Шофьорката, помела трима в София, била без книжка

Жената е била задържана от полицията след инцидента
7 яну 2016 15:30,
48
Шофьорката, помела трима в София, била без книжка
Снимка: Булфото

Шофьорката, която блъсна трима пешеходци снощи в София, е била без книжка, обявиха от КАТ в столицата. Жената е задържана в Трето РПУ.

Както Dnes.bg писа кола помете трима души на тротоара в района между бул. "Константин Величков" и ул. "Цар Симеон" в София.

Още по темата

Жената зад волана изгубила контрол над автомобила след сблъсък с друга кола на пътя.

Причините за инцидента са мократа настилка и несъобразена скорост.

При инцидента са пострадали две жени, които са в болница в тежко състояние, и един мъж - с по-леки наранявания.

Най-тежко ранената е оперирана тази нощ в "Пирогов" и в момента се възстановява в травматологията на болницата, съобщи Нова телевизия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
4
 
6
 
! Отговори
муспи преди 8 години
Още арабските шофьори не са излезли на терена. Те си карат по закон без книжки, но най ги дразни този *** обичай да се разчертават причудливо улиците, че и да слагат мигалки по кръстовищата. Алах абкар - идваме!
27
2
 
5
 
! Отговори
квазар преди 8 години
Няма оправия мила моя Родино! Съд ли,мат'рял ли..няма оправия...
26
1
 
4
 
! Отговори
gost преди 8 години
Докога няма да има контрол вижте какво става хора карат без книжки а къде са родителите им кои знае в коя кръчма така е
25
3
 
2
 
! Отговори
123 преди 8 години
според мен, тая куха лейка изобщо не е карала, карал е някой друг, може да е бил под влияние на упойващи вещества или алкохол, и затова тя е поела вината... жените са по страхливи, и много рядко има такова чудо като каране без книжка
24
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Доказателство, че в България престъпниците и тарикатите ХИЧ ама ХИЧ не им пука за закона, за тях това е една смешка, както и родната полиция! Правят си каквото си поискат, карат без книжки или пили и газят наред! После бутат пачките под масата и повтарят! Държавата на мутрите и тарикатите... просто нормалните Българи се топят с всеки изминал ден!
23
1
 
6
 
! Отговори
честен преди 8 години
има да, ама са изкарани преди 20ина години . . . за последните 5 ... дали има 10% от новите шоферчета ... а от тези колко пък могат да карат . . . . трагедия пълна . .
22
18
 
1
 
! Отговори
ddfd преди 8 години
Вижте вчерашния бюлетин на КАТ - има и по-тежки катастрофи.kat.mvr.bg/Buletin/default.htmне знам защо толкова гласност се даде на тази
21
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Между другото като е без книжка застраховката не важи, така че застрахователите спокойно ще си я съдят до дупка да връща парите.....
20
2
 
29
 
! Отговори
Така ще бъде! преди 8 години
Така ще бъде,до като не се приеме закон,че който кара без книжка или пиян, освен глобата и затвора, се конфискува колата,независимо от собственика! Но това едва ли ще се приеме, защото много от политиците,олигарсите , съдиите и техните потомци ще пострадат!А в България има закони ,но няма кой да ги спазва и налага спазването им!
19
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Като гледам каква кола е карала, явно е от "безсмъртните".Жалко само, че се е набила в пешеходци, а не в камион на Титан например.
18
4
 
20
 
! Отговори
Калина до 21 преди 8 години
Ти си голям идеалист, след като смяташ, че могат да я докарат до условна.Готова съм да се обзаложим, че "нищо" ще е крайният резултат.Я да се хващат роднините на пострадалите и да се оправят с нея
17
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В съда, тази може да се защити с фактът, че в България без книжка шофират хиляди хора и ако няма катастрофа, те си остават ненаказани.
16
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нормалното е на никой и през да не му минава, че може да шофира без книжка или да прави някакви нарушения. Ненормалното в България е, че всички са убедени, че каквото и нарушение да направят, то ще остане ненаказано и в 99.999...% от случаите това наистина е така и като пряка последица от това нарушенията са хиляди пъти повече, катастрофите се увеличават и има загинали и ранени, както в случая.
15
3
 
27
 
! Отговори
Гецата преди 8 години
Олелей, олелей, тази си плаче за затвор.1. Без книжка2. Трима прегазени пешеходци3. Съдейки от това как се е размазала колата, тази е карала с не по-малко от 80-90км/ч4. Според другия шофьор, чиято кола е пострадала, жената е минала на червен сигналДотук горе-долу се събират едно 10-15 години затвор.
14
2
 
19
 
! Отговори
Истината преди 8 години
За разлика от вас, аз смятам, че вината не е толкова в тази без книжка, а в тези, които позволяват на хора без книжки да шофират, като частен случай на безбройно многото нарушения, които се правят всеки ден от всички шофьори, защото КАТ не работи и няма наказуемост за всяко нарушение, както е в нормалните държави. Докато няма наказания за всяко нарушение, всеки ден ще четем за подобни катастрофи и дежурно ще плюем по не когото трябва, както гледам се случва и сега.
13
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Кифлата в затвора! И така за всички престъпници! Чак тогава нещата ще се оправят! Затвор и солидни глоби, но това може да стане само ако имаме нормална съдебна система! Поне да ги биеха и изтезваха в полицията, а те не смеят даже и да им се развикат. Народа пропищя от престъпници, а съдии и прокурори станаха милионери! И после ЦЦ е виновен щото поиска да съдят престъпниците, затова му скроиха шапката! Съда пази престъпниците и себе си! Недосегаеми са! И сега тая кифла ще я осъдят условно
12
19
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Жените карат по-внимателно от мъжете - проверено в практикатаСамо понякога, когато са изнервени правят глупости
11
2
 
8
 
! Отговори
Гунчо преди 8 години
Със сигурност тя никога не е управлявала,Този до нея е карал а тя е поела вината защото не е пила!
10
5
 
7
 
! Отговори
ме преди 8 години
Според мен това, че тя не е имала книжка е по-скоро съвпадение (въпреки че не ми е ясно кой *** купува кола, на човек без книжка, това си е съучастие в убийство). Но дори самите полицаи посочват като причина за сблъсъка настилката и скоростта. Т.е. не става въпрос за отнемане на предимство и т.н., най-вероятно е имало заледен участък и колата е поднесла. А в поднасяща кола и с книжка и без, положението все е плачевно.Добре че хората се оправят, да ханат добре да ги одрусат и патката и спонсора
9
4
 
4
 
! Отговори
Леле ами сега преди 8 години
Ако само не си е носила книжката със себе си заглавието направо кърти!