Вижте къде няма да има вода на 8 март в София

Ще се извършват ремонтни дейности
Обновена: 7 мар 2017 12:04 | 7 мар 2017 12:04, Василия Пейчева
1
Вижте къде няма да има вода на 8 март в София
Снимка: Софийска вода

На 8 март 2017 г. (сряда), във връзка с подмяна на уличен водопровод на ул. "Николай Коперник" жк. "Гео Милев", се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 20:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на: бл. 251 вх. В и вх. Г.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бл. 251. 

На 8 март 2017 г. (сряда), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. "Блазна" с. Лозен , се налага спиране на водоподаването от 11:00  до 17:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на: по ул. "Блазна" от ул. "Връх Острокап" до ул. "Половраг"; по ул. "Половраг" от ул. "Блазна" до ул. "Караджин"; ул. "Караджин" от №45 до №74.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Ибровица" ъгъла с ул. "Блазна". 

На 8 март 2017 г. (сряда), във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. "Хеброс" с. Владая , се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 14:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на: ул. "Хеброс".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Хеброс" №10. 

На 8 март 2017 г. (сряда), във връзка с изграждане на полимерна шахта на ул. "Любляна" кв. "Карпузица" , се налага спиране на водоподаването от 11:00  до 18:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на: по ул. "Любляна" от № 58 до бул. "Никола Петков".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Любляна" бл. 47. 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0700 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

"Софийска вода" АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ами сега как ще се подмият дамите за празника :)))