Крум Зарков: Кризи има често, но толкова дълбоки рядко

Имаме мисия - не да се тръшкаме, а да работим, заяви той
43
Крум Зарков: Кризи има често, но толкова дълбоки рядко
Снимка: БГНЕС

Кризи по принцип често има, но в такава дълбочина рядко се случват. Ние не сме изпратени, за да търсим целенасочено на някого да навредим. Имаме мисия и тя бе публично поставена – не да се тръшкаме, а да работим с компетентност и да смекчим кризите, да може в следващото Народно събрание България да влезе с летящ старт, заяви пред bTV служебният правосъден министър Крум Зарков.

Той отрече преднамереност в действията на служебния кабинет. Зарков уточни, че документите, подадени към Агенцията под вписванията за гръцката газова връзка, са подадени със сгрешени имена.

Става дума за грешка, а не за преднамереност и Агенцията по вписванията няма какво друго да направи, подчерта Зарков.

Служебният министър съобщи, че следващата седмица различните министерства ще определят публично своите приоритети.

Още по темата
В сектор правосъдие вече направихме рокадите, които мислехме, че са необходими. Надежда Йорданова е оставила сектора в едно добро състояние, запазих голяма част от нейния екип, каза още Крум Зарков.

Една от нашите големи задачи е да подготвим законопроектите, за които толкова се говореше, посочи Зарков и отбеляза, че са най-важни законопроектите, свързани и с Плана по възстановяване.

По думите му сега е моментът, в който България да се подготви и да бъде пълноправен член на Шенген.

Шенген е една от темите, по които може да се работи и да постигне сериозен пробив без работещ парламент, каза Зарков и съобщи, че в края на септември ще има поредна проверка на мисия по техническата готовност, защото има изостаналост по работата на министъра на вътрешните работи. Има закони, които Европа чака от България много дълго време, включително този за търсене на отговорност на главния прокурор, отбеляза още служебният министър на правосъдието.


43
Още по темата: Крум Зарков
Още от Политика
Лорер: Създава се усещане за криза, каквато няма
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
0
 
0
 
! Отговори
gosho преди 5 дни
sega veche krum shte izmuchva nechii dyado,bez da burza za televiziyata.
33
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
До Ганди Освен ,че са от една партия тои няма нищо общо с ........нинова ....
32
0
 
4
 
! Отговори
Ралица преди 6 дни
МАМАЛЕ СЛУЖЕБНИТЕ СЕ НАРЕДИЛИ МИЛИЦИОНЕР ДО КОМУНИСТ А ОНЕЗИ ПРЕДИШНИТЕ КОМУНИСТ ДО КОМСОМОЛЕЦ 80 ГОД НАЗАД СЕ ВЪРНАХМЕ ТЕЗИ ЩЕ СЕ ИЗБИЯТ КОЙ ПОВЕЧЕ КОМИСИОН МИЛИОН ДА ВЗЕМЕ А УЖ БЯХА В ЕДИН ОТБОР А ОТБОР ДЪРЖАВНОСТ НУЛЕВАЦИ ЛЪЖЦИ ЗАЩО ЛИПСВА ПРАВОСЪДИЕ ЗА ТЕЗИ ГЕШЕВ СТАНИ СЪБУДИСЕ БЪЛГАРИЯ Е РАЗРУШЕНА
31
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Тази карикатура спокойно може да конкурира оня на прозореца.Весел четвъртък и спокоен вторник ви желая!
30
1
 
4
 
! Отговори
Ганди преди 6 дни
Крумчо ,какви кризи те гонят тебе бе момче,какати Корни каза че всичко е цветя и рози благодарение на нея,нещо си се объркал
29
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Кризата я задълбочиха с орязвснето на всякакви връзки с Русия а политиците би трябвало да могат да лаеират в полза на страната си Лорер и приятели явно не са такива и не са политици тъй че да си гледат фирмите и да не се бъркат в упралението на страната Не го могат доказаха се вече и те и ИТН
28
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
До Анонимен 22 - Лорер, освен евентуална бъбречна или свързана със здравето му криза, друга няма как да усети. Той отдавна живее безкризисно. Както се казва:"сит на гладен вяра не лови".
27
4
 
9
 
! Отговори
Поммещ преди 6 дни
Че те хрантулниците на Радев,назначени за служебни по време на преврата, не говориха , че ГЕРБ им е оставил държавата в такава криза! Кой ще понесе отговорност, като точно Радев ни натресе Харвардските мошеници! Забелязали ли сте Радев засега за е поел за нещо отговорност/освен пред Черепа, на който той имал "доверие"/?
26
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Е, сега вече наистина кризите ще станат ежеминутни ! Гарантирано от червения принц Крум Зарков ! Когато червена г.н.и.да е взела власт , абсолютно сигурно следва катастрофа !!!
25
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Макар и да е бил ученик по това време този Зарков трябва да помни Виденовата криза. Да се внушава , че сега едва ли не е по-страшно си е преднамерено извращение на действителостта.
24
1
 
12
 
! Отговори
Суверенчо преди 6 дни
Така си останаха червени номенклатурчици , които биват местени от един мек стол - на друг. А това червено отроче,Крум Зарков, е плаз.мод.ий от най-мръсния род! Веднага стана ясно, че ще "оправя" съдебната система , така че да е в резонанс с Кремъл. Това мижаво червено л.ай.нен.це няма и 2 сек. работа за държават - само е разрушавал всичко, до което се е докоснал! Също като партийката му - БСП !
23
0
 
15
 
! Отговори
Край преди 6 дни
Тоя освен депутат и министър друго работил ли е. А да и син на майка си.
22
1
 
18
 
! Отговори
Крумчо преди 6 дни
Само да каже колко дни трудов стаж има(извън парламента)Предишните били комунистически отрочета.А този какъв е?
21
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Току що Лорер каза, че се създава изкуствено впечатление за криза, но такава нямало.
20
3
 
14
 
! Отговори
та така преди 6 дни
зарков , когато бсп е била в управление или е управлявала винаги резултата е фалити и кризи , така че съм съгласен с теб .
19
0
 
15
 
! Отговори
позор! преди 6 дни
Позор бе, комунистическо изчадие, позор! Кризата, не - катастрофата беше създадена умишлено от чудовището от село Славяново! това чудовище се оказа по-опасно за България, по-роболепно към Кремъл дори от правешкия говедар! А ти, нищожество ЗаркТв, ти просто плю на сурата си за власт и пари! то не че суратът ти беше много чист, ама сега съвсем го засипа и с кремълска мръсотия! Да,онзи "натовец с "юмрука" е национален предател! ти - също! Вън от България, лакеи на кремълския масов убиец, вън!
18
0
 
23
 
! Отговори
Как бе, преди 6 дни
...Корнелия на Бузлуджа се изцепи, че оставяли една подредена държава, и всичко цъфтяло! Крумчо да не би да иска да каже, че тя лъже? Довчера се кълнеше в нея?
17
0
 
18
 
! Отговори
негласуващ преди 6 дни
Аз на такива от "висшата" каста специално отгледани цял живот да работят началник не вярвам!Фабрики за лйана!
16
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Шенген ще го сънувате през крив макарон, сега трябва да оправяте на Киро глупавото бакиите защото той изобщо не ги разбира нещата, не може да прави социална политика и да раздава със заеми, или хваща лявото и вдига данъците до 50% за най-високите дойоди и ставаме като скандинавските страни или прави обратното налива се яко в икономиката и който не е работил ще е беден пенсионер, няма средно положение тука.
15
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
До Анонимен 11 "Интересно, ако изборите бяха през пролетта как ли ще гласуват отопляващите се на ТЕЦ избиратели." Същото се отнася и до обитателите на къщи, отоплявани с газ - ще гласуват, ако ОЖИВЕЯТ, разбира се, такъв е и "замисълът" на ко...му...ньото с фуражката - да си монархо-вършее на харманлийския харман, дори и само трима души да са участвали в изборите.