Балабанов: Политическата кариера на Петков приключи

Петков се опитвал да си осигури кворум с оферти към БСП
30 юни 2022 10:44, Анисия Иванова
90

Какъв знак е посещението на премиера Кирил Петков в стаята на БСП в Народното събрание?

"Опитва се да си осигури кворум с конкретни оферти към вече бившите си коалиционни партньори от БСП. До вчера му трябваха 6 човека, вече му трябват над 30, заради постъпките и грешките, които той сам допусна. Снощи беше последната вечер на Кирил Петков като министър-председател в парламента и ако въобще му е останал някакъв разум - това трябва да му бъде и последната вечер в политиката. Ако наглостта на Кирил Петков продължи и се яви да получи мандат утре, той сам ще убие възможността за каквито и да е разговори. Разчитаме на разума на народните представители да го убедят мандата да го получи друг човек", заяви депутатът от "Има такъв народ" Станислав Балабанов пред Bulgaria ON AIR.

Още по темата

По думите му от "Има такъв народ" ще спазят процедурата.

"Комуникацията между нашата парламентарна група и колегите от другите групи е отворена. Ние от "Има такъв народ" ще бъдем диалогични в името на това да има някакво практично решение, защото не е държавнически да се хвърля страната в поредния хаос", допълни Балабанов.

"Когато споделяше с нас на жп гарата в Полша, нямаше конкретни аргументи. Той беше решил да изгони не 70, а всички руски дипломати. Политическата кариера на Кирил Петков приключи", завърши депутатът от "Има такъв народ". .

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


90
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
78
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кой си ти, че даваш мнение, хайде млъкни!
77
2
 
10
 
! Отговори
Аре чао преди 1 година
Политическата кариера на Балабанов приключи!
76
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Служете му фес!С петолъчка!
75
5
 
7
 
! Отговори
До Демократ преди 1 година
Когато икономиката ти зависи от чужда държава, над 90% си длъжен да си създадеш резервни варианти, а да не говориме, че Русия не е нормална държава.
74
14
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Другия достоен Българин, който къса връзките с Русия е Стефан Стамболов. Най- добрия министър председател на България за всички времена. Колкото по-далече от Русия, толкова по-добре за България.
73
1
 
5
 
! Отговори
Демократ преди 1 година
Вьпросьт който задаваш е - бьлгария е най близо до русия и републиките в всяко отношение - експорта от там на - горива стоки е по евтинЕс да не са по глупави от нас та купуват от русия газ , петрол , пшеница , злато , диаманти
72
14
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Някога задавали ли сте си въпросът как България стана зависима от петрол, газ и ядрено гориво от Русия, а енергията фигурира във всеки отрасъл на икономиката включително и в домакинствата, а освен тях и в резервни части за отбранителната техника. С парите от енергоносителите, които му даваме, Путин реши да си купува влияние, а не стоки от България. Българите са най-простия народ, поне в Европа.
71
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Говорете не ми пречи накрая ние ще хвърляме камъни по вас това Инт *** си изпълниха мисията да ни удавят в личните си амбиции а Герб и Дпс да си докопат парите а Бсп като сираче отгледано от Русия ни бута да обичаме агресорите варвари
70
6
 
19
 
! Отговори
Жалки чалгари! преди 1 година
Вашата пък дори не е започвала!
69
4
 
14
 
! Отговори
пепи преди 1 година
както и на твоята партия измислена на конкурс! Мутряга!
68
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Балабанов ама много си ми мазен и коварен селски хитрец
67
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ТАКА Е!!!
66
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Много интересно за едни руски шпиони който гони Петков защото службите са докладвали какво правят ще съдите Петков гледам слушам и си мисля а къде е България всички се впуснаха да спасяват руските дипломати ние руска република ли сме бе хора ???Хайде хвърляйте още камъни по Петков
65
7
 
22
 
! Отговори
Ехо-ооо преди 1 година
Политическата кариера на недоразумението ИТН приключи !
64
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
КИРО СИ СВЪРШИ РАБОТАТА И ЩЕ ХВАНЕ ЗА КАНАДА, МИ НИЕ КВО ЩЕ ПРАИМ ТУК С ТИЯ РУСКИ И ТУРСКИ ?
63
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кой кога му приключва кариерата се решава в посолството на САЩ и на Русия. Защото сме суверенна държава и властта е на народа, нали така каза Слави-то?
62
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ИТН приключи завинаги толкова интриги толкова злоба
61
10
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
За изгонването на дипломатите, Русия си е виновна. Тука са си правили каквото си искат. Подкупвали са висши чиновници да работят срещу България, ако не са можели да ги купят, са им скалъпвали компромати. Русия е била враждебна държава към България почти през цялото време. Учете история. Освобождението се случва, защото интересите ни съвпадат в тоя момент, Русия не е можела да спечели войната без нас, а ние нямаше да можем да се освободим без нея. Войната се решава на Шипка.
60
2
 
5
 
! Отговори
6587945876 преди 1 година
Привижда ми се обикалящ с микрофон ***.
59
6
 
20
 
! Отговори
6 преди 1 година
За Петков не знам но за Има *** Народ е 100% сигурно.