Петков пришпори ГЕРБ: Да побързат със споразумението

Първо отговор за регулатори, служби и ВСС, после министри, каза той
Обновена: 27 фев 2024 19:14 | 27 фев 2024 18:57, Александър Попов
44
Петков пришпори ГЕРБ: Да побързат със споразумението
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Разбрах, че ще отнеме 10 дена, за да се представи версията на документа за коалиционно споразумение на ГЕРБ-СДС. Призовавам ГЕРБ да работят по-бързо и старателно, така че да седнем да говорим заедно още този уикенд, а не да чакаме конференция на ЕНП или каквото и да е, заяви Кирил Петков, съпредседател на ПП-ДБ.

Искам да видя какво значи коалиционно споразумение точно. Не мога да приемам или отхвърлям нещо, което не сме прочели, добави Петков. Съгласен съм, че хората не отиват на избори да гласуват за регулатори. Но ако хората ходеха да гласуват за регулатори, нямаше да им се вдига цената на тока, щяха да имат добър КЕВР и т.н., уточни Петков.

Ние на 6 март ще си спазим обещанието и академик Денков ще даде своята оставка, подчерта още Петков.

Тази държава ако се управляваше само от министри, щяхме да сме процъфтели, тази държава се управлява от служби нереформирани, от ВСС, който гласува еднакво. Да не си играем на театър, а да решим реалните задачи, посочи той. Ние няма да отклоняваме темата, нямаме ли ясен отговор за регулатори, служби и ВСС, разговорът за министри е второстепенен, подчерта Петков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още по темата: Кирил Петков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
1
 
10
 
! Отговори
-- преди 1 месец
Тоя да се лекува.
36
1
 
7
 
! Отговори
Алекс преди 1 месец
Про100то пришпорва? Това трябва да е някакъв виц.Шиши го държи за ушите и от време на време го подритва,за да го вкара в пътя.
35
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Киро на снимката е точно като изтърван от лудницата човек
34
1
 
15
 
! Отговори
Ротер преди 1 месец
Като осерат,съсипят,разпродадат,раздадат,обвержат с дългосрочни договори за бъдещо заличаване на България, Кирчо и Кокорчо ще отидат там откъдето дойдоха -Щатите и Канада,където ще си харчат на спокойствие паричките им платени от Чичо Сам за добрата работа
33
1
 
19
 
! Отговори
Катя преди 1 месец
Тоя изглежда още по - нелепо като почне да се перчи и да дава ултиматоми.Карикатура и не само той..Кой ви взима на сериозно белее,кой освен вие и такива като вас
32
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
точно заради една кифла с такива зеници и красив поглед,виках СОТ в кафенето.
31
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Киро е един тарикат и шмекер. Не чува въпросите на журналятта, пусна си опорките, за които не го питат. Това е един опасен измамник, политически измамник. Лъжже и уж загрижен за цената на тока. Тоя е по-гаден от Боко и Пеевски. Разбойническата банда и мутренската банда едва се понасят и всеки иска да унищожи другия в бандата. Скараха се за плячката на регулаторите. Избрали сме Мафия да ни управлява. Точно като мафиоти говорят и правят съвсем друго.
30
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Кога ще се научите , че такова нещо като споразумение не съществува! Нарича се му-му-рандум
29
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
"Да не си играем на театър"- Киро,вече повече от ТРИ години те търпим да си играеш твоя "театър",какво си се разбързал сега за някакви си 10 дни!? Не се ли усещаш,че е крайно време да спреш с командоренето и налагането по най-грозния твой начин!? Стига вече с вашите задкулисни игрички и нагли лъжи ! Не се търпите вече ! Кога ще се усетите,че наглостта ви няма край !?
28
1
 
11
 
! Отговори
Кражба на Животи преди 1 месец
Кой ми открадна живота? Ти ли бе политика ?Ти ли бе *** Дето се викаимах надежда,че с мойта заплатаще нахраня децата,а всичко се свежда,до парно,вода и ток...Дори разгневил би се Богна тая гавра долнав тая държавица болна.Оф...живях като птичка волна-с пет кинта в джоба ходех честит.Днес с хиляда съм като пребит.
27
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Кикенце , иде времето за велосипедите .
26
1
 
19
 
! Отговори
Бг преди 1 месец
Абе М-у-х-л-ь-о Киро - пришпорил, туй да не ти е Лена да я шпориш на парапета и у Гърция, туй е Организирана Престъпна Групировка Герб на банкянския крими авторитет Тулупа.Кат та хвани Чекмеджан и почне да те млати ше трябва цялата ти кохорта от мошеници да те измъкне от лапите на Тулупа
25
2
 
21
 
! Отговори
Ти да видиш преди 1 месец
Просто Кики преди бързаше да арестува Баце, сега бърза да си надене примката на Г-н Борисов. Споко Кире, първо ще те направят за резил, после ще излижеш торбата със сол и накрая ще изядеш стоте тояги. Хо хо.
24
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Кица , къф зор те гони бе , да нямаш някаква поставена задача със срокове и тем подобни , че си герой в пиесата " Луд умора нема , само бръщолеви несвързано " е общоизвестен факт .
23
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ако мине през оралниьо, ча да нахлуеуй преьзаналнио. тва зяе овой мушморок.
22
2
 
16
 
! Отговори
ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ преди 1 месец
Киро без ала бала без машините си загубен опомни се шарлатани алчни Борисов ви даде да управлявате опомни се при избори сте Вън Вън Вън от парламента
21
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Кирчо е член на сектата "Череп и кости"! В тази секта членува и Байдън! Ако ПП и ДБ(ДС) вземат властта, то със сигурност ще се въведе военно положение в БГ със всички произтичащи от това екстри: принудителна мобилизация и пращане на фронта, въвеждане на купонна система, национализация (конфискация) на всичкото движимо и недвижимо имущество на гражданите и блокиране на банковите ви сметки! Всичко за фронта, всичко за победата! Искате ли това?
20
2
 
21
 
! Отговори
<> преди 1 месец
Няма споразумение откачалка.Отиваме на избори стига сте се гаврили с народа .
19
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
На Кирча що са му разширени зениците , да не е ял пак от пиците ? Веднъж поне не можах да му схвана брътвежите на тоя индивид .
18
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ИМА ЛИ СИ ХАРВАРДСКИЯ КРАДЕЦ ЗЛАТНИ ШПОРИ С ДИАМАНТЕНА ИНКРУСТАЦИЯ, ЧЕ ДА ПРЕШПОРВА БУДА???!!!...