Фондацията с голям концерт на плажа

Валди Тотев се включва в шоуто в Лозенец
30 юли 2015 14:00, Александър Попов
0
Фондацията с голям концерт на плажа
Снимка: Фондацията

Фондацията готви своя първи голям концерт на плаж. Иван Лечев, Кирил Маричков, Дони, Славчо Николов и Венко Поромански ще забият на плажа Hacienda Beach в Лозенец на 31 юли. Началото е предвидено за 21:30 часа.

Днес край морето ще пристигне специалната техника и озвучаване, които ще бъдат разположени буквално на метри от морето.

Изненадата на вечерта ще е участието на Валди Тотев от "Щурците", който е приел поканата да пее заедно със своите колеги. Публиката ще има възможност да се наслади на класики като "Спасение", "Клетва", "След 10 години", "Малкият принц" и др.

"Очаквам концертът на Фондацията да бъде изключително изживяване и да чуем най-големите хитове на Щурците, ФСБ, БТР, Дони и Момчил на фона на уникалния малък залив. Ние  знаем как да реализираме истински музикален спектакъл. Предишните ни проекти - концертите на Лили Иванова в Лозенец и в Операта, както и музикалния фестивал Summer in Pixels, са доказателство за това", доволен е организаторът на събитието Димитър Тодоранов.

Входът за концерта е 20 лв., а за всички местни жители на Лозенец - безплатен. Те ще трябва да удостоверят това с лична карта. За жителите на Царево пък пропускът е на половин цена.
 


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари