Свада между Лорер и Хазарта: Единият похвали Пеевски, другият му се скара

Извинението на Даниел Лорер не закъсня
29 ное 2023 18:36, Нели Христова
100
Свада между Лорер и Хазарта: Единият похвали Пеевски, другият му се скара
Снимка: БГНЕС

"Извинявам се на всички наши поддръжници приятели, които са се стреснали от заглавията по отношение на г-н Пеевски тази сутрин. Заглавието не отговаря на казаното от мен", това написа депутатът от ПП Даниел Лорер във Facebook профила си.

Думите на Лорер идват, след като колегата му от ПП Ицо Хазарта му се "скара" публично.

В сутрешния блок на bTV Даниел Лорер заяви, че в последните месеци колегата му от ДПС Делян Пеевски се е променил за добро и вече е станал говорител на европейските ценности. Той дори не отхвърли възможността председателят на парламентарната група на ДПС да стане премиер, каквато заявка направи преди дни.

Ицо Хазарта бе категоричен, че "след днешното си изказване най-малкото, което дължи моят колега Даниел Лорер на българските граждани, е извинение. Не обяснение, а извинение".

Даниел Лорер уточни, че принципната му позиция е, че Делян Пеевски не може да бъде министър-председател на страната, защото е обект на международни санкции.

"Когато на Хамас нападна Израел, извършвайки зверски издевателства над мирно население, и когато Путин нападна Украйна- ДПС застанаха на страната на жертвите. Аз не мога да не отчета това", обясни депутатът от ПП.

Той обаче допълни, че непрекъснатите изяви на Делян Пеевски са "провокативни, непремерени и несъстоятелни".

"Такова деструктивно поведение не може да бъде нито подкрепено, нито поощрявано", завърши той.

В сряда Пеевски публикува открито писмо до Денков, в което го обвини, че не се справя с управлението, както и че е "онлайн премиер за собствен пиар". Повод за писмото е реакцията на държавата след обилния снеговалеж през почивните дни, при който един човек загуби живота си, населени места останаха без ток и отопление, а три влака за Варна закъсаха на релсите. По-рано, отново във връзка със снега, Пеевски се обърна към Денков, за да му обясни, че "онлайн сняг не се чисти". Премиерът пък го покани да хване лопатата сам.

"Николай Денков не си върши работата като премиер, критикувам го, за да започне да работи - седи в уютното си кабинетче, нещо разпорежда онлайн - това е несериозно. Ако той не може да се справи, аз да отида за 1 месец да му свърша работата и ако рейтингите са по-високи - ще остана", критикува днес Пеевски.

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов също коментира спора между Денков и Пеевски. "Нека оставим тези две момчета да спорят помежду си", лаконичен бе той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


100
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
1
 
1
 
! Отговори
Кире преди 4 месеца
Какъвто и да е Ицо хазарта е най-херасвания в тази партия и то далеч пред паляч.вци като Лорер, Петков, Терзиев и Василев. Всъщност без него те са едни анонимни палячовци и Лорер затова побърза да се извини. Както знаем от историята еврейето са готова ла.но да изядат само да се докопат до пара.
43
2
 
4
 
! Отговори
Бай Ставри преди 4 месеца
Интересно по какво е специалист г-н Хазарта, че е депутат! Човек с подарено от учителите средно образование, наркозависим, алкохолик!
42
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До "РОМИТЕ КОМАНДВАТ ДЪРЖАВАТА НИ > ДАЖЕ НЕ И ЕВРЕИТЕ" , грешиш, ромите са само използвани слуги, включително и от евреите.
41
1
 
3
 
! Отговори
Радостин Василев преди 4 месеца
Хазарта е гнусен тип! Само когато чух как говори за Буч, който му е бил приятел до вчера, няма нужда да го питам нищо повече!
40
0
 
