Взеха на подбив Радостин: Отлитам 20-30 метра и обръщам бидона с гел

Искрен Митев пише "продължението на кошмарния sms от вчера"
24 ное 2023 14:46, Нели Христова
67
Взеха на подбив Радостин: Отлитам 20-30 метра и обръщам бидона с гел
Снимка: БГНЕС

Искрен Митев се пошегува с независимия депутат Радостин Василев, който заяви, че ще сезира прокуратурата, защото е бил заплашен с СМС от Лена Бориславова. Още вчера той показа съобщението от трибуната на Народното събрание.

"Продължението на кошмарния sms от вчера изтече в публичното пространство", пише Митев и продължава:

"Предал съм над три партии. Една вечер sms 😱, а после звъни вратата. Звънеца чука. Отварям - майка с дете 🥷. И без да каже нищо с карате - в бъбреците. Докато се усетя, ми би два шамара с крак и един в гръбначния кош. От ударната вълна отлитам 20-30 метра и обръщам бидона с гел. Ако никой не вземе спешни мерки ще се самоубеся или ще изчезна безкрайно."

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


67
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Какви са тези rлynocтu? Почти нищо не разбрах. Кой го е писал това? Пълно е с правописни грешки.
57
1
 
5
 
! Отговори
Ха ха преди 4 месеца
По скоро с този пост - митев се е взел на подбивТова е сигурно - не видях в него, нито едно свьрзано изречение
56
3
 
3
 
! Отговори
Мдаа преди 4 месеца
Пекинската патица изглежда умно - и начетено в сравнение с този идол на промяната и несвьрзаните му брътвежи
55
2
 
4
 
! Отговори
анонимен преди 4 месеца
Ужас! Този дали сам е разбрал какво е написал в този пост?! Явно е искал да се пошегува, но не му се получи и самият той е станал за смях с орфографията си.
54
2
 
5
 
! Отговори
Смятам преди 4 месеца
Няма да е лошо - да се изисква поне средно образование или някаква начална подготовка - в изграждане на изречения, правопис, по бьлгарски език - за депутат
53
1
 
2
 
! Отговори
Ужас преди 4 месеца
*** дори звучи - смислено и забавно, пред тия несвьрзани глупости на митевЯвно в - пп всичко е по специален конкурс - а колко неграмотно е написано - и този е депутатНе е истина направо
52
1
 
4
 
! Отговори
Трагедия преди 4 месеца
Хумора на митев в плоськ като него явно - безвкусица от глупости която някак трябва да звучи забавно
51
0
 
5
 
! Отговори
Нелченце-Дъното :) преди 4 месеца
Това е ново постижение в световната джурнаГлистка! Нелченценценцето кърти мивки и разбива тухлени стени с глава! Да напишеш "статия",възхвалявайки неграмотните и несвързани излияния на психичноболната и половонеопределена дрррусалка Искрена Митева си е направо висш пилотаж,в сравнение с ежедневната яростна антируска пропаганда на Нелченцето :) :) :) Следващата статия ще е над кои планини е летял про100 Киро без кислород над 8000 м или колко пъти се претъркулва Настимир до столовата...
50
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
След хората на Боко си мислех, че няма как да паднем по-долу, но ПП ме опровергаха.
49
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Митев, прочети някоя книжка или си наеми консултант! Няма как от твоята позиция в обществото да се държиш, като на махленска среща. Имай на предвид, че са те избрали 20% от гласовете на София и не си представителна извадка. БСП бяха на път да спечелят София за пръв път от 30 години , а това е знак, че не си най-доброто.
48
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Козяк, подбирайте си кадрите ! Кастингите на ГЕРБ са направо върховни пред това, което налагате в родното управление. Как пък едит читав не се намери , такава подигравка и Царя не е правил. Корни ако барне Денков на ММА среща ще го размаже- буквално и преносно.
47
0
 
9
 
! Отговори
ъ преди 4 месеца
Искренчо Митев освен че е ***, е и доста рахитичен. Ако имаше достатъчно акъл, сигурно щеше да си наляга парцалите. Но понеже няма акъл, скоро ще изяде боя. Не че Гела е върхът, но на тази кльощава шматка му трябват два шамара и ще забрави да ръси нонстоп глупости.
46
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Да беше оригинално смешното на Искенчо , а то от статия за ромско семейство нападнато от екип на НСБОП 2013 ГОДИНА! Търсете в Гугъл "ЗВЪНИ ВРАТАТА, ЗВЪНЕЦЪТ ***, ОТВАРЯМ-НИНДЖА" ще го видите . Крадат всичко ПП-тата от лафове до законови проекти и си ги представят за свои.
45
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До Анонимен43. И сега прочети за великото ленче. Работила е в 4 фирми по 6 месеца. Отиде на парапета и се издигна. Ама Радостин Василев като каза на оня захлупения рогоносец тя се сърди.
44
2
 
13
 
! Отговори
До 44: преди 4 месеца
Това са извадки от интервюто на едно ромско семейство, което по грешка беше атакувано от баретите. Имаше го едно време в "Господари на ефира" преди десетина години.
43
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Освен това какво означава "звъни вратата" "звънеца ***" ???? и "самоубеся" и "изчезна безкрайно" ????
42
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Проверих какво пише за тоя Искрен Митев в Уикипедия. Не останах изненадан - пише къде бил учил икономика, но не споменават за нито едно място където е работил. Първата му работа в биографията е като депутат. Много сте наивни ако мислите, че такива хaйлaзи и нeкaдърници ще направят нещо за вас и за народа.
41
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Какво работят?
40
10
 
24
 
! Отговори
Сарказъм Радомирски преди 5 месеца
Явно, Посолството с конкурс ги са ги събирали в ПП. Като бичени дъски си пасват един с друг.
39
2
 
22
 
! Отговори
Х преди 5 месеца
Пълни прокаженици всички