Части от София без вода в петък

Вижте кои са засегнатите квартали!
20 май 2015 16:25,
0
Части от София без вода в петък
Снимка: Софийска вода

На 22 май 2015 г. (петък), във връзка с механично почистване и дезинфекция на резервоар „Железница“ с. Железница, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 15:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на с. Железница.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес с. Железница на площада.

Във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Петър Горанов„, жк. „Люлин“ 6 ,се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 21:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на бл. 625, бл. 626, бл. 627, бл. 628, бл. 629, бл. 643, бл. 644, бл. 645.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Петър Горанов“ до бл. 628.

Във връзка с ремонт на уличен водопровод на ул. „Бурел“, кв. „Иван Вазов“ , се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 16:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на бул. „Витоша“, ул. „Емил Берински“, ул. „Бурел“, ул. „Д-р Стефан Сарафов“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Витоша“ ъгъла с ул. „Д-р Стефан Сарафов“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Екзарх Йосиф“, Център , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. „Екзарх Йосиф“ от ул. „Георг Вашингтон“ до ул. „Цар Самуил“, по ул. „Княз Борис I“ от ул. „Екзарх Йосиф“ до ул. „Пиротска“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес ул. „Екзарх Йосиф“ ъгъла с ул. „Княз Борис I“.

 

Във връзка със спиране на водата за отстраняване на вътрешна авария на ул. „Метохия“, кв. „Факултета“ , се налага спиране на водоподаването от 8:00 до 20:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Белослав“, ул. „Гайтанци“, ул. 315, ул. „Тумба“, ул. 322, ул. „Кърпикожух“, ул. 306, ул. 302, ул. „Метохия“, ул. 300.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Тумба“ №10.

Във връзка с подмяна на пожарен хидрант на ул. „Будапеща“, Център , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на по ул. „Будапеща“ от ул. „Цар Симеон“ до бул. „Сливница“, по ул. „Св. Св. Кирил и Методий“ от ул. „Будапеща“ до ул. „Георги Сава Раковски“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Будапеща“№39.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Крушетата“, с. Курило , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 14:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Космонавт“, ул. „Искърско дефиле“, ул. „Чавдар войвода“, ул. „Александър Стамболийски“ и ул. „Ливадски път“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Ливадски път“ ъгъла с ул. „Крушетата“.

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение в жк. „Хаджи Димитър“ , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Хайдушка песен“, ул. „Павлина Унуфриева“, ул. „Градинарска“,ул. „Владайска река“ и жп. линия.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Градинарска“ №5.

Във връзка с подмяна на пожарен хидрант на ул. „Христо Ковачев“, Център , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на по ул. „Христо Ковачев“ от ул. „Искър“ до ул. „Бели Искър“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Христо Ковачев“№16.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Братия“, кв. „Илиянци“ , се налага спиране на водоподаването от 13:30 до 18:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на по ул. „Братия“ от ул. „Комета“ до бул. „Рожен“, по ул. „Комета“ от ул. „Братия“ до ул. „Грозден“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Братия“ ъгъла с ул. „Хортензия“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Кремиковска“, кв. „Кремиковци“ , се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 16:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Кремиковска“ от №1 до №18.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Кремиковска“ №3.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Еделвайс“, с. Мрамор , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 14:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Еделвайс“, ул. „Теменужка“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Еделвайс“ ъгъла с ул. „Иван Вазов“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Фружин“, кв. „Васил Левски“ , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Витиня“, ул. „Рилска обител“, ул. „Стоян Попов“, бул. „Ботевградско шосе“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Фружин“ №1.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари