Важни подробности за концерта на Manowar в "Арена Армеец"

Прощалният концерт ще се проведе на 16 юни
12 юни 2019 11:04,
26
Важни подробности за концерта на Manowar в "Арена Армеец"

Концертът на Manowar в зала "Арена Армеец" е след броени дни, на 16 юни, и феновете на бандата със сигурност вече преговарят любимите си парчета, които очакват да чуят по време на грандиозното шоу с впечатляващи пиро ефекти. На гърба на сцената ще има огромен LED екран, а бандата пристига със собствено озвучаване и осветление и екип от 60 души.

Още по темата

Турнето The Final Battle World Tour 2019 върви с пълна сила, но преди две седмици Joey DeMaio успя да отскочи до България и за пореден път засвидетелства пред водещи български медии топлото си отношение към нашата страна и многобройните фенове на бандата. 

Както бе обявено, Golden Circle билетите се разпродадоха три месеца преди концерта, а вече са изчерпани и билетите на терен. Ревностните последователи на бандата все още могат да си закупят билети за седящи места.

За онези, които ще се отправят към зала Арена Армеец в неделя, 16 юни, с автомобили, освен парко-местата, с които разполага самата зала, организаторите са осигурили възможност да се паркира и на самия булевард бул. "Асен Йорданов" по време на концерта.

Основните входове за публика са B0 за терен и фен зона и B1 – съответно за седящи зони A, B и C.

В залата няма да се допуска внасянето на храни и напитки, както и застрашаващи здравето опасни предмети. Забранено е също така внасянето на фотоапарати със сменяем обектив, професионални видео камери и други професионални записващи устройства.

Всички лица под 18 години, трябва да имат закупен билет и да бъдат съпроводени от придружител с попълнена декларация.

 Деца до 7 годишна възраст ще влизат на концерта напълно безплатно,- с придружител, попълнена декларация и без право на седящо място.

За перфектното обезпечаване на шоуто на 16 юни е ангажиран екип от над 400 човека.

Началото на концерта на MANOWAR е в 20 часа, а за най-нетърпеливите фенове вратите на залата ще бъдат отворени в 18.30 часа.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
3
 
! Отговори
Ти да видиш.. преди 4 години
Шестнадесети Юни мина отдавна.
18
0
 
2
 
! Отговори
Съвет преди 4 години
До Анонимен77 Ами не ти е било там мястото. За това си си тръгнал. Не се ходи на концерт на групи които не познаваш.
17
0
 
7
 
! Отговори
Мъдреца преди 4 години
До всички *** като : Гейоргиев , православен руски ИД иот , не коментирайте нещо от което сте *** да разберете , видял плаката и коментира ?! Никога не сте ги слушали защото , а) по Лайнер и *** тв неги дават б)и нее като фолк албум щом видиш огъзена силиконка на корицата вътре нее софт ПОРНО а има нещо по сложно вътре , нарича се музика ! Трето всеки може да храчи , но не всеки да пее 40 години на сцена и да има не стихваща известност !!! На който не му харесва ....
16
0
 
3
 
! Отговори
Иванов преди 4 години
До GeorОт теб по смешни няма как да са.
15
21
 
4
 
! Отговори
Georgiev преди 4 години
Най-смешната група съществувала някога!
14
0
 
0
 
! Отговори
Вотан преди 4 години
До ПравославенГ-н Православен,може и да сте прав. Но аз се чудя, доколко трябва да си извратен, за да погубиш и подложиш на религиозен геноцид, цял един (официално два, но да не пресилваме нещата) континент - Америка и местоното ѝ население. Също и колко трябва да си ***, за да спираш науката и прогреса, например справка с Галилео. Отвори гугъл и прочети поне от там малко информация за твоята религия.
13
9
 
9
 
! Отговори
Anon преди 4 години
Слушам ги от 35 години... свирят проста, недодялана популистка музика с умопомрачително *** текстове предназначена за всички тийнейджърски селяни по света но...... ги обичам точно защото са това което са. Надявам се още 20 години да ни радват с простотиите си.
12
0
 
16
 
! Отговори
\../ DEAD \../ преди 4 години
Само метъл! Само метъла може да спаси света от злите, алчни, лицемерни, грешни хора! Само метъла може да спаси света от материализацията! Метъла не е зъл, просто показва отражението на света! Като слушаме метъл трябва да се замислеме!
11
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен10Когато АЗ смятам нещо за велико, въобще не ми пука дали ще го разбереш ТИ или останалия Свят.Твоята порода щом е такава. бутай се в стадото и смятай за "велики" само неща които стадото харесва.
10
21
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Още ли ги циклят тея? В днешно време металистите са като сектанти които приказват само помежду си някакви неща които те смятат за "велики"
9
3
 
2
 
! Отговори
* преди 4 години
До Металиста :Сатанистите срещу религиозните да бягат не могат да ги стигнат по убийства на деца и жертвоприношения в името на невидимия.Както и войни в името на невидимия. Ако трябва да избирам, ще избера по-малкото зло.
8
1
 
23
 
! Отговори
металиста преди 4 години
До ПравославенМи такива сме.Сатанисти.палим църкви и ядем деца.
7
6
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Миналата година нали гледа сабатон в Пловдив?Аз личнол си тръгнах на половината концерт.
6
37
 
2
 
! Отговори
Православен преди 4 години
Не знам колко трябва да е извpaтен и увpeден псиxически и морално един човек за да слуша и да отиде на концерт на група, на чиито плакат палач размахва часи от човешки тела.Боже, помогни им, защото те не знаят какво вършат.
5
0
 
28
 
! Отговори
супер преди 4 години
Супер, очаквам ги от доста време.
4
39
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Като свършат парите пак ще дойдат да реват колко обичат Бг.Жалки бицепси.
3
8
 
14
 
! Отговори
Захитрял преди 4 години
Басирам се, че ще е от онези прощални концерти, които рецидивират във времето и годините ;)
2
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АйдеКой са тези всички и как са ни писнали? Вие май просто държите да си оставите глупавите коментари без никаква връзка или разбиране за какво става дума.
1
38
 
5
 
! Отговори
Айде преди 4 години
по живо и здраво ,писнахте на всички .