Дебатът за националния празник е излишен

Финансите на държавата се управляват от трима души
28 сеп 2023 15:03, Росен Стойчев
24
Дебатът за националния празник е излишен
Снимка: БГНЕС

„Напълно излишен е този дебат за националния празник. Някой се опитва с димки да прикрие някои свои действия. И резултатът е този – променя се естеството на обществения разговор и той oтива в друга посока“. Това каза пред БТВ Георги Харизанов.

Той поясни, че няма официална позиция на ГЕРБ по темата, а те е била повдигната отново от акад. Николай Денков. „Борисов и Пеевски приключиха темата – не са я инициирали“, каза още той.

Според Мария Пиргова всички конституционни поправки, за които се говори, ще прелеят в други теми. Тя посочи също така, че финансите в държавата се управляват от трима души – Асен Василев, Бойко Борисов и Делян Пеевски. „Зад всички промени седят партийни интереси и олигархическите интереси зад тях. “, посочи още проф. Пиргова.

Още по темата

„Това, че конституционните поправки няма да минат, беше ясно от самото начало – още с приемането на правилата. А ако гражданите на тази общност се съпреживяват като общност, трябва да имат и общо мнение по тези въпроси“, коментира темата и Любомир Стефанов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още по темата: анализправителство
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
0
 
! Отговори
ПОСОЛСТВОТО преди 6 месеца
Ще ви наложим санкции за това !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
13
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Фашистката власт оправдава всички свои престъпления с Путин, Русия, Възраждане. Намерили са начин да оправдават престъпленията си срещу народа. Колко лесно и удобно? Не ми пука за Русия, Путин и Възраждане, фашистки престъпници. Вие сте фашисти и продажници и без Путин, Русия, Възраждане.
12
2
 
11
 
! Отговори
Лллл преди 6 месеца
Русия винаги е била гръб и опора на България . Това е прекрасна страна , с много култура . Каква музика , какви филми , балет , художници. Сега всичко американско . Пълен *** !!!
11
9
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Никой не може да изгони Русия от сърцето на българите.
10
0
 
16
 
! Отговори
Тъй тъй... преди 6 месеца
Идват избори и е кофти да си вкарват такъв автогол от центъра...
9
2
 
14
 
! Отговори
до анонимен 12 преди 6 месеца
Няма нищо чудно.... Защото в момента, в който ДПС влезе в пряката власт и прякото управление на държавата се появи и Пеевски, все пак той е част парламентарната група на ДПС!!!! Гласуваха за ПП-ДБ и Герб, а получихме в добавка и ДПС! Дето се вика "Ха, честито!"
8
4
 
19
 
! Отговори
Дебата е добре преди 6 месеца
Когато вкарат в затвора Кирчо,Кокорчо и Боце - това трябва да е национален празник !
7
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
ЕДНО НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА ДЪЛГО ВРЕМЕ ПОЧТИ ДЕСЕТИЛЕТИЕ ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ НИКАКЪВ ГО НЯМАШЕ,НИТО ПО МЕДИИ,НИТО КЪДЕТО И ДА БИЛО ПЪЛНО МЪЛЧАНИЕ ДАЖЕ СМЯТАХА,ЧЕ СЕ КРИЕ НЯКЪДЕ В ДУБАЙ...ТАКА БЕШЕ 10 ГОДИНИ САМО ДОГАДКИ И СЛУХОВЕ ЗАТОВА КЪДЕ Е ПЕЕВСКИ И С КАКВО СЕ ЗАНИМАВА И ВЪОБЩЕ ЖИВ ЛИ Е...И ИЗВЕДНЪЖ ЕЙ ТАК ИЗНЕВИДЕЛИЦА ДЕЛЯН СЕ ПОЯВЯВА В ПЪЛНИЯ СИ БЛЯСЪК И ВСЕКИ ДЕН СЕ НАСЛАЖДАВАМЕ НА ОХОТНИТЕ МУ ИЗЯВИ В МЕДИИТЕ СЛЕД 10 ГОДИНИ ЗАБВЕНИЕ...
6
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Абе, сденете си на ония работи и решете проблема на държавата с огромната липса на производствени фирми във всички области на промишлеността и селското стопанство. Готова.н.ци. Европа заповяда и вие унищожихте всяка сфера , в която може да се работи , станахме пазар на лоши стоки от разни лоши страни. Такава е европейската директива, защо ни е този ЕС. Уби ни..
5
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Гьобелс Денков ви заповядва да празнувате националния ви празник на 25-ти декември и всички да пеете Джинг Гьобелс, Джинг Гьобелс! Колкото по-голяма е лъжата, толкова повече ще й вярвате!
4
2
 
17
 
! Отговори
Христо Христов преди 6 месеца
Естествено, че е излишен. Даже синът на Фердинанд не се е опитал да прави 22 Септември национален празник.
3
20
 
4
 
! Отговори
The Independence Day преди 6 месеца
3 Няма назад зад нас е България а отпред пред портите е врагът и Русия
2
4
 
24
 
! Отговори
Нане преди 6 месеца
Така се прави... Сглобката нарочно разделя обществото, и почват мурафетите и подаръците за укрите... ===)))
1
30
 
3
 
! Отговори
The Independence Day преди 6 месеца
Денят на независимостта от Русия и комунистите е националният празник на България 3ти март е деня на руското робство.