Напрежение в НС, почти се стигна до бой между депутати

Росен Желязков даде почивка да се успокоят страстите
Обновена: 1 юни 2023 09:57 | 1 юни 2023 09:40, Камелия Цветанова
171
Напрежение в НС, почти се стигна до бой между депутати
Снимка: БГНЕС

Напрежение в парламента, като почти се стигна до бой между депутати.

Наложи се председателят на НС Росен Желязков да прекъсне заседанието, а квесторите се намесиха, за да успокоят законотворците, които се струпаха до трибуната за изказване.

Всичко започна с декларация на "Възраждане", на която Явор Божанков от ПП отговори, че от партията на Костадин Костадинов са политически отпадък и национални предатели. Това провокира Николай Дренчев и негов съпартиец от "Възраждане" да станат от местата си и да тръгнат към трибуната, последваха ги и депутати от ПП в опит да защитят Божанков.

В декларацията си от „Възраждане“ отново настояха ПП да напуснат НС, защото са показали как държавата е завладяна от чужди посолства.

Божанков пък заяви, че "Възраждане" е пропуска партия и последва напрежение в залата.

Манол Пейков от ПП-ДБ, който се оказа в ядрото на групата бутащи се депутати, коментира, че не е нормално поведението на народните представители от "Възраждане“.

"Явор Божанков беше сам, а те бяха глутница. Нахвърлиха се върху него, отидох да ги спра. Дойде Златанов, после и другите. Боли ги и ще продължава да ги боли за някои неща", коментира той.

Лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов отсече, че депутатите от неговата партия никога от парламентарната трибуна не са си позволявали да отправят лични, персонали обиди.

"Това същество, което говори, съществото се казва Манол Пейков и другото подобно същество(Явор Божанков б.ред.) в момента в станат да излязат да говорят от трибуната оттук насетне ще ги сваляме", закани се той.

"Тези хора трябва да лежат по затворите за национално предателство, позорът остава само на тяхната лична сметка", настоя Костадинов.

Веселин Вешев от „Възраждане“ се оплака от насилие от страна на Манол Пейков.

"Онзи рошавия господин се пресегна взе ми очилата, свали ги от главата ми, стисна ги и ги счупи. Не съм му направил нищо, просто бях близо до него", каза той.

Костадинов обясни, че Вешев е шампион в силов трибой.

"Той е един от най-силните хора и ако си бяхме позволил подобно поведение, някой хора сега нямаше да могат да развяват рошавите си гриви тук", скочи лидерът на „Възраждане“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


171
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
111
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
До Анонимен - 118 - ГЕРБ знаят МНОГО добре, какво правят. Подкрепата им за ПП, на ПП може д аим се струва като спасително въже, ама си е баш бесилка. С тази пдокрепа и преговори, ГЕРБ не губи нищо. ПП обаче си губят масово гласоподавателите. Някой ще се върнат при ИТН, други ще отидат при БСП, дори и ДПС, мнгоо ще отидат при Възраждане, но повечето просто няма да гласуват на едни следващи избори.
110
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
ПП се състои от всякакви политически номади и продажници... само гледайте как за кокала ще се саморазпаднат. Само българския народ трябва да им изтърпи издевателствата, на които ще го подложат с неофашисткото си законотворчество и страхобесието което ще наложат...А ГЕРБ ще станат за пълен позор и смех че ги подкрепят. Ще получат страшно поражение на местните избори коалицийката и ако пак откажат да отидат на предсрочни, народа ще излезе на улиците ама не тоя нпо народа а истинския народ.
109
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
"Най-малкия повод ли бе кравар умирисан? Да те нарекат мека китка от трибуната на НС е малък повод ли, маалоумниик краварски умирисан? Ти няма ли да скочиш, ако те нарекат пред цяла България мека китка? Кажи вее, краварски мааалоумееен умирисник?" - Умният човек не скача публично така. Не и в такава среда. Ако си на 20, разбирам да си ядосан, но парламента не е място за деца.
108
9
 
2
 
! Отговори
Олга преди 11 месеца
Викнете Митрофанова да помага бееее.Тя е по- яка от Костя Ха,ха,ха,жалки лъжци,алчни за власт
107
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
До Анонимен 110 - ПП са на по 40+ годишни с малки изключения, основно взети за ПР цели и за договорки с богати татковци (Ленче, бащинко как е?). АКо на 40 не си достгнал емоционалната и интелектуална зрялост, нужна ти да се пазиш от такива провокации, няма да я стигнеш и на 140. Даже бих казал, че и на 26-7 вече ти е късно.
106
5
 
1
 
! Отговори
ЧЕРВЕНИТЕ ФАШИСТИ преди 11 месеца
СА ПО - ГОЛЕМИ ЗВЕРОВЕ ОТ ДРУГИТЕ
105
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
На един от депутатите Манолчо Пейков променката счупил очилата, дайте видео за да се види кой се бие. Този който обижда. Божанков предателчето от което БСП се отърва не прилича с бебишорската си физиономийка да обижда наред от парламентарната трибуна по сексуален признак. Тия които нарече гееве имат семейства и деца той какъв е не е сигурно... много му опулени оченцата като на един друг хахах от злоба ли от какво ли...
104
0
 
9
 
! Отговори
ККЛОУНИИИИ! преди 11 месеца
Това ли с ахората, отоговорни за нашата държава? Това ли са тези, дето ще правят "Светлото бъдеще"?
103
12
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
"Възраждане "обичат да се заяждат ,да предизвикват без да имат аргументи.ПП са доста млади хора и е нормално да отговорят със същия тон.
102
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
до 108 Ти голямо сравнение даде бе! Лапетата пред блока ги сравняваш с това депутат от трибуната на НС и пред цяла България да каже на друг депутат че е мека китка? Ти си за Карлуково ве!
101
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
То и по форумите е така, понеже се контролират от олигархията, психодесните се скъсват да обиждат по най-най-най-отвратителен начин а нормалните български потребители получават банове за щяло и нещяло. Безкултурието в политическия живот изхожда от тия задкулисни кръгове отдясновиолетовия тоталиторен спектър наричащи се либерали.
100
0
 
9
 
! Отговори
До 104 преди 11 месеца
В качеството им на това,че тях наистина ги е избирал народа,а не ала-бала кодове и машинки,разбра ли?ОПГ ПП-ДБ няма място в парламента,намъкнали са се там с измама!Нови избори.
99
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
ВЪЗРАЖДАНЕ ДА НЕ РЕАГИРАТ НА ПРОСТОТИЯТА НА ПРЕДАВАМЕ ПОВСЕВМЕСТНО.
98
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Все едно като лапетата пред блока, някой казал мека китка на някой и *** ама много се засегнали и скочили на бой.
97
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
ПРОМЕНКАДЖИИТЕ ИМА ЛИ ЗА ЕДНА ПАРТИЯ ИЛИ ПОЛИТИК ДА СА СЕ ИЗКАЗАЛИ С УВАЖЕНИЕ? ТЕ СЕ ХРАНЯТ САМО СЪС ЗЛОБА, РАЗДЕЛЕНИЕ, ДОНОСИ, ПРЕДАТЕЛСТВА, НЕБЛАГОДАРНОСТ. ГЕРБ СЕГА ПРЕДСТОИ ДА ИЗПИТАТЕ ЦЯЛАТА ИМ ПАЛИТРА ОТ ОТРИЦАТЕЛНИ КАЧЕСТВА, ЖАЛ МИ Е ЗА ВАС, КРИЕТЕ СЕ ЗАД ЕДИН ИМУНИТЕТ ЖАЛКО И СТРАХЛИВО. ВСЕКИ ДЕН ЩЕ ЗАВИСИТЕ ОТ ТЯХ, ДЕЛЯН ДОБРЕВ Е ПРАВ, АМА ТОВА ВИ Е НИВОТО.
96
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
до 104 Най-малкия повод ли бе кравар умирисан? Да те нарекат мека китка от трибуната на НС е малък повод ли, маалоумниик краварски умирисан? Ти няма ли да скочиш, ако те нарекат пред цяла България мека китка? Кажи вее, краварски мааалоумееен умирисник?
95
9
 
3
 
! Отговори
Майора преди 11 месеца
Какво има за чудене относно наследниците на Волен Сидеров , те както и те бяха повече от хулигани и правиха такива неща! А предателството е на Копейкин , който защитава Русия , нищо че съпругата му получава помощи пт ЕС , който той нр желае!
94
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Трябваше по някой друг юмрук да си раздадат, че да влезем в световните медии. Жалко. А, то и след това бутане пак можем да влезем де.
93
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Самият факт, че депутатите от Възраждане скачат на бой и избухват и при най- малкия повод говори, кой стои зад тях! Те не търпят чуждо мнение, реагират на всичко което е срещу тях с агресия. Костадинов си търси боя май и ще си го получи - в качеството си на какъв ще призовава ПП да напуснат и ще ги обвинява в държавна измяна?!!
92
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Ето това е нивото, възможно най-долното от долните нива, които могат да съществуват в един парламент. И тия индивиди ни управляват и взимат заплати и са покровителствани...