Без топла вода до 20 август в столичните "Гео Милев" и "Яворов"

"Топлофикация София" ще извършва профилактика и римонти
7 авг 2019 18:40, Анисия Иванова
7
Без топла вода до 20 август в столичните "Гео Милев" и "Яворов"
Снимка: Булфото

"Топлофикация София” ЕАД напомня на своите клиенти, че поради извършване на профилактика и неотложни ремонтни дейности по топлопреносната мрежа в периода от 00:00 ч. на 8 август до 24:00 ч. на 20 август 2019 год. ще бъде спряно топлоподаването в кв. "Гео Милев“ и части от кв. "Яворов“. Това съобщиха от "Топлофикация София".

Топлоснабдяването на сградите в кв. "Цар Иван Асен II“, кв. "Яворов“ - блокове от 1 до 27, 77 и 78, както и кв. "Подуяне“ - Център и Редута ще се осъществява от ТЕЦ "София“.

Списък на сградите, които ще останат без топла вода в посочения период, е публикуван на сайта на "Топлофикация София“ ЕАД www.toplo.bg и във Фейсбук - www.facebook.com/www.toplo.bg.

Повече подробности потребителите могат да получат на информационния телефон в Кол центъра на компанията – 0 700 11 111.

"Топлофикация София" ЕАД поднася своите извинения на засегнатите клиенти за причиненото неудобство и разчита на тяхното разбиране.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
0
 
! Отговори
Звезди преди 4 години
Абе кой й плаща на Анисия Димитрова да публикува статии, а не може да пише грамотно на ниво 1ви клас, с тия "РИМОНТИ".Не съм от София, въпреки, че живея тук от 10 години, но поне аз за квартал "цар Иван Асен" не съм чувал, ако Софиянци са чували да си кажат. Хахаха
6
1
 
5
 
! Отговори
Наблюдател преди 4 години
Марш всички да се къпят на село.
5
0
 
5
 
! Отговори
Люлин 1 преди 4 години
Чрданке, върви си с мир. Скоро ще се молиш да лежиш в Затвора. Ти знаеш защо........ЧАО.
4
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 2 -истинския българин - селендур от Бъкстон: "Пали Кино собата, нек са бият серсемте" (Жалко, тоя няма да познае, кой и защо го е казал...)
3
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До МддМЧестито на печелившите. Нищо чудно и токът да мине на режим, с топлата вода ни е до болка познато от преди тридесетина години. Чист соц. Е, цените сега са либерални - и... се научихме да моржуваме. Банани купуваме по 1-2 на кафяви точки, дини - на резени, кожаво безвкусно грозде - на чепки, домати - по 2-3 броя - вътре с бяло дърво... Но виж, череши и ягоди тази година - изобилие, качество, цени - достъпни, браво! Ефхаристо!
2
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да се оправят.Аз съм си в Бъкстон и си имаме.Целогодишно.
1
1
 
6
 
! Отговори
МддМ преди 4 години
За този период...заобикаляйте булките от тези райони..!!Жега....рибата умряла..