вие останалите около него какви сте - царедворци, шутове, клоуни? що ви гледаме от сутрин до вечер по всички канали?
143
2
 
5
 
! Отговори
Доньо преди 1 година
ОК, Радо. Приемаме, че вашата партия ще се разпадне ако той не е ваш лидер. И затова не си го давате- защото иначе се превръщате в нищо. Има един "тънък "номер - вземете акъл от Сокола. Когато една фигура стане неприемлива за обществото , тя се "пенсионира" със заслужени почести, радва се на лодки и платноходки по морските брегове и ви управлява дистанционно.
142
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Разкарайте всички калинки на герб, толкова простота не е било. Елементарни хора с желание за власт и пари.
141
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
БОРИСОВ КЛЕКНА НА НАТИСКА НА САЩ И ЕС ЗА РСМ И ТОВА Е ОГРОМНА ГРЕШКА И ЩЕ НИ ИЗИГРАЯТ. САЩ ОБЕЩАХА НА БОРИСОВ ЧЕ ЩЕ ГО ВЪРНАТ НА ВЛАСТ, КАТО ВИДЯХА, ЧЕ ТЯХНОТО ПРОТЕЖЕ СЕ ПРОВАЛИ И ТОЙ ВЕДНАГА СЕ ВРЪТНА. СЛАВИ НАПРАВИ УСЛУГА НА БОРИСОВ. САЩ ЩЯХА ДА НИ ДОСТАВЯТ Ф 16 ПРЕЗ 2026 ВМЕСТО КАКТО Е ПО ДОГОВОР 2023, НО НИКОЙ НЕ ПОСМЯ ДА КАЖЕ, ЧЕ ЩЕ СЪДИМ САЩ. УЖ ПРИЧИНАТА БИЛА КОВИД. ДНЕС ВОЕННИЯТ МИНИСТЪР СЪОБЩИ, ЧЕ САЩ ЗАПОЧВАТ ИЗГРАЖДАНЕТО НА ПЪРВИЯ Ф16 ЗА БЪЛГАРИЯ. Е, НЕ Е ЛИ СВЪРЗАНО С ВЕТОТО ЗА РСМ?
140
4
 
14
 
! Отговори
Ерджан преди 1 година
Така мисли,един дърт,очилат подмазвач. Прокуратура от новата,следствие,съд,затвор,това е пътя на "водача"! Милиардите ли?Ами друг ще ги харчи.
139
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Продажник и престъпник !!!
138
8
 
20
 
! Отговори
Гешев преди 1 година
Борис е нагъл крадец, а всички, които го следвате сте кучета, чакайки на огризки от софрата. Щото ви мързи да бачкате
137
8
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Боко е лидер на престъпната групировка ГРОБ,която по крадене няма аналог в най новата история на България
136
7
 
13
 
! Отговори
ББ преди 1 година
по делата и ценностините си братя,не по обещанията и за 50 лв.ограбени от вас!имат ни за..."матрял" все още чолаците ли?смятайте...Българите сме шефа и ще излезем масово и ще ви пратим при бай Ставри!никакви книжни...да ни връщате в средновековието с нинова ...за да може дпс да купува...нинова не купува...лъжат я,че и паднала заради тях,падна заради мАсква...да си русофоб в БГ вече не е ценност,младите обикалящи Света ни...вие дядя вова убиеца на жени и деца в Украйна...нелепо!!!
135
5
 
11
 
! Отговори
ББ преди 1 година
г-жата е лапач,с какви очи гледате децата си бре гроб...с орабеното от Народа ни уж си измивате презрението...да ама не,и децата ви ще ви презрят,водач към Ада,срама и позора е боко бодигарда на Т.Живков,беше и възродител като служител в МВР и агент на ДС,убиваше турчета бре,и се прегърнаха с Доган-ДС...боко жертва християните,доган мюсюлманите български граждани...те със Сарай и къщи в Барселона...Народа ни усмиван по-целият Свят...баста,Избори и имащите нещо човешко за ПП!
134
4
 
21
 
! Отговори
б преди 1 година
и защо трябва да приема един отявлен автократиченпростак за лидер?
133
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 142 и 143 АЗ НИКОГА НЕ СЪМ БИЛ ЧЕРВЕН , ЗЕЛЕН ИЛИ ЖЪЛТ!РАЗБРА ЛИ МОЗЪК ПРОМИТ!ГЛЕДАМ ,СЛУШАМ И ЗА РАЗЛИКА ОТ ВАС НЕ ЧАКАМ НЯКОЙ ДА МИ КАЖЕ КАКВО ДА МИСЛЯ !!!
132
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тиквата го е страх че може да му поискат сметка за кражбите! Страх го е че каскета може скоро да си иде и няма да има кой да го пази!!!А иначе , какъв водач е на ***!Чуди се как пак да дойде на власт че отново да се чувства недосегаем!!!
131
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Борисов е водач на лъжците и крадците! Манипулатор и страхливец!Купува , който си иска с крадените си пари!А на тебе , като ти гледам свинския поглед , направо ти вярвам!!!
130
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Водач по големите кражби.
129
7
 
21
 
! Отговори
Каскет преди 1 година
Борисов е за затвора, разберете го най после.