Hyatt Regency Sofia е най-добрият нов европейски MICE хотел

Открива голямата бална зала с бляскаво новогодишно парти в кабаре стил
Спонсорирано съдържание | 1 дек 2021 09:30, Александър Попов
Hyatt Regency Sofia е най-добрият нов европейски MICE хотел

Hyatt Regency Sofia получи поредно международно  признание в туристическия бизнес - наградата за най-добър нов европейски MICE хотел на Световните MICE Награди.

Зад абревиатурата MICE (Meetings, Incentives, Conferences и Events/Exhibitions) стоят конференции, конгреси, изложения, фестивали и корпоративни събития, а отличието се присъжда на най-добрите в сферата хотели, конгресни и експо центрове, авиолинии и други. Конкурсът, създаден от организаторите на World Travel Awards™, се провежда за втора поредна година и има за цел да насърчи растежа, иновациите и най-добрите практики в конгресния туризъм в световен мащаб.

Oще с откриването  си Hyatt Regency Sofia даде силна заявка  да допринесе за развитието  на събитийната сфера у нас  с десетте си многофункционални  зали - комбинация между модерен  дизайн, съвременни технологии, простор  и лукс.

Хотелът предлага на своите гости една от най-големите бални зали в София - „Васил Левски“, която може да бъде разделена на три отделни части и предлага високотехнологично оборудване за мероприятия от всякакъв мащаб. Там вече са проведени десетки иновативни физически и хибридни събития от всички сфери на живота в града.

Първото й голямо и тържествено откриване, обаче, тепърва предстои - Hyatt Regency Sofia обявиха, че ще можем да й се насладим в пълния й блясък в новогодишната нощ!

На 31 декември залата ще бъде готова за посрещането на новата 2022-а с атмосфера, парти и шоу в духа на истинско кабаре.

На сцената ще се качат професионални танцьори и актьори, а музиката на живо ще е поверена на Desy & The Shiny Stockings, които ще зарадват гостите с неочаквани интерпретации на джаз и суинг класики.

Разбира се, ще има много филмов блясък и пера, шампанско и кулинарни изкушения от Шеф Сами Флавио, както и DJ парти с много танци в първите часове на Новата година.


Спонсорирани публикации