Корупцията нямала пряка връзка с ветото на България за Шенген

Премиерът на Австрия имал вътрешнопартиен проблем
95
Корупцията нямала пряка връзка с ветото на България за Шенген
Снимка: БГНЕС

България има своите проблеми. Но корупцията няма пряка връзка с приемането ни в Шенген. Австрия, с нейния министър-председател, в момента се бори във вътрешнопартиен план с корупцията. И на него му трябва аргумент - разиграва картата корупция срещу сигурност. Това коментира евродепутатът от ДПС Илхан Кючюк пред Нова телевизия.

За хартиената бюлетина, той каза, че гражданите искат да гласуват по два начина. „Нека да дадем право и на двете страни. Слушам небивали аргументи, че спирачка пред приемането на България в Шенген е това, че парламентът е приел хартиената бюлетина. 90% от европейските държави гласуват на хартия”, посочи Кючюк.

Още по темата

Евродепутатът смята, че трябва да бъде направено всичко възможно да има правителство, което да изведе страната от кризите. „Влизаме в трапа. България се отдалечи от Шенген и се отдалечава от Еврозоната. Европа очаква от нас да отговорим на предизвикателствата”, обясни той.

Дали ДПС би подкрепило правителство на Николай Габровски евродепутатът не уточни. От партията искат първо да се запознаят с програмата и структурата на проектокабинета. „Нека процедурата се извърви докрай. Следващите два дни са ключово важни”, е мнението му.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


95
Още по темата: корупцияШенген
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Само вижте реакцията на 2те държави; Румънците блокират всичко австрииско , а при нас ПП обвиняват Бойко, други обвиняват служебното правителствио и президента , Бойко не знам кой обвинява.Като нямаме единна позиция - на следващото гласуване ще ни разделят с Румънците и ще останем само ние извън Шенген
37
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тука само да се спомене, че България и Румъния са опасни за икономиката на Холандия защото ще станат естествено продължение на Суецкия канал и корабите към централна Европа ще започнат да минават от тук, а не през Холандия, а с това ще им вземем логистичния бизнес те трият веднага. :D Когато това стане китайците ще си релокират всичката стока в България и Румъния и ще изчезнат румънците и българите работещи по "холандските складове" и ще се върнат да си бачкат тук. :D
36
0
 
4
 
! Отговори
Какво разбрах аз преди 1 година
От статията да разбираме, че корупция има ама не е проблем? Е, брато бе!
35
3
 
2
 
! Отговори
магаревъд преди 1 година
И още: връщането на хартиената бюлетина има ясна връзка с поредния отказ за шенген: машинното гласуване пречеше на гербдепесе да си въртят далаверите с контролирания вот. на герб - купените циraнски гласове, на депесе турците в турция които не знаят българските букви. Най-ниския резултат на гербдепесе беше когато се гласуваше само с машини. Хартиените бюлетине могат да се раздават преварително попълнени, а с машини не. Хартиените бюлетини затвърждават властта на гербдепесе.
34
3
 
2
 
! Отговори
магаревъд преди 1 година
"до като не дойдат на власт ПП". Неее... Никъв шенген докато мафията гербдепесе е в управлението на българия. Това руте ви го каза още в края на 2017. Преди около година бойкоборисов и гербавата мафия не успаха да задържат властта, и започна отново да се говори за приемане на българия в шенген. И можеше и да стане, но преди това русия успя да използва мърдите на слави да свали избраното правителство и да върне гербдепесе. И следователно шенген - през крив макрон.
33
1
 
6
 
! Отговори
О,не! преди 1 година
Нищо общо,корупция в ЕС не съществува!!!
32
9
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Никога няма да видите шенген и милиярди от ЕС до като не дойдат на власт ПП.
31
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
35 духай супата.Всичко е заради корупцията и най вече заради дето свалиха Кирил Петков.
30
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пеевски направи държавата най коромпирана.Първо започна да дава на Цацаров като гл Прокурор по 100000 лева заплата всеки месец и после Цацата дасе отърве всичко прехвърли на Гешев.От тях започна мафиотизиранети и Боко канибала само това чакаше.Сега вече е вьичко под ботуша на Шиши Ноко Доган.Недосегаемиса вече напълно.Гешев държи ключа на хунтата.
29
1
 
8
 
! Отговори
Омерзен преди 1 година
За мене винаги ще бъдат ХОЛАНДЦИ и тази държава българите наричат ХОЛАНДИЯ от векове! Не ме еня въобще тия как искат да ги наричат, този потъващ остров няма как да е нидерландия - северна земя, ква северна земя ви гони бе вие потъвате пееераси
28
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да сега ще наградят България че всичко е корупция.Мамави долна.
27
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Много харесвам лелки като тая на картинката. Като ги видя с петорна брадичка ги знам, че са в късните 30, че са видяли много кекс и че имат широко и дълбоко гърло. ;)
26
4
 
3
 
! Отговори
Мафията преди 1 година
Съдия Ели Скоклева и Иван Гешев - лицето на корупцията(Борисов) !
25
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 13 Анонимен Корупцията е основния ни проблем за всичко.Русия и Тирция основно на вътрешен и външен пазар действат с корупция. . . НАУЧИ БЪЛГАРСКИ, ***! ПИСНА МИ ОТ СЪВЕТИ НА НЕГРАМОТНИ И НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА ПРАВ ЛИ СИ, КРИВ ЛИ СИ! ЗАТОВА СМЕ НА ТОВА ДЕРЕДЖЕ!
24
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Къде има корупция у България ве? Буци каза преди време , че нема корупция!
23
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Македония средна продължителност на живот 75,7 години(66 място) и ниска детска смъртност (122 място).Бълагрия и Русия сред.пр.на живот 74,9 и 65 год.,а детска смътност за БГ висока 22 място 7,1 деца умират на 1000. Македония е с 100 места на по-високо място от нас по детска смъртност.Това да резултатаите на корупцията.Колкото по-назапад отиваш хорта живеят по-дълго и децата умират по-малко.В Япония и Швейцария живеят най-дълго ,а на Скандинавския полуостров най-малко деца умират.Та преценете.
22
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
От парламента друго освен лъжи и измами няма а чуете, те са там точно за това - да вършат престъпления. Трябва да се приеме закон след всеки мандат депутатите директно в затвора и освобождаване само ако са направили нещо полезно за народа докато са били на власт.
21
7
 
3
 
! Отговори
Същото е преди 1 година
А вие Ц/И/Г/А/Н/И бихте ли приели в Шенген!?
20
2
 
7
 
! Отговори
До Анонимен 17 преди 1 година
Или по-скоро където народа е беден, има повече корупция. И безпринципен и роболепен. Въпроса е как се излиза от този затворен кръг. Отговора е добро образование.
19
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да бе, да! За жалост има хора, които приемат тези твърдения за верни. А истинските причини са в безобразията на всички народните "избраници" вече 32 години