Части от София остават без вода на 24 август

Причината са строително-ремонтни дейности
Обновена: 23 авг 2017 09:18 | 23 авг 2017 09:18, Елка Василева
1
Части от София остават без вода на 24 август
Снимка: "Софийска вода"

На 24 август 2017 г. (четвъртък) във връзка с подмяна на водопровод на ул. „Христо Ботев", с. Горни Богров, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
ул. „3-ти Март", ул. „Шабаница", ул. „Воденицата", ул. „Ботунски път".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: с. Горни Богров, пред ОДЗ.

На 24 август 2017 г. (четвъртък) във връзка с изпълнение на строително-монтажни работи на ул. „Пиротска", Център, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
бул. „Инж.Иван Иванов" от ул. „Пиротска" до бул. „Тодор Александров".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес:  бул. „Инж.Иван Иванов", ъгъла с ул. „Пиротска".

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа, като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

"Софийска вода" АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.
 


1
Още по темата: Софийска вода
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари