Анастасова: Направихме положителни стъпки в образованието

Има важни решения в сферата
31 яну 2023 13:29, Росен Стойчев
15
Анастасова: Направихме положителни стъпки в образованието
Снимка: БГНЕС

Приехме безплатните учебници за учениците, еднократната помощ от 300 лв. за всяко дете от 1 до 4 клас и за осмокласниците. Успяхме да се противопоставим на желанието на „Демократична България“, „Продължаваме промяната“ и ГЕРБ да закрият детските ясли.

Още по темата
Относно образованието това са малки, но важни стъпки в положителна посока.

Това каза Ирена Анастасова, депутат от БСП, в ефира на Нова Нюз.

Анастасова посочи: „Ние във времето назад сме поставяли въпроса, както за конкретната личност на сегашния главен прокурор, така и по принцип за реформа и необходимост от контрол върху действията на прокурора. От БСП сме внасяли такива законопроекти. Не можем да бъде обвинени, че сме срещу правосъдната реформа.“
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Именно, училищата вече не са за децата,а за системата от директори, писачи на учебници и издателства.Просто бизнес.И понеже е явен бизнес училището, а и университета в нашия век, показват провала на цивилизацията ни изобщо.Образованието става символ на провала.
10
0
 
3
 
! Отговори
Скептично преди 1 година
Сега остава и да ги научат.
9
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Сега писачите на неизползваемите учебници, съчинени на академичен език, и издателствата ще са на държавна хранилка и за гимназиалния етап. Само да припомня, че на всеки 4 години МОН подменя учебниците с чисто нови, без да се отчита запазени ли са в добро състояние старите. Иначе продължават да ги бълват на тежка гланцирана хартия, която при четене на лампа дава дразнещи очите отблясъци. После - децата били прегърбени и с очила.
8
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Каквото и да се направи в образованието е вече безсмислено.То от 20 години показва провала на нашият модел на цивилизация.Тъй да се каже е символ на този провал, като показва какви негодяи излизат от него.
7
0
 
9
 
! Отговори
ОФчу преди 1 година
"Анастасова: Направихме положителни стъпки в образованието" --- Верну е !!!! Превърнахте го в развъдник на д.б.л.и!
6
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Страх тресе ко чи на та на гробарите ,депесарите, боядисаните комунисти и тяхните производни зомби полит кръжоци...по интереси.ЧЕКМЕДЖАН,КЕШЕВ И НАДОЛУ ПО ХРАНИТЕЛНАТА ПОЛИТМАФИОТСКА ВЕРИГА..Затова единствено си прекроиха избирателния закон за да откраднат от нашето настояще и бъдещето на нашите деца -за нормална страна с върховенство на закона за всички - единствено срещу 50лв за Великден и Коледа...да продължът да мародерстват и паразитират като полит номенклатура за фасадна държава ..
5
1
 
9
 
! Отговори
Антинатовец преди 1 година
Госпожо сега на тези избори в кой район ще ви прехвърлят защото от Монтана ще има само 4 депутата и вие твърдо увисвате?То за безплатните учебници е страхотно но крайно не достатъчно и вие много добре знаете какви помии има в историята на БГ и литературата. Това защо не го премахнахте или от Козяк 16 не ви дават . БСП отива на изчезване заради недалновидна политика към народа не само към учебниците. Много точно Сидеров ви каза за ляво обединение против Украйна с Русофили , Атака и Възраждане Но?
4
0
 
6
 
! Отговори
Като гледам преди 1 година
Таргета е за маалите. Да купят учебниците на университетите.
3
0
 
17
 
! Отговори
Мързел преди 1 година
Не са безплатни, а са платени от нашите данъци. Явно никой не ги купува и да върви тиража, държавата ги купува, нали издателствата са техни фирми.
2
0
 
8
 
! Отговори
Ха-ха-ха-ха-ха-ха! преди 1 година
Добър опит. Сега кажете, че сте спасили децата от разстрел, който са се опитали да организират другите партии. Наистина трябва тест от лудницата преди да се кандидатираш за държавна длъжност.
1
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Положителната стъпка към евроатлантическото образУвание е, че учениците вече свободно се движат в класните стаи с пистолети, макар и пневматични .