Спешно оперират жената, пометена от лавина на Мальовица

32-годишната жена е с тежко счупване на едното бедро
Обновена: 4 мар 2017 19:18 | 4 мар 2017 18:19, Красимир Ангелов
6
Спешно оперират жената, пометена от лавина на Мальовица
Снимка: Пирогов

На спешна операция ще бъде подложена 32-годишната жена, която пострада най-тежко тази сутрин, когато лавина помете трима туристи край Мальовица.

Още по темата
Екип на Спешна помощ докара в "Пирогов" пострадалата жена. Тя е контактна и адекватна към момента на постъпването в университетската спешна болница, съобщиха от "Пирогов".

Лекари от различни специалности я преглеждат и й назначават подробни изследвания. В резултат дежурните констатират, че пострадалата има сериозна фрактура на едното бедро.

Налага се да бъде оперирана по спешност. От болницата отчитат, че младата жена ще остане за лечение, колкото изисква състоянието й.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
2
 
1
 
! Отговори
невидим преди 7 години
някой го интересуват допуснатите грешки в статията а не състоянието на жертвите това само де .ил може да го сътвори аман от такива *** извинявам се за израза по отношение на горките животни.
3
0
 
9
 
! Отговори
ХАХАХА преди 7 години
"тежко счупване" , а ми то в Пирогов от доста време няма леко ! Каквото и да си счупиш тия от 108 к-т придобиват сериозни физиономии и казват- много лошо счупване трябва операция . Защото една плака или пирон струват 1700лв. , които не се поемат от касата , а опериращия лекар взима 30% от тази сума после от фирмата за импланти .
2
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До РистуЕми малка грешка по време на прегледа е превърнало девойката в жена. Често се случва. Да се оправят и да са живи и здрави!
1
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ДА СТАНАТ ЧАСТНИ ЗЕМЕДЕЛСКИ ПРОИЗВОДИТВЛИ. ЩЕ СА СРЕД ПРИРОДАТА И ВИНАГИ ЩЕ ИМ Е НАПЕЧЕНО.....ЩЕ ПОЛУЧАВАТ СИЛНИ УСЕЩАНИЯ.