Осуетиха атентат в Москва, заподозреният е ликвидиран

Мъжът готвел атака на оживено място в руската столица
27 юли 2020 14:52, Елка Василева
39
Осуетиха атентат в Москва, заподозреният е ликвидиран
Снимка: архив, БГНЕС

Руската Федерална служба за сигурност заяви днес, че е осуетена терористична атака в Москва и е ликвидиран заподозрян за планирането й, предаде Ройтерс, като се позова на руски информационни агенции.

Според съобщението заподозреният, който планирал да извърши атаката на оживено място в руската столица, е открил огън по сътрудници на правоохранителните органи, когато се опитали да го арестуват в околностите на Москва, и е бил застрелян от тях.

Заподозреният терорист е от Централна Азия.

Край Москва също така е бил задържан братът на убития. Точно той започнал да подозира, че неговият роднина общува с терористи от Сирия и съобщил в полицията.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
3
 
2
 
! Отговори
ай стига бе преди 3 години
удобно Кремъл нарича опълченците дето се борят срещу терориста и окупатора Путин- "терористи".
30
5
 
3
 
! Отговори
Българин до шебека преди 3 години
Абезяно космата, само човекоподобен приемат като тебе може да се кланя на най изостаналата и мракобесна държава. От русия с изключение на войната с Турция за която си плащаме с 40,3 т. злато не сме видели никога нищо хубаво. Нападнала ни е на няколко пъти, била е против Съединението, благодарение на тях съществува недоразумението Македония... Такива *** като тебе трябва да се бесят на първото дърво.
29
5
 
3
 
! Отговори
Ватенка до бонобото преди 3 години
Те, ***, американците бягаха у Виетнам, ама *** у Афганистан си изпотрошиха краката от бягане-такъв мазен го ядоха.
28
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнтонТони, умничето на мама, откъде ти идват тези неща в болната главица? Не знаеш ли, че КГБ не съществува от 1991 година?
27
5
 
12
 
! Отговори
До Българин 31 преди 3 години
Ефенди, зле си с историята! СССР бе увлечен в една междукланова боба в Афганистан, умело каталилизирана от САЩ. Уж всеки момент щели да влязат там. Падна голяма и безсмислена война. Руснаците изразходваха огромни пари за нея и когато разбраха, че прябва това да приключи, се оттеглиха с достойнство, без една пушка да гръмне срещу тях. Командващият генерал Громов напусна страната на купола на последния танк. Афганците уважават и до днес руснаците като достойни бойци! Поддържат военните им гробове!
26
15
 
9
 
! Отговори
Българин преди 3 години
До последноТочно това се случи със съветската армия в Афганистан!Изядоха шамарите и се прибраха обратно!Същото се случи и с Китай, когато нападна Виетнам!
25
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Боже какъв ужас.Тия там са като турците.И на нас ни върви яко.Нахендрихме се на двете най-агресивни държави в света.
24
7
 
10
 
! Отговори
Последно преди 3 години
До БългаринЗа финал ,че отивам на протест,-сега с две думи това е агресия за втората световна казвам,а иначе казано- ти ми влез в къщата двора или въобще в имота без покана , е ,че как няма да гледам да ти отрежа главата аз-пък накрая който оцелей!
23
13
 
15
 
! Отговори
Българин преди 3 години
До пак азДоказваш моето твърдение, че в Рассия човешкият живот не струва и една копейка!Я посочи жертвите на национал-социалистическа Германия от 1939 до капитулацията и, и ги сравни с официалния брой загинали съветски войници! Цифрите говорят сами!
22
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тва да не са френските джендери.В Русия е така нема Флойдовци нема глупости.
21
7
 
19
 
! Отговори
Пак аз преди 3 години
До БългаринНе май не бях разбран просто по тия времена от историята ситуацията е била друга .Как при подписан договор за ненападение-по най подлия начин оня с мустачките нахлува ,след като цяла Европа е била краката му.Ето затова вече няма да има нахлуване в Матушка Рус ами просто някой само да си го помисли и главата му ще бъде отрязана.27 000 000 РУСКИ загинали са прекалено много за историята.
20
16
 
12
 
! Отговори
Антон преди 3 години
Поредния противник на Кремъл е ликвидиран. Не просто убит а ликвидиран. Това на езика на КГБ значи не само физическото убийство но и тоталното очерняне и опозоряване на личността на човека. Той беше фашист, крадец, терорист и т.н., заслужаваше си го.
19
12
 
13
 
! Отговори
Българин преди 3 години
До ЖуковАбе петолъчника, я ми посочи причината Наполеон да нападне Русия. Хитлер успява да изпревари дядя Сталин с две седмици!Кажи нещо за 200 годишното татарско робство!А за Кримската война?
18
10
 
8
 
! Отговори
Българин преди 3 години
До анонимен 20Хахаха В тубата има видео как ОМОН се разправя с протест на руски пенсионери!Много поучително видео!
17
9
 
9
 
! Отговори
Българин преди 3 години
До анонимен 19А от гледане на съветски и руски филми се поумнява, вече забелязах :)
16
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До БългаринВидяхме ги фактите , как краварите се отнасят със собственото си население при последните протести !
15
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Българин От постоянно гледане на холивудски филми се затъпява сериозно ! Намали гледането !
14
7
 
22
 
! Отговори
Жуков преди 3 години
До БългаринАми тогава да бяха полегнали и на Хитлер -не да бият пътя от Москва до Райхстага, всеки знае и историята учи че който напада Русия е обречен вж.Наполеон,султана,Адолф и ......
13
3
 
3
 
! Отговори
Гошо преди 3 години
До Анонимен 8Не само това ами е бил и журналист
12
23
 
13
 
! Отговори
Българин преди 3 години
До анонимен 14Просто изброявам факти, товарищ!В цял свят при ситуация със заложници службите правят всичко възможно да запазят живота им! В Рассия е обратното. Човешкия живот никога не е имал стойност!С "Курск" беше същото. Целият екипаж си отиде мърцина, защото руснаците отказаха помощ от съседните държави - били капиталистически! Врагове!Както винаги съм казвал :Социализма и алкохола не са простили на никого!