Ѕорисов за конфликта в »зраел: “р€бва да сме бдителни, не можем да сме спокойни

“ой призова политиците да са внимателни в изказа си
ќбновена: 12 окт 2023 13:45 | 12 окт 2023 13:19,  расимир јнгелов
52
Ѕорисов за конфликта в »зраел: “р€бва да сме бдителни, не можем да сме спокойни
—нимка: Ѕ√Ќ≈—

—лед ѕредседателски€ съвет на Ќ— заради напрежението в »зраел и войната в ”крайна, лидерът на √≈–Ѕ Ѕойко Ѕорисов об€сни, че информаци€та, ко€то е била обсъдена е конфиденциална.

"¬ никакъв случай не мога да кажа, че тр€бва да сме спокойни, а напротив – службите, ћ¬– тр€бва да са бдителни", коментира той.

ќще по темата
Ѕорисов припомни, че вече е имало атентат срещу израелски туристи в —арафово.

"“р€бва да сме още по-внимателни в изказа и категорични с тези, които вс€ват терор”, призова той. Ѕорисов призна, че в€рва в службите, както и в "√ранична полици€".

"ƒано големите играчи в световната политика намер€т мъдрост, доброта заради всички. “ова е хил€долетно тлеещ конфликт”, об€сни Ѕорисов.

Ћидерът на √≈–Ѕ повтори тезата си, че кабинетът „ƒенков“ тр€бва да бъде подкрепен при гласуването на вота на недоверие.

"ѕредставете си служебен кабинет и в услови€та на местни избори да подготв€ме и национални. ¬отът на недоверие от страна на опозици€та е предизборен", коментира той.

“ова се случи Dnes, за важното през ден€ ни последвайте и в Google News Showcase


52
ќще от
—понсорирано съдържание
Ќапиши коментар  оментари
28
0
 
2
 
! ќтговори
ѕетров преди 4 месеца
ќно такоата, нъл пукотевицата не е до Ѕарцелона, €зе сум спокоен, заключи лидерът от селски произход Ѕорисов.
27
4
 
2
 
! ќтговори
ƒќЋ”ѕЏѕЏЅЏ ЁѕЏƒЁЅЁ преди 4 месеца
—амо така Ѕорисов най големи€т най успешни€т политик
26
3
 
5
 
! ќтговори
јнонимен преди 4 месеца
“войта вече е изп€та ве ћутро, скоро войната ше почне и господарите ви ше са им заети ръцете, хората тук ше ви гон€т с то€гите и камъните
25
1
 
11
 
! ќтговори
ѕро—о“о преди 4 месеца
ƒо јнонимен...уважаеми,може “иквата и да е "убиеца на Ѕългари€",но истината е,че Ќ»≈ сме си —јћќ”Ѕ»…÷» !...ƒа търпим толкова години едно полуграмотно крадливо,лъжливо същество-—ќ÷»ќѕј“ със слугински манталитет да дърпа конците на държавата и —јћќ да го "коментираме",си е чиста проба самоубийство...Ќ» ќ… Ќ≈ Ќ» ≈ ¬»Ќќ¬≈Ќ !!!!...Ќема "посолства",нема "Ѕългари€ за јмерика",нема фондации !!!..¬ Ќј—,¬ Ќј— е вината !
24
5
 
3
 
! ќтговори
јнонимен преди 4 месеца
Ѕойко наистина е най-големи€т - "“р€бва да сме бдителни". ј, кажете, че не е така!-----------------------------------------------------------------------------ѕочва да говори празни приказки като –адев, но он€ сигурно щеше да каже че тр€бва да сме осторожни :D
23
6
 
6
 
! ќтговори
Ѕатьо ви преди 4 месеца
Ѕойко наистина е най-големи€т - "“р€бва да сме бдителни". ј, кажете, че не е така! :-)
22
0
 
3
 
! ќтговори
јнонимен преди 4 месеца
јко нас ни удари н€кои така ... до там.-----------------------------------------------------------------------------н€ма страшно, нали имаме хил€ди железни бойци, дето са карали казарма и могат да прав€т сапунки и да разглоб€ват калашници за 10 секунди
21
3
 
4
 
! ќтговори
:) преди 4 месеца
ƒо јнонимен 23 „ел е за него, докато се е движел по половинмилиардните магистрали, които ни построи :):):)
20
3
 
6
 
! ќтговори
јнонимен преди 4 месеца
“ой ни бил припомнил, че вече е имало атентат в —арафово. ѕомним как той след н€колко часа се кълнеше, че атентаторът е само един и как после млъкна засрамен.
19
2
 
7
 
! ќтговори
јнонимен преди 4 месеца
“р€бвало да сме бдителни. ≈ и? — прашки ли ще отбиваме нападени€та?
18
8
 
6
 
! ќтговори
¬ойнов преди 4 месеца
—ега евреите буквално ще разпънат на кръст арабите. Ќаправо ще ги побъркат. ќчаквайте страхотно еврейско отмъщение. ¬еро€тно ще изтреб€т палестинците до крак.
17
17
 
6
 
! ќтговори
јнонимен преди 4 месеца
—трахотен политик. ¬несе стабилност в държавата последните 13 години след управлението на крадците Ѕ—ѕ.
16
8
 
8
 
! ќтговори
јнонимен преди 4 месеца
ќпасността не е само оттам. ¬ интернет има кадри, къдет може да се види как в ”крайна се обучават деца да бъдат убийци. «апочва се на око 4 годинки.  арат денето да обрзглави мече, любима играчка. ѕосле на около 8-9 години, и момиченца, и момченца ги виждаме с истинско огрнестрелно оръжие, обучават го на стрелба на терен. Ќа тинейджърска възраст обучението е в директно колене на гол€м човек, с нож.  ак да хвабе жертвата и т,н . »стина е. »стина е, което пиша. ѕрави се не отсега,
15
6
 
14
 
! ќтговори
јнонимен 11 преди 4 месеца
ƒнес.бг стига се ни натрапвали, този индивид,той е бита корта.
14
7
 
4
 
! ќтговори
—лушайте Ѕорисов преди 4 месеца
»наче в —ибир, за си слушате ¬овата ѕутина...
13
3
 
12
 
! ќтговори
јнонимен преди 4 месеца
"ƒано големите играчи в световната политика намер€т мъдрост, доброта заради всички." ћда... ќбаче те си имат план и си действат по него. ј обикновените хора са просто необходими жертви за осъществ€ването на плана им.
12
4
 
1
 
! ќтговори
те атентата го преди 4 месеца
знаеха тогава премиера и оюе един с ц , но не казаха на тези дето тр€бва . загинаха корумпирани еврей в автобуса и един мъченик . јкбар . ќт 91-92 първи и последен е . ¬чера ме оглеждат едни и си шушукат , май към банкьа тръгнаха . то без граница и меркал се безпокоеше от инсектициди .
11
1
 
8
 
! ќтговори
јнонимен преди 4 месеца
“р€бва мноооого да са бдителни. » не единствено, за да паз€т евреите. ѕомним добре, че ћакрон и други световни политици се оказаха с шпионски софтуер в телефоните си, точно израелско действие. ¬ нашите медии Ќ≈ запознават населението с нико€ държава по същество, за нищо. —амо когато стане гол€ма тр€геди€, € констатират. Ќе са образовани и политиците ни, но се изказват. Ћипсата на специализирано образование на политиците ни сега е изключително опасно,
10
7
 
14
 
! ќтговори
јнонимен преди 4 месеца
“иквооо, тиквооо, ти си убиецът на Ѕългари€! “р€бва да бъдеш разпънат на легло с пирони!
9
3
 
7
 
! ќтговори
ѕро—о“о преди 4 месеца
их какви силни думи от титана на мисълта и словото!...Ќаправо мъ побиха тръпки,като прочетох премъдростите му !...ƒобре че е “ой да има кой да ни "отвар€ очите" !...ѕќ ¬—»„ » въпроси..