5
 
! Отговори
тъпомер преди 4 месеца
Чета тоя спечелил оня спечелил,а вие какво спечелихте на финала?Шиши да ви се кара всяка сутрин,и да се събуваме и удряме челото в земята,вай сакън да не ядосаме шиши паша.
39
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Държавата има нужда от решителен, богат и независим човек като Пеевски. Малко е грозен, но то не може всички хубави работи на едно място.
38
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Държавата има нужда от решителен човек като Пеевски.
37
5
 
1
 
! Отговори
До 55 преди 4 месеца
Че си тиква ,вече разбрахме . Ама поне не пиши глупотевините публично , че си жалък . Борисов го крепяха толкова години неговите съмишленици и още го крепят . Затова ГЕРБ спечели и последните парламентарни избори , въпреки напъните и лъжите на някои мижави партийни активисти .
36
0
 
12
 
! Отговори
тъпомер преди 4 месеца
Лорер Хазарт и т.н.Идват тежки времена г- да умници и разбирачи,трагедията за нас БЪЛГАРИТЕ тепърва предстои.Левски Ботев и всички наши герой ги омаловажи един наглец и атентатор,не е шиши а един сокол,гладен и алчен .
35
0
 
13
 
! Отговори
Ром"с преди 4 месеца
Като слушаме нашите образовани ,и честни ,и правилни депутати ,то имам чуството че съм в селска кръчма от миналият век.Тез за нищо не стават в НС
34
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Лорер каза истината това е виц като евреин-миньор.
33
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Лорер каза истината. Като цяло те изпраха Борисов, а и Пеевски. Това е срамно предвид уж ценностите на партията, но предполагам целта оправдата средствата.
32
2
 
15
 
! Отговори
посочете ми! преди 4 месеца
кой от правителството на денков е българин, освен него?...няма такъв! всички са продажници на други страни, а кокорчо даже и не може да гласува като българин! тагаренко подари всичко българско на фашистите...цар Калоян щеше да ви сложи камък на шията и в янтра!
31
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
"Благодарим ти, партио любима, че в тази динамична ера, отново ти ни върна към фенеразасили ни към каменната ера!"Благодаря за вниманието!
30
0
 
3
 
! Отговори
до 37 преди 4 месеца
от тези милиони 22 млн. са руснаци, а такива като лорер ги плюят и ги обявават за врагове!
29
0
 
10
 
! Отговори
анонимен преди 4 месеца
Голяма забава! Като почнеш кой от тях се вписва в понятието политик, то всичко си идва на място. Хазарта се напъва да се прави на умен, Пеевски на много важен, а Лорер, чисто по еврейски, иска да угоди на всички. С такива хора няма да прокопсаме!
28
0
 
20
 
! Отговори
Психолог преди 4 месеца
БЕЗ ТОК, НО С ЕЛЕКТРОННИ РЕЦЕПТИ? ХА ХА ХА! АМА ХИЧ НЕ Е СМЕШНО!
27
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Тези сценки могат да ги играят някъде другаде. Лорер знае, че не е харесвам така или иначе и го играе лошия, а ицето му се кара. Ау, колко са принципни. И двамата знаят, а и ние знаем, че Пеевски не е решил не ги е рязтурил. Просто гласовете не им стигат и разчитат на него. Включително принципния ицето хазарта.
26
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Всички гонят корпорациите занимаващи се с ГМО, те са 3-4 компании в цял свят, които се занимават с тези отрови и съсипват земята, водата, храната, семената, поляците също ги изгониха, отвсякъде ги гонят! Изгонете ги и вие!
25
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
То Ицо Хазарта си го знаем. Ама какъв е тоя Данаил Лорер? Защо ни е политик, който да каже след 2 минути "ми аз си тръгвам" и да отпраши към Тел Авив? И юдеизмът се наследява по майчина линия. Даже и евреин не е. Майка му се е казвала Хени Жозеф Челибонова-Лорер - колко да е еврейка с тая фамилия Челибинова? Щото в Казанлък евреи с лопата да ги ринеш, нали? Казваш се Данаил Челибинов, бе